דחוף! יונה פצועה

• פותח הנושא is1
  • פורסם בתאריך

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאפשר גם לסגור את האזניים

ולא לשמוע כלום מאף אחד.

כנראה שמדובר

באיזה חיידק, אבל להגיד שחתולים הורגים הרבה חיות בר זה מגוחך, מי שהורג והורס לחיות בר בתי גידול הם בני אדם, מחקרים הוכיחו שציפורים שנפגעו מחתולים הם אלה שהיו חלשות/חולות/פגומות כאלה שבכל מקרה ימותו.

tafustafus

New member
חתולים הורגים חיות בר

מי שרוצה לעזור לבעלי חיים צריך להשמר מלהשתמש בטענות לא בדוקות, מפני ששקרים ועוותים נוחים של המציאות משרתים בסופו של דבר את הצד של הרעים יותר מאת המטרות הטובות. חתולים הם חיות טרף, והם הורגים מה שמזדמן להם להרוג. נכון שכמו כל הטורפים, נוח להם להתמקד בחלשים, אבל זה לא אומר שהם לא טורפים. בתנאים הרגילים, הם ממלאים על ידי כך תפקיד מאזן במערכת האקולוגית. היכן שחתולים רעבים ו/או שיש טרף קל, חתולים בהחלט הורגים הרבה חיות בר קטנות מכל מיני סוגים. באשר לארס של החתולים -- אחת הטענות היותר מדהימות ומופרכות שנתקלתי בהן בפורומים האלה,-- שוב, אני חושב שאנשים שמנסים לדאוג לבעלי חיים, ומנסים לפעמים לדבר בזכותם בכל מיני ויכוחים, חייבים ללמוד עליהם קצת. בורות ואמונה באמונות תפלות לא מקנה לאף אחד אמינות.

is1

New member
המון תודה לכולכם/ן

אני עדיין בתחושה שיכולתי לעשות יותר, אבל זה כבר לא משנה.. פעם הבאה אני כנראה אזמין וטרינר למקום. בכל מקרה תודה:)

למעלה