דחוף עזרה!!!

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
דחוף עזרה!!!

יש לי תור לועדת רופא מומחה בצריפין בסוף החודש ואין לי מושג איפה זה!! מישהו יכול לומר לי היכן זה נמצא? לאיזה אוטובוס עולים בתל אביב? הועדה בבית החולים או בבסיס צבאי? בבקשה עזרו לי!! שלב אחרי שלב

טרמפיסט

New member
אז ככה

קודם כל, כדאי לך לשאול את המקום שממנו קבלת את ההזמנה בכתב. מעבר לזה, אני משער שהמקום אליו אתה אמור להגיע הוא החר"פ בצריפין שאליו מגיעים דרך שער ירושלים. אתה יכול לשאול באגד אילו אוטובוסים מגיעים לשם, למרות שאני מאמין שכל אוטובוס מת"א לירושלים שעובר ברמלה יעצור לך שם. מהנהג אתה יכול לבקש שיאמר לך מתי הוא מגיע לשער ירושלים (זה תחנה אחרי שער יפו - שזו הכניסה לאסף הרופא). אני מאחל לך 97, ושיהיה בהצלחה.

aston king

New member
אין צורך להיכנס לפניקה

אני מבין שאתה גר באזור חיפה יש לך אפשרות לנסוע ברכבת מהתחנה המרכזית בחיפה עד תל אביב ארלוזרוב משם אתה יוצא מהתחנת רכבת והולך ברגל לתחנת אוטובוס שמגיע עד לצריפין אל תשכח !!! שבכל נסיעה שלך תמיד יהיו איתך חילים כך שתוכל לשאול איך מגיעים. המלצה חמה שלי בכל מקרה שאתה מרגיש לחוץ עם הזמן בחיים אל תתפוס טרמפים זכור ערנות מונעת אסון. מקווה שתגיע למחוז חפצך בריא ושלם.

Saba9

New member
אל תרד בארלוזורוב

אם אתה נוסע ברכבת מחיפה עדיף לך לרדת בתחנה "תל אביב ההגנה", התחנה המרכזית נמצאת ממש ליד. מקומה 6 בתחנה אתה לוקח קו 451 או 461 לרמלה/לוד ויורד בשער ירושלים (שים לב - זו התחנה השניה של צריפין). לך בכביש לכיוון הבסיס ובדרך תראה פניה ימינה ואת החר"פ - כנס אליו ואחרי הש"ג תפנה ימינה. הוועדות הרפואיות נמצאות בקומה ה 4 (נדמה לי) בבנין השמאלי הגדול שבהמשך.

למעלה