דחוףףף!!!באיזה פרק........

דחוףףף!!!באיזה פרק........

באיזה פרק רואים פעם ראשונה את אודי שהוא שר ראפ מול המראה? ושהוא בחדר שלו בנשר , עם החבר שלו, והוא מדבר איתו על דנה בלום ובלה בלה? מאוד חשוב!!!!!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif ^^ ואנחנו לא יודעים.

אם את מתכוונת למה שכבר היה

שאיתן בא לקחת את אודי כדי שיהיה העוזר האישי של דנה זה נראה לי בין פרק 32 לא 36 נראה לי שזה באחד מהפרקים האלה (בערך אולי קצת לפני או קצת אחרי... תבדקי)... ואם את מתכוונת שיהיה משהו כזה בעתיד אז אני לי מושג והיית צריכה לשים סימן של ספויילר (אני חושבת...)... מקווה שעזרתי לך...:)

נצל"שששש../images/Emo58.gif

כתבתם פה שיהיה סצינה ירייה בפירות אסורים ואז שחר יחזיק את הרובה וירה ובדיוק אפרת תעבור ואז היא תמות.. עכשיו משו מוזר כי בסצינת ירייה הם לא באמת מביאים רובה אמיתי אז איך הוא יירה בה
הבנתם מה אני מתכוונת

Shaaachar

New member
כן..כנסי../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo101.gif

ג'ק, הפיצול של נפתלי, ישתלט עליו לחלוטיןןןןן, ואז יבקש מרננה להרוג את הדמות של האלמנה זימר בסדרה. לפני הסצינה הוא שם כדורים אמיתיים ברובה, ואפרת שבדיוק עומדת לידה בסצנה באמצע החזרה, נפגעת!

רגע שחר...../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

אפרת תמות..ואז רננה תשתגע שוב
ותלך לבית חולים ושם היא פוגשת את קוקו

מיטלוש8

New member
מה? ../images/Emo58.gif

היא תשתגע בגלל אפרת או בגלל כפיר? וכן, מן הסתם היא תפגוש שם את קוקו, וזה יהיה בפרק 70, אוטוטו...

noyofer

New member
כן הבנתי..../images/Emo58.gif

התשובה היא שפשוט ג'ק הדמות השניה של נפתלי יחליף את הכדורים בכדורים אמייתים כי בעצם היריה מיועדת למירי והוא רוצה להרוג אותה..

חני 21

New member
רגע רגע ../images/Emo58.gif

לא נראה לי הגיוני שאפרת תמות, כי אם היא מתה באמצע הסדרה אז היא בעצם שחקנית אורחת!!! מי שמופיע בשיר פתיחה חייב להיות עד הסוף!! אולי היא תפגע אבל לא נראה לי שתמות.

חני 21

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי נשפכתי עכשיו... מאיפה יביאו לה אחות?? (בטח היא תהייה "תאומה"...)

דנדושה15

New member
../images/Emo58.gif

כן...היא תהיה תאומה שלה..נראה לי שזו אותה אחת שהיא דיברה איתה בטלפון לשהיא גילתה ששחר בגד בה עם עלמה.... וזה בדוק...תלכי לשרשור הזה שילדה אחת אמרה שהיא הייתה בצילמוים..יש שם את הספויילר הזה....

חני 21

New member
../images/Emo58.gif

אבל אז בטלפון היא בכלל דיברה עם אח שלה... אני מאמינה ברור.. זה פשוט הצחיק אותי.

דנדושה15

New member
היא לא דיברה עם אח שלה!

היא דיברה עם אחותה...כנסי לVOD ותראי.... אין לה אח בכלל

חני 21

New member
הבעיה היא...

שהוט עדיין לא חיברו את ה vod בירושלים
התקשרתי אליהם לפני שבועיים והם אמרו שיש להם בעיה בחיבורים בעיר ורק עוד חודש וחצי - חודשיים ירושלים תהנה מהשירות...

חני 21

New member
../images/Emo58.gif

אולי הוא ירצה להסביר לזה שאמור לירות איך משתמשים באקדח? או שאולי יהייה כדור והם לא ישימו לב..? צריך לחכות ולראות...

למעלה