דחוף, דחוף, דחוף!!!!!

I'm not inclined to share details

A man's errors are his own to decide whether to share or not. Let just say that it was something that was not illegal but was... mmm... radically against the norms of behavior...​

Athaclena

New member
כל מה שאני רוצה לדעת זה: מה זה RL?

מה זה בכלל? ולמה אני לא יודעת? זה רק אני, או שכולם בורים כמוני? ואם זה רק אני, אז איך כולם גילו? ועוד משהו שאני רוצה לדעת - אהוד, קיבלת את הemail שלי? שמת לב אליו בכלל? פשוט לא ענית אז אין לי מושג...

RL - ר""ת: Real life

ביטוי אינטרנטי לא נרחב (כמו SM - Snail mail).... את לא בורה או משהו, זה ביטוי שדי אבד עליו הקלח... כשאני חושב על זה, גם על הביטוי "אבד עליו הקלח" די אבד הקלח
קיבלתי את האימייל (Calvin & Hobbs) ולא עניתי רק בגלל שעוד לא הספקתי להציץ שם... אני די עסוק בימים האחרונים... בגלל זה גם נוכחותי הדמוקטטורית בפורום קצת פחתה

Athaclena

New member
אני מאמינה לך...

אתה בכלל מוכיח לי את זה קבל עם ועדה כי זה בכלל hobbes עם E! אז באמת לא הסתכלת. זה בסדר, אני אסלח לך
איך הלך הראיון? מתי יגידו לך מה קורה?

וואלה, לא אמרתי...

התקבלתי כסטאז'ר (מה שאומר שאני רץ, עושה עבודות שחורות ומחכה שיחליטו שאפשר לתת לי לשבת ולענות לטלפונים
)

Athaclena

New member
מטוס זעיר ללא טייס!

זהה מה שרצית? יתנו לך לעשות משהו שקשור בכלל? והכי חשוב, הזמן הזה נחשב לך כניסיון? אפילו שאתה רק עושה עבודות שחורות וכו'?

../images/Emo6.gif קלח התירס?

אני מניחה שהתכוונת ל"אבד עליו הכלח" (קבלו את הדיקטטורית של השפה העברית) כולם נע ליחטוב באיבריט טקינה!

בגלל טעות אחת?

תרגע אתה לא קרוב לזה אפילו... נכנסתי לפורומים אחרים פה והיו הודעות של בני 18 שכתבו כמו בני 8, זה היה כמעט בלתי קריא (ואז חזרתי לפורום האינטליגנטי שלנו-
)

למעלה