דחוף! יונה פצועה

• פותח הנושא is1
  • פורסם בתאריך

is1

New member
דחוף! יונה פצועה

מצאתי יונה פצועה בגינה, לאיפה אני יכול לפנות שיטפלו בה היום(=שבת)

לוסידנס

New member
תתקשר למוקד של תנו לחיות לחיות

אולי הם יוכלו להפנות אותך לוטרינר , המספר שלהם הוא - 036241796 או 0362471776 בנוסף אתה יכול להתקשר למוקד העירוני שלך, הם צריכים לבוא לאסוף את היונה ולהפנותה למוקד הוטרינרי של העייריה בהצלחה

bonbonyetta

New member
קמינסקי קרית אונו

הוא מומחה לציפורים יש שם בטח תורנות של תורן גם בשבת, זה במודיעין 144 נדמה לי

את מודעת לאידיאולוגיה שלו בנושא חתולי רחוב?

אני לא הייתי הולכת אליו בשל כך אפשר לפנות לבית החולים הוטרינרי בבית דגן

bonbonyetta

New member
כן תודה אני מודעת לכך

אך שצריך להציל בעל חיים - החיים של אותו בעל חיים בעדיפות ראשונה, לדעתי. הוא בפירוש מומחה בשטח הזה ודעתו על חתולי רחוב הגם שמפריעה מאד גם לי, לא גורעת מהמומחיות שלו בשטח ציפורים. אם יש אפשרות זמינה נוחה אחרת מה טוב, אם אין ושוב- גם אם יש - הוא עדיין המומחה בשטח זה, ועדיין הייתי למרות זאת מעדיפה ללכת אליו במקרה כזה מאשר לבית חולים וטרינרי למשל, שם היה לי נסיון לא הכי טוב. שצריך לעזור ולהציל ציפור, באותם רגעים מה שחשוב זו הציפור.

הוא הגיע לדיון בנושא החוק שרצו לחוקק בראשל"צ

שהיה על הגבלת האכלת חתולי רחוב הוא היה בצד של התומכים בהצעת החוק יחד עם צבח ת"א לשמחתנו החוק הזה לא עבר

is1

New member
תודה לכם

אבל לפנות למוקד העירוני זה בסיכוי גבוה מאוד להרוג אותה. בפארק אפק בראש העין משקמים ומשחררים יונים. אני יוצא לשם איתה עכשיו

noaita

New member
גם אני שמעתי על פארק אפק

ממישהי שלקחה לשם גוזל פצוע של עורב. אפשר פרטים וגם מספר טלפון לבירורים לשעת הצורך?

is1

New member
פרטים פארק אפק

ראש העין בפארק לאומי אפק 03-9030760

is1

New member
היא מתה עד שהגעתי לפארק

אני מצרף תמונה שלה לפני שיצאנו

bonbonyetta

New member
אוי ../images/Emo5.gif../images/Emo14.gif../images/Emo16.gif

אני משתתפת בהרגשה הקשה יחד אתך. לפחות את יודעת שניסית לעשות כל מה שיכולת כדי לעזור. רוב האנשים לא היו מזיזים את הראש לכיוון שלה, לא כל שכן לא היו מוכנים לנסוע ולנסות לעזור כמוך. כל הכבוד כנראה אם כך שכבר אי אפשר היה לעזור, צר לי לא את כולם אפשר להציל ולא לכולם אפשר לעזור כל הזמן. אך זו לא סיבה להפסיק לנסות נכון ?!

../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך

גם אני עברתי תחושת השכול הזו יותר מידי פעמים. שלא נדע עוד צער.

Landei

New member
לצערי ציפורים קטנות קשה מאוד להציל

ואני עברתי את זה עם די הרבה יונים וגוזלי יונים. אולי ינחם אותך לדעת שכמעט ולא היה סיכוי כבר מן ההתחלה להצילה. אם הפגיעה נגרמה ע"י חתול, הרי שהרעל ברוק החתול ובציפורנייו יהרוג את הציפור גם אם הפציעה עצמה אינה קשה, ומכיוון שהרעל אינדיווידואלי לכל חתול, אין נוגדנים כנגדו. מעבר לכך, ציפורים פגועות לעתים קרבות "מאבדות את הרצון לחיות". אני לא ממש מבינה איך להסביר את זה... אבל אם למשל תחזיק את הציפור במקום יחסית חשוך (אפילו כלוב מוצל, או בתוך הבית) יהייה שינוי מהיר לרעה במצבה. אפילו אם היא לא פצועה קשה לכאורה. בנוסף, העור של הציפורים דק בהרבה מעור יונקים, לכן כל פגיע עלולה להתברר כחמורה מהמצופה. כל הכבוד לך על הניסיון לטפל בה, בתקווה שלהבא נצליח בכך יותר.

tafustafus

New member
../images/Emo12.gif הרעל ברוק החתול ובצפרניו?

את לא מבלבלת בין חתול לנחש!? בפעם האחרונה שבדקתי, חתולים לא היו בין החיות הנחשבות לארסיות.

Bakura

New member
ראיתי דווקא משהו על זה בערוץ 8

בתוכנית על החתול גם צויין שחתולי בית בבריטניה הורגים הרבה חיות בר, ובאמת אמרו שם שיש ברוק שלו איזה ארס שמהמם את הטרף. כנראה לא משפיע על חיות "ענקיות" כמו בני אדם.

למעלה