דחוף עשיתי משהוא רע

דחוף עשיתי משהוא רע

עשיתי טעות לפי דעתי.. טעות גדולה מאוד... הנחתי תמונה של משהו ומעל לראש שלו נר לבן וניל. שמתי מסביב דברים שקשורים אליו באופן אישי. הדלקתי את הנר והריח התפשט עשיתי תנועות עם היידים - כאילו לקחתי אנרגייה מהאש של הנר העברתי אותן מעל לראשו ושלחתי את הידיים קדימה. - כמו בקידוש של שבת. רציתי בלב שהוא יחשוב עליי אמרתי לו בלב לחשוב עליי , אחירי כמה שניות אמרתי את זה בכל רם ובטעות פלטתי " אתה אוהב אותי" היה שם משהו מאוד חזק כאילו הרגשתי שהוא שומע אותי. אבל היה עוד משהו מאוד חזק.. העיינים שלו בתמונה פתאום נראו לי הרבה יותר עמוקות ועצובות... יכולתי להרגיש שהוא מסתכל עליי חזק- לרגע הרגשתי ממש רע - שאני מעבירה לו משהו רע... לא התכוונתי להעביר לו שום דבר רע! והאש כבתה פתאום. קיפלתי את התמונה והוא לא הפסיק להסתכל לי בתוך העיינים עד שהתמונה הייתה מקופלת בשלמותה. עכשיו אחריי שעבר קצת זמן אני מרגישה רע - שלא הייתי צריכה לעשות את זה ואני פוחדת שהעבתי אליו משהו לא טוב. איך אני מתקנת את זה ? אני יודעת שזה היה מאוד פזיז מצידי.

התחושה הרעה מתחזקת אצלי

אני ממש מרגישה היסטרית ... יש לי משהו בבטן שעושה לי כבד מנשימה לנשימה אני העברתי לו משהו רע מאוד!!!!! איך אני מוציאה את זה

jbu

New member
קודם כול תרגעי

זה בטח רק משהוא פסיכולוגי, אם כן עשית משהוא פשוט תמצאי לך משהוא נגד ותעשי אותו עם רצון שלם שאת רוצה שזה יפסק, את ההתאמה של נרות את יכולה למצוא בפורום במאמרים, ואת יכולה לעזר בצמח מתאר כמו מרווה,רוזמרין,לוונדר,עץ סנדל ועוד.... הינה עוד כמה. 1 2 3 תצלבי מידע, ובהצלחה.

לאלמנט החמישי!

שלום! לפעמים אנו לומדים הכי טוב לצערי זה מטעויות. אסור להקל ראש בכישופים במיוחד שאנו לא יודעים מה ההשלכות הן. את צריכה לשחזר את אותו כישוף, אך הפעם תסתכלי לתוך עיניו בתמונה ותבקשי סליחה ותבקשי ביטול. אח"כ תקחי איתך בקערה מים פושרים ותמיסי לתוכן מלח ופזרי את המלח סביב לנרות ולחשי אם תנועת הידים מאנרגית הנרות לבטל את הכישוף. להבא!!! תחשבי טוב לפני. בהצלחה קולומביה.

למעלה