דחוף דחוף דחוף!!!!!!!!

Rachel Green

New member
דחוף דחוף דחוף!!!!!!!!

ממש ממש סליחה על ההודעה החדשה אבל באמת שזה דחוף! מישהו רוצה להטיל עליי כישוף ואין לי זמן לכתוב בעצמי כישוף הגנה אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי?!?!אני מתחננת!!!!!!!!

תגובה..........

תראי באיזה שעה הערת אותי!!! שמעתי צעקות ולא הבנתי למה........
דבר ראשון, אני לא יודע למה אין עלייך תמיד מגן? אם את עוסקת בכישופים אני מציע שתמיד יהיה לך מגן....... חוץ מזה, את יכולה להשתמש באבנים..... לא צריכים להשקיע מאמץ של אנרגיות, פשוט להחזיק אותם........ אני מציע לך להתחיל במגן, ליתר ביטחון, ואם את מרגישה לא בטוחה, תפני למקורות אחרים!! אני לא חושב שדרך האינטרנט בלי שום מידע אני יוכל לעזור לך...... אז בהצלחה........

Rachel Green

New member
יש לי אבנים!

והן איתי כל הזמן(גם עכשיו)אני שמה אותן בכיס בתוך נרתיק קטן...אבל זה מספיק נגב כישוף?!?!

RainBird

New member
לא, זה לא מספיק מנימום זה יאט את האנרגיה שנשלחת אליך. אז איזה כישוף את רוצה? הגנה על מקום? כסף? עצמך?

תוכל להרחיב?

תוכל להרחיב קצת על הקשר בין האבנים לאמונה? אני קצת חולק על דעך כי......... כמו שאדם לא חייב להאמין בכישוף כדיי שאוכל לכשף אותו אז לא נראה לי שהאמונה קשורה....... חוץ מזה, לרייצ´ל...... אני ממש מצטער על מה שקרה באותו יום (לכל מי שקורה....... אני לא רוצה ממש להרחיב...) אני יודע למה הוא אמר את מה שהוא אמר ואוליי אני אוכל לעזור....... כמובן בהסכמתו....... אז תראי סימן חיים...... תרשמי הודעה או תצרי איתי קשר באייסיקיו........ (אני יודע שזה לא היה אמור להירשם כאן כי זה היה אמור להישלח כמסר פרטי אבל אני חושב שכך יש יותר סיכויי שהיא תוכל לראות.....סורי) מחכה לתגובה...... "ניאו המקורי"

holy_sheep

New member
עזרה...

בדר"כ את יכולה פשוט לעשות "שילד" (´מגן´ בעברית?) על עצמך, מספיק חזק כדי שלא יוכלו להטיל עליך כישוף. לצערי אני לא יודעת באיזה תחומים את מתעסקת ובמה יש לך באמת נסיון, אבל אני יודעת שסירקיל והקורנרס יכולים לעזור לך. סירקיל אני די בטוחה שאת יודעת לעשות לבד. את ילדה גדולה. ואם יש לך אבנים- תשאבי מה אנרגיות לסירקל, ובסופו של דבר (אני לא יודעת איך את סוגרת סירקיל אם בכלל), את יכולה פשוט לחתוך אותו, ובמקום לשלח חצי לשמיים וחצי לאדמה, את יכולה לשאוב את האנרגיות שלו לתוך קמיע (לא מומלץ, אובדן של אנרגיות וכו´- אני מקוה שאת יודעת על מה אני מדברת) או פשוט לתוך עצמך (מסוכן קצת אם עוד לא ניסית- פגיעה במרידיאנים וכו´). אם עוד לא התעסקת עם הקורנרס, זה לא הזמן המתאים. אני הייתי מציעה סירקיל ואת מה שכתבתי למעלה. ושינה טובה. כבשה קדושה נ.ב: אני אף פעם לא מתעסקת עם מאגיה מעשית כשיש עלי השפעה רגשית: זה יכול לכוון את הכישוף/טקס/אקט לכוונים שלא התכונת אליהם. תזהרי ותחשבי פעמיים- רק עצה.

dopey_wizard

New member
אין לך זמן לכתוב כישוף?

אבל להמתין לתגובה שתתאים לך מהפורום יש לך זמן?, אני חושב שלכתוב זה יותר מהר... אז... אין לך זמן או שאולי זה כוח?

dopey_wizard

New member
אם זה נשמע דפוק או משהו...

אז אני מצטער כי כרגע חזרתי מהים ואני דיי שיכור...

...

כל העסק נראה לי קצת מוזר...גם אם אין לך זמן עדיף שתתאמצי ותכתבי משהו בעצמך...למרות שכל העסק של"מקללים-אותי-אני-צריכה-כישוף-הגנה-דחוף" נראה לי מוקצן ומוגזם. סביר להניח שזה בגלל שאני לא מכירה אותך ולא יודעת כלום ממה שעובר עליך, אבל זה נראה לי יותר מדי...אמ...הארי פוטר... בכל מקרה, אם את רוצה כישוף למטרות כלשהן עדיףך שתכתבי בעצמך. את מכירה את הסיטואציה הכי טוב וסביר להניח שאת תנסחי את זה בצורה שהכי מתאימה לך. בהצלחה... ירדן

Rachel Green

New member
תודה רבה על כל התגובות../images/Emo24.gif

עזרתם לי...באמת... ולא היה לי זמן לכתוב כישוף כי אין לי כישרון(כמו שיש לרוב האנשים פה)ואני כתבתי רק כישוף אחד בחיים שלי ולקח לי כמה ימים לכתוב אותו... ואני גם ידעתי שתעזרו לי...אני מכירה אותכם...

למעלה