דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygger

New member
ואתה מתפלא כי ?

חברה אני ממש לא מבין. מה זה כל ההתבכינות הזאת?!? גם אני נוסע מהר וגם אותי עצרו פעם על מהירות. תשמע, אין לך על מה לבכות (אולי רק על זה שתפסו אותך). משום מה כולם גברים על האופנוע עד שתופסים אותם. ישנה אימרה מאוד נחמדה שיכולה לסכם את העניין : If you can´t do the Time, Don´t to the Crime! באמת! אם אתה מספיק גבר אז תהיה מספיק גבר גם לקבל את עונש!!! תראה, אני לא מסכים עם זה שהוא קופץ לך לכביש. וממש לא מסכים עם זה שהוא לא מראה לך את הטופס איפוס. כך לך עורך דין טוב ותלחם! אבל אל תתפלא אם אתה מאבד את הרישיון לאחר שאתה נוסע מהר. ישנה עוד אמרה אימרה טובה It ain´t a crime till you get caught. נו טוב. שיהיה בהצלחה.

leiters

New member
מה הקשר להתבייכנות תגיד לי ?

אם יש סכנה לשלילה, צריך לעשות כל מה שאפשר בשביל למנוע ולקצר את זה. "אם נסעת מהר, תקבל את השלילה כמו גבר" ? אני מעדיף לצאת מהשלילה כמו גבר, כמו אשה, לא משנה איך, ולהמשיך לתפקד כמו שצריך ביום יום ולסוע לי בכיף בסופ"ש... אז עזוב אותך מאמרות ושטויות. נ.ב: אני יודע שלא התכוונת לשום דבר רע אבל הבנאדם קצת עצבני

tygger

New member
זה לא מה שאמרתי בדיוק . . .

אני ממש לא מסכים עם אבוד הרשיון. אבל אני כן מתכוון לזה לבן אדם לפעמים צריך להשלים עם מר גורלו. אין מה לעשות. אם תופסים אותך נוסע מהר אז יש לזה מחיר. תנסה להלחם, בטוח! אבל קודם תשלים עם זה שתפסו אותך ותלמד להבא. זה יקל עליך. חבל. בהצלחה ידידי.

למעלה