דחוף ביותר..

נדבמרקו

New member
דחוף ביותר..

שלום . ברצוני לדעת סדר גודל של עלןת עורך דין להגשת בקשה לפשיטת רגל . אני יודע שכל אחד לגופו של עיניין . ברשותי כ 26 תיקים בסדר גודל של 1000K ש"ח. בכל זאת מכמה עד כמה זה סביר , ומה נקודות התשלום על ציר הזמן .עד לקבלת או דחיית הבקשה. תודה רבה.

ymmy

New member
העלות נעה בין הסכומים 25-50 K

עצתי לך כבעל ניסיון שנמצא באמצע תהליך לך על זה לבד תחסוך כסף נזקים ועוגמת נפש היום מעט מאוד עו"ד מבינים את הנושא ומוכנים לעבוד כראוי עבור הלקוח ברוב המקרים הם גורמים לנזקים

aloni1609

New member
הגשת פש'ר

ממליץ להשתמש בעו'ד שמתמחה בתחום ולא לנסות לבד כפי שהומלץ לך כאן.

ייצוג בפש"ר!

אכן, ניתן לנהל הליך פש"ר ללא ייצוג אך היות ומדובר בהליך של "פעם בחיים" אין מקום לטעויות והדבר אינו מומלץ (בלשון המעטה...) - דומה הדבר לסיור בג'ונגל ללא מדריך - אפשרי אך ממש לא מומלץ... במקרים רבים שכ"ט שתשלם לעו"ד יחזיר עצמו - אם בקיצור משך ההליך ו/או אם בתשלום נמוך יותר ע"ח החובות ו/או אם עמידה על זכויות שלא תמיד נהירות וברורות למי שאינו בקיא ברזי הפש"ר. לעניין שאלתך - על פי רוב שכ"ט נגבה מראש . ככל שאין ידך משגת לעו"ד פרטי ניתן לפנות ללשכה לסיוע משפטי לבחינת זכאותך לייצוג.

הליך פש"ר

אין לי אלא לחזור על המלצתו החמה והמדוייקת של עו"ד אסף איל. אפשרי לעשות הליך פש"ר לבד, אבל לא מומלץ בדיוק מהסיבות שתוארו ע"י ע ו"ד אסף איל. טעות קטנה שתבוצע ע"ימי שלא בקיא בתחום עלולה להוביל לביטול הליך הפש"ר וחבל.

ymmy

New member
מספיק להלך אימים......

אני נושא על גבי 15 שנה טעויות קטנות/בנוניות/ענקיות של עורכי דין "חכמים,נהורים וישרים" למעשה אני נמצא בתהליך בגלל עו"ד שקיבל את אמוני...... כל אדם בעל משכל בינוני שיבקר כאן בפורום ובאינטרנט יעשה את העבודה טוב בטוח וזול אגב אני מאוד מעריך את הפורום הזה בניהול אסף איל, כאן למדתי את תורת פשיטת הרגל אבל לא להיסחף עורכי דין "אוהבים כסף" והרבה,הם אפילו מוכנים "להנציח" תהליכים למען הפרנסה צריך רק לעשות "סיבוב" באולמות ההוצל"פ בכדי לראות הכעור , העוול, וחוסר הצדק והחמלה של ישראל ולסיום לא לשכוח ששופטים הם עורכי דין...........

יואב1010

New member
כשהולכים לעו"ד

כמו לפני שהולכים לכל בעל מקצוע אחר, צריך לוודא שהוא מבין בתחום המשפטי שאתה צריך טיפול. יכול להיות שפנית לעו"ד שלא מבין בהליכי פשיטתר גל. חוצמזה שכמו בכל מקצוע-גם אצל עוה"ד יש יותר טובים ופחות טובים. כמו שאמר אסף-אפשר לבד. אבל גם לתקן סתימה בצנרת או מחשב מקולקל או קצר חשמלי או להחליף מנוע ברכב אפשר לבד. אבל עדיף לפנות לבעל מקצוע.

שכ"ט עו"ד

אין סכום קבוע לשכ"ט עו"ד. השכ"ט נקבע על פי מורכבות התיק. קשה לענות על שאלתך מבלי להכיר את התיק וחלוקת החובות האם קיימים חובות בדין קדימה ו/או חובות לרשויות המדינה. בכלליות ניתן לומר כי שכה"ט ינוע בסביבות כ-30,000 ש"ח לפני מע"מ. הנוהג בתיקי פש"ר כמו בתיקי הוצל"פ לגבות את סכום השכ"ט מראש או בפריסה לתשלומים כאשר צד ג' ערב לתשלומים או משלם אותם במקום החייב.

aloni1609

New member
עלות שכ'ט עורכי דין

מניסיוני אפשר למצוא גם זולים וטובים ( יכול להמליץ על אחת טובה, מקצועית ובמחירים סבירים מאוד ). רצוי לחלק את השירות בהתאם לשלבים ותוצאות. שלב ההגשה של הבקשה ( לא קל וחשוב מאוד להיעזר במקצוען ), שלב קבלת צו הכינוס ולאחר מכן פשיטת הרגל. באם תשתמש בעו'ד מקצועי בתחום תוכל ל"הרוויח" את התשלום עבורו בהמשך ובהתאם לעבודה הטובה שיעשה בתיק...( לדוגמא, תשלום חודשי נמוך לכנ'ר ) בהצלחה.

פשיטת רגל

נדב שלום,

סימה שלום,

אני עוסק בתחום סיוע לחייביי כספים משך שנים ארוכות, כולל בהליכי פשיטת רגל, הסדריי נושים ועוד.

אשמח לשוחח, לענות על שאלות ולתת הסבר ללא כל תשלום.

אמיר דניאל

הנייד שלי: 050-5919502

למעלה