דחוףףף!!!באיזה פרק........

חני 21

New member
נצל"ש

עכשיו כשרני תדע הכל... אני חושבת שכפיר לא ישכב עם דנה...(לא ירצה..) אבל נראה לכם שהיא תרצה שהוא יציע נישואים לשרית בגלל הביטול של ההתערבות?????????

שאלות לתוכנית טלנובלה בע"מ!!!

השאלות הבאות שאני אכתוב על התוכנית טלנובלה בע"מ,כדי מאוד שתענו מי שיענה וישלח לי אני אחזיר לו תשובה!!!!!!!!!!! 1)מי בתוכנית הומו? 2)מה השם האמיתי של טליה? 3)אם מי ניהלה מירי רומן פעם? 4)במי כפיר מתחיל להתאהב? 5)איך קוראים לחבר שהיה לעלמה? 6)את מי דנה הכי שונאת? 7)איך קוראים לתוכנית שהייתה לפני "טלנובלה בע"מ? 8)מה עושה בני בטלנובלה? 9)למה רננה רצתה פעם להתאבד?פרטו!! 10)עם מי נשואה ניצה?

דנדושה15

New member
איזה שאלות קלות!!!!!!!!!!!!

תעשי משהו יותר קשה....
באמת....עם מי נשואה ניצה
\ תעשי משהו קשה....

עונההה

1. ניב (אורי אומנותי) 2. שרון מלכי שמש 3. נפתלי (שרון אלכסנדר) 4. רננה לוסטיג (וכפיר כבר התאהב ברננה) (טלי שרון ועפר שכטר) 5. עיליי טננבאום 6. רננה לוסיג (טלי שרון) 7. "מיכאלה" 8. מנכ"ל ערוץ שוס 9. בגלל אהבה נכזבת עם בחור ערבי 10.נפתלי אונגר (שרון אלכסנדר) עניתי...:) היה קל

Freaky love

New member
תשובות

השאלות הבאות שאני אכתוב על התוכנית טלנובלה בע"מ,כדי מאוד שתענו מי שיענה וישלח לי אני אחזיר לו תשובה!!!!!!!!!!! 1)מי בתוכנית הומו? ניב
2)מה השם האמיתי של טליה? כאילו בחיים?! שרון מלכי- שמש 3)עם מי ניהלה מירי רומן פעם? נפתלי 4)במי כפיר מתחיל להתאהב?רננה 5)איך קוראים לחבר שהיה לעלמה?עילי 6)את מי דנה הכי שונאת?רננה 7)איך קוראים לתוכנית שהייתה לפני "טלנובלה בע"מ? מיכאלה 8)מה עושה בני בטלנובלה? מנהל ערוץ שוס 9)למה רננה רצתה פעם להתאבד?פרטו!! כי היא התאהבה בערבי והמשפחה שלה אמרה לה לבחור בינו ובינה ואז הוא ברח לה [אין לי כוח לפרט אנערף] 10)עם מי נשואה ניצה? נפתלי. שאלות ממש קלות אבל סקר חמוד

חני 21

New member
פחחחחחחחחחח

1) ניב 2) שרון מלכי שמש 3) נפתלי 4) רננה 5) עילי 6) רננה 7) מיכאלה 8) כלום. הוא המנהל של ערוץ שוס 9) כי החבר שלה יום אחד עזב אותה בלי שום אזהרה מוקדמת 10) נפתלי

R E N I

New member
../images/Emo26.gifשאלה קשההההההההה!!!!../images/Emo36.gif

איך קראו לכלב שהיה לעלמה (כן, היה לה כלב)?

תשובות

1) ניב 2) שרון שמש 3) עם נפתלי 4) בדנה בלום 5) עילי 6) את רננה 7) מיכאלה 8) מנהל את הערוץ 9) בגלל שהיה לה חבר והוא נפרד ממנה 10) עם נפתלי

רוב הסיכויים שזה ../images/Emo58.gif

תראו נכון שדנה סיפרה לרננה את ההיתערבות שלה ושל כפיר אז יכול להיות שרננה תתאבד ואז זה יפיע על הסדרה או משהו כזה כי משהוא אמר פה שמשהוא ימות וזה ישפיע על הסדרה...

חני 21

New member
חבל שאת לא משרשרת...../images/Emo58.gif

מי שתמות זאת אפרת לא רננה.

למעלה