דחוף תעזרו לי

דחוף תעזרו לי

יש לי בעיה רצינית בבלוג לא עולה לי הבלוג זה רושם שגיאה 0 כפול 5 משהו והורדתי גאווה זה עדיין לא עובד יש לכם מושג מה עושים? יש לכם איסי/מיסנג'ר.? אני חייבת עזרה

R I P P E R1

New member
אנו מודים לך על פנייתך.../images/Emo26.gif

נשמח לסייע לך אולם חסרים פרטים: נא לציין איזו מערכת הפעלה יש ברשותך? מה בדיוק התקלה ומתי היא מתרחשת? האם תוכל/י לצרף תצלום מסך? המשך יום טוב .

כמה שיותר דחוף

יש לי ווינדוס אקס פי אין לי איך לעלות תמונת מססך אבל בקיצור שאני רוצה לעלות תבלוג טיוי זה מטעין ושמגיע ל99 אחוז רושם ארו שגיאה בספריה ואז משהו 0-*5 משהו כזה וגם לצט מתקדם של נענע זה לא נכנס ויש לי גאווה למה זה כן קשור מתחננת תעזרו לי אף אחד לא עולה על הבעיה מישהו?

k e r n e l

New member
אוקיי נסי את זה !! ../images/Emo88.gif

יכול להיות שהקליינט של הבלוג נפגם ולכן : ננסה לאפס אותו או להתקין מחדש WHATEVER : [בדפדפן אקספלורר עברי] מתוך האקספלורר-> כלים-אפשרויות אינטרנט-> הגדרות-> הצג אובייקטים בואי נסגור את כל חלונות האקספלורר חוץ מהמאפיינים כמובן ! [בדפדפן אקספלורר אנגלי] tools-> internet option-> settings-> view objects ומשם , בחלון שיפתח, תוכלו לראות פריט ששמו LauncherV1 Class. סמנו אותו, ומחקו. כעת יש לגשת ל"מחשב שלי" ->כונן C ומשם אל Program files יש להסיר את התיקיה "i2i internet solutions" לאחר מכן סגרו את הדפדפן, והפעילו אותו שוב. הכנסו כעת לצאט, והמתינו לחלון שיפתח, המבקש את אישור ההתקנה. הקישו על אישור \ YES בעת הצורך, והמתינו עד שהצאט יעלה. *** זה הכל.. ב ה צ ל ח ה !

אוף כנסו כולם-התייאשתי כבר!!!!דחוף

ניסיתי למחוק תתוכנה CLASS1 מחקתי אחכ ניגשתי למחוק תתוכנה אינטרנט איזי משהו ומסתבר שאין ל יאותה בכלל במחשב אז שוב ניסיתי ושוב רשם ארו וזה מה שרשום בהודעה: VERIFFDLLDS FAILED LOADLIBRAY FAILED ERROR 0*5 אוף באמת שהתייאשתי כבר ואני ככ רוצה להיכנס לבלוג אבל ניסיתי כבר הכול ולא מצליחה לעלות תבלוג טיוי אולי יש פה אנשים טובים שיש להם איסיקיו/מיסנג'ר יודעים מה הבכיה האמיתית ויכולים לעזור? זה ממש דחוף אשמח לתגובה מהירה, מאיה

k e r n e l

New member
תבדקי את החלון של האקספלורר שלך

תבדקי את החלון של האקספלורר שלך למעלה כשאת נכנסת לתפוז אולי הוא מבקש ממך להתקין את התוכנה ואת לא מאשרת לו ,כי לפי הודעתך 1 התוכנה לא נטענה מלכתכילה למחשב שלך 2 ההודעה VERIFFDLLDS FAILED LOADLIBRAY FAILED ERROR 0*5 אומרת שהוא לא מצליח לטעון קבצים כדי לפתוח לך את הבלוג

אוף אז מה לעזאזאל נישאר לעשות?

כבר ניסיתי את הכול קרן יש לך איסי/מיסנג'ק תשאירי לי אני חייבת להיכנס לבלוג אוף

למעלה