דחוףףףףף!!!!
אני סוחבת את זה כבר 12 שנה אני סובלת פיזית ורגשית ברתי התללות נפשית קשה בתור ילדה וסוחבת עדיין טראומות. ואני חייבת לדעת אם יש מוצא בשנות האלפיים. מגיל שש פיתחתי אובססיה מוזרה של תלישת הריסים והגבות, עד היום ההרגל משתלט והתלישה מתבצעת. כבר לא יגדלו השערות ב 85% משטח הגבות או הריסים. אז אני לא יכולה להיות מוכנה ב 5 ד' כי יצירת הפנים שלי לוקחת כ-40 ד' כל בוקר! שלא נדבר על הקיץ שאז אני צריכה לחדש גם כל שעה כדי שלא ינזלו לי הפנים... ואני לא יכולה להכנס לים כי "יש לי פחד מדגים". ואני לא יכולה להיכנס לבריכה "כי יש לי אלרגיה לכלור". ואני לא יכולה להוריד את האיפור אם אני ישנה אצל חבר שלי "כי זה חוסך לי זמן בבוקר" (נו באמת?!) והוא יודע מה יש לי (או אין לי ליתר דיוק) פשוט לא נוח לי עם עצמי בכלל! למען האמת אני שונאת את עצמי! ואומרים לי שאני יפה! זה מה שמרגיז!!!! האופציה היחידה עד כה הייתה איפור קבוע, שתעזור לי להתמודד עם המצב הנוראי הזה.. אבל אני חייבת לדעת האם יש איזושהי אפשרות להשתלת שערות בגבות ו/או בריסים??? אחרי הכל איפור קבוע לא נותן פרופיל של שיער אמיתי... אני אתן הכל, כסף, כליה את יד ימין! תנו לי מידע בבקשה!!! זה הדבר היחידי שאני מבקשת בחיים האלו ואני מקווה שתוכלו לעזור לי!