דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leiters

New member
דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo101.gif

עצרו אותי על מהירות 48 מעל המותר בעיר. ומחר אני צריך להתייצב במשטרה שיחליטו עם לפסול לי את הרישיון ל-30 יום עד המשפט. השוטר עצר אותי בלי כובע, קפץ לכביש, ולא הסכים להראות לי את טופס איפוס הממל"ז. מה עושים ? מה הטלפון של העו"ד שדיברתם עליו ? מה עושים לגבי מחר בבוקר ?

תגיע עם מכשיר הקלטה !

זה במידה ואין ביכולתך להגיע אם עו"ד תותח ובנוסף תגיש תלונה עכשיו למח"ש ( מחלקת חקירות שוטרים ) טלפון 025316630 תצטרך להגיע לירושלים ( אבל שווה ) תדרוש ממח"ש שאותו שוטר או מפקדיו לא ידונו בעתיד רישיונך לאור המחדלים של אותו שוטר כמו כן תבקש יפה מהם אישור על הגשת תלונה ובתלונתך תפרט את הקפיצה לכביש ועל סיכון חייך עזוב את הכובע ( זה חלש ) תתמקד בקפיצה ובאי רצונו למסור את המידע בכל מקרה לך אל מח"ש קולרגול ( עו"ד לעת מצוא )

אולי תרגע ותקח את עצמך בידיים

לא בייתי מגדיש עוד זמן במיוחד אחרי שאמרתי לך מה הפתרון אבל כנראה שאתה באמת מהלחץ תאבד את הרשיון תתקשר כבר למח"ש תגיש תלונה תאמין לקולרגול ההגנה הכי טובה היא ההתקפה אל תשאל אותי איך אני יודע ,מהו מקור פרנסתי , קח זאת כעובדה , אני יודע !!! ברומא תתנהג כמו רומאי ודי לחכימא דרמיזא רק כך תעצור את כדור השלג וזה בטוח לא יעלה לך מאומה את שלב העו"ד תשמור להוכחות בבית המשפט ( כשאתה מגובה בראיות כגון ההקלטה + הגשת התלונה ) תתחיל לעבוד במקום לבזבז זמן כאן

leiters

New member
שני עורכי דין שדיברתי אתם כרגע

טוענים שהמחדלים של השוטר הם עניין אחר לגמרי שלא יעזור לי בכלל להתחמק מהפסילה. איך לדעתך זה עוזר לי ?

כRובי

New member
נראה כאילו..

עורכי הדין מנפחים את העניין (לא יעזור לך מלהתחמק מהפסילה) כדי לגבות יותר כסף..לא ?

mad dog 3

New member
קולרגול-שטויות במיץ עגבנית

עכשיו הרגת אותי!!! מח"ש??? חחחחחחחח אתה בכלל יודע מה זה מח"ש? חביבי, במח"ש בכלל לא יקבלו אותו. מח"ש לא מטפל בתלונות מסוג אלו מח"ש מטפל אך ורק בתלונות כנגד שימוש בכוח ועבירות פליליות אותן ביצעו שוטרים. אם בכל זאת תרצה להתלונן (ביננו,אין לך קייס-כובע?...זה משנה את מהות העבירה שביצעת?) אז אם תתעקש עליך לפנות לקת"צ הממוקם באיזור המרחב בו נעצרת. טיפ...עו"ד טוב יודע איך לצאת ממצבים כאלו...תאמין לי ולירחמיאל...אני מתפלא עליך

leiters

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה , אבל צלצלתי ואבנר

לא נמצא היום. השאלה אם בכלל יש משהו לעשות לגבי הפסילה במשטרה שיחליטו לגביה מחר ?

SCOOTERMAN

New member
המשחק מכור

על הפסילה כבר החליטו למעשה זהו משחק מכור. לשוטר אין סמכות לפסול רשיון ולכן הוא מזמין אותך לשימוע אצל קצין. על פי החוק הקצין חייב לערוך לך שימוע ולשקול את טענותיך. בפועל זהו משחק מכור אתה מתייצב הקצין רושם ושולל. אחת ההאפשריות היא להראות כי הקצין לא שקל את טענותייך או או החליט על התוצאה מראש בכל מקרה תדאג לתיעוד של כל מהלך השימוע אם אתה מעוניין להוכיח דבר כזה תדאג שכל מילה תכנס לפרוטוכל בהצלחה

leiters

New member
תודה כרובי, אבל הוא לא עונה גם

בפלפון. מי הבא בתור ?

SCOOTERMAN

New member
תתכונן להפרד מהרשיון ../images/Emo7.gif

הדבר הראשון שאתה צריך להחליט האם אתה מוכן לשלם את מחיר המלחמה. עו"ד רציני שמתמחה בתעבורה (הרשימה די קצרה אורון, ניר, בליליוס ואחרים) יגבה על תיק כזה כמה אלפי שקלים. על עו"ד שלא מתמחה בתחבורה אין טעם בכלל לדבר. עכשיו אתה צריך לחשוב האם אתה מוכן לצאת למלחמה, כאשר אתה מקבל דו"ח למעשה ניתן להתיש את המשטרה והתביעה בהליכים פרוצודורלים, אבל כאן אתה צריל להיות היוזם בכדי להגן על הרשיון שלך וזו מלחמה יקרה.

leiters

New member
הכרזתי מלחמה!

עכשיו, מי הטוב ביותר מבין עורכי הדין הזמינים ? עכשיו, אתה מדבר מניסיון מוצלח ?

מיצו

New member
כדאי גם שתנסה אצל יששכר מורג

לפני שאתה קופץ על תשלומים של אלפי שקלים ל"תותחים" אחרים. תנסה, מה אכפת לך לשמוע. הבנאדם קרוב מאוד לצלחת ויודע באיזה חוטים למשוך, ובהצלחה יתרה אפשר לומר (לפחות אצלי, כמה וכמה פעמים). 03-6825337 תגיד לו דניאל פטרי שלח אותך. זה עם המיליון תיקים של מהירות...

כRובי

New member
לא מאמין שזה יסתכם בכאלו סכומים

בטח באזור ה : עד 2500 ש"ח..

Exxa

New member
אני שילמתי אצל אורון,

בערך 3500 ש"ח לפני שנה וחצי - שנתיים, אבל הוציא אותי בגדול פלוס החזרת הרשיון לאחר 3 ימים בשלילה המינהלתית. בהצלחה

Exxa

New member
בבקשה:

אילון אורון מרכז עמיאל רח´ קיבוץ גלויות 34 תל-אביב טל: 03-5184567

למעלה