דחוף!!! בבקשה כנסו!

שירהההההההההההההההה

עכשיו אני פה אם זה עוזר *וזה לא עוזר אז... חחח חפיףףףףףףףףף* לנו היה שיעור חופשי במחשבים ולכם לאאאאאאאאא בעצם.. כל שיעור מחשבים זה שיעור חופשי חחחחחחח אבל עכשיו זה היה חופשי חופשי חיחיחי יאייייייייייי

this is me then

New member
בני זונות../images/Emo70.gif

סססססססססססססס הייתן מתקשרות למשטרה שהיו עוצרים את הנאצים המסרחיחם האלו
אני הייתי לוקח סכין ודוקר אותם, אני ממש משתגע שאני שומע על אנטישמיות

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמ'זתומרת?!

לא היה לכם שיעור? המורה לא באה? כלביםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

משטרה???

באותו שבוע גם אם סן לאדן או מישו היה מתקשר אליהם ואומר להם שהוא מסגיר את עצמו הם לא היו טורחים להגיע.... היו עסוקים מדי עם הולי וג'סיקה... גאדדדדדדדדדדדד זה כזה סיפור עצובבבבבבבבבבבבבבבבבב

hot devil14

New member
דחוף!!! בבקשה כנסו!

וואי יש לי עבודה על ג'ניפר לופז ואני צריכה להכין את האוכל האהוב עליה.. מישהו יודע מה היא אוהבת לאכול?!!! בבקשה דחוף!!!תודה מראש! לאב יו!! מוואה

כלבים??? סליחההההההה???

ויאפפפפפפפפ שרה לא באה גרררררררררררררררר שיעור צילום זה השיעור היחיד שאני אוהבת גרררררר והסרט שלנו שוכב שם איזה חודש... ואם זרקו לנו אותו אנחנו מ-ת-ו-ת-!-!-! זה התמונות עם השוקולדדדדדדדד

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifהם לא היו עסוקים בהן.

זה קרה עוד לפנייי הסיפור עם הולי וג'סיקה התחיל ביום האחרון של הסאמר סקול יווו אני זוכרת איזה מפחיד זה היה...

אהההה וואלה

את היית שם לפני.. אני הגעתי יום אחרי שחטפו אותם אבל איך לעזאזל נותנים לחרא ההוא להסתובב חופשי?!!!!???????!!!!!!!!?!!!!! צריך לתלות אותוווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!! החליקה באמבטיה עלקקקקקקק!!! הבן אדם הזה יהיה כל כך מסכן אם יום אחד אני יתקל בו ברחוב בטעות או משו!!!!!!! שיישרףףףףףףףףףףףףף

יאפפפפ וגם הרגיל וגם המריר וגם הלבן

בלי העוגיות חיחיחי את זוכרת שהיינו בלונדון... בקיץ שנה שעברה כאילו?? והיה את הסיפור ההוא על הולי וג'סיקה הילדות שנחטפו ונרצחו... היום ההוא שרצח אותן אמר שהם היו שלושתם באמבטיה כי להולי היה דימום באף, ואז הוא החליק והעיף אותה בטעות לתוך האמבטיה שהיתה מלאה במים כי הוא תיכנן לעשות מקלחת לכלב *WTF?!?!?!??!*,והיא מתה, ואז ג'סיקה צרחה: u pushed her! u pushed her! או משו כזה והוא נלחץ וסתם לה ת'פה עם יד אחד או שתי ידים *הוא אומר שהוא לא זוכר עם כמה ידיים החתיכת חרא* והיא לא נשמה ומתה!! איזה שקרןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ב10000000000000% סיפור שהוא המציא כדי לא להיכנס לכלא!!!!! שיישרףףףףףףףף אאאאאאמממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מגיע לו כלא מגיע לו מוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בן זונההההההההההה אמן ייחנקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיוו איך אפשר לשכוח

הן נחטפו ביום שנגמר הסאמר סקול אני זוכרת שזה היה בעיר שבה היה את הסאמר סקול וזה היה כזה מפחידדדד כי זה היה בדיוק ביום שזה נגמר ונשארתי עוד שבועיים באנגליה ואני זוכרת כמה כסף הם הציעו לחוטפים מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חצי מיליון פאונד אפילו יותר ויום או כמה ימים לפני שחזרתי לארץ הם מצאו אותן...באיזה גבעה קבורות שתיהן אימאלהההההההההה

הם נחטפו יום לפני שאנחנו הגענו

והגופות נמצאו נראה לי יום לפני שחזרנו או משו כזה אני זוכרת איך הכלבה ההיא אמרה בטלויזיה שהם היו כמו הבנות שלה!!!!!! ת'בנות שלה היא היית רוצחת הפוסטמה?!??!??!!! שתיחננננננקקקקקקקקקקקקקקק אמאלההההההההההה כל בוקר אמא שלי הייתה שומעת שמה ת' BBC NEWS כדי לראות אם יש עידכונים עליהם וכל היום לא הפסיקו לדבר עליהן! זה הסיפור הכי הכי הכי עצובבבבבבב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! ועכשיו הבן זונה אומר שהוא לא רצח אותן????? אמן ידרוס אותו אוטובוס!!!!!!!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאת מספרת לי?!

זה היה בעיר שהייתי בה שבועיים שלמים וביום האחרון שהייתי בה הן נחטפו וכבר חשבו שיש איזה חוטפים שמסתובבים שם אז זה בכלל היה מפחידדד

רציני??? המורה החרא ההוא שלהם

שרצח אותם הסתובב שם????? הייתם צריך לתלות אותווווווווווו!!!!!!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחח זה כלום לעומת

הנאצים שנכנסו לנו לחצר וזרקו דברים על החלונות וניסו לפרוץ ת'דלת של הבניין!

מה????????????????????????????????

כל החיים שלך את טוחנת לי סיפורים על הסאמר סקול ואת זה זה פעם ראשונה שאני שומעת??? מי ניסה לזרוק עליכם מה?? פרטיםםםםםםםםםםםםם

NoWords

New member
טוב שאתם עוזרים! ../images/Emo124.gif

תעזרו לה - מקפיצה בשבילה... זה לעבודה..

jlo9

New member
לפי מה שאני יודעת....

ראיתי פעם איזה ראיון עם ג'ני והיא אמרה שם שהאוכל האהוב עליה זה אוכל פורטוריקני והיא במיוחד אוהבת לבוא הביתה לאמא שלה אחרי יום של עבודה ולאכול אצלה. (אוכל פורטוריקני כמובן...) מקווה שעזרתי!

למעלה