דחוףףףףף

דחוףףףףף

פרצו לי ואני רומשם את זה כבר הרבה פעמיים ואני רוצה לדעת עם משהו יכול להבאי לי תוכנת פריצה בשביל שאני יפרוץ כאילו פין קראק או קראקר מי שמבאי מקבל 3 מייל רק מי שבבראה אז תודה מי שמבאי לי תוכנה וגם עם הסבר תודההה

MR Lordi

New member
../images/Emo207.gifנקסון מתכוננים לשנה הבאה../images/Emo70.gif

מצאתי בMaple Dump את זה

D amaged R oses

New member
זה מזכיר לי, ישנם שמועות כבדות על עבודת

הפיראט. ידוע לכם משהו על זה? מצטערת אם הניצול לא במקום. זה היה נראה לי הכי מתאים - תכנוני מייפל סטורי

אז ככה... (תטגלנו אם בא לכן ...)

פירט: מישתמש ב- STR & DEX אבל זה עוד לא סופי... זה יכול להישתנות ל- STR & LUK אני יודע שברמה 50 תריך ליהיות 120 ב- STR והשאר בשני ..... יש שתי עבודות פירט- לוחם אדרופים ואקדחן .... האקדחן יורה פעמיים כמו כל עבודה עם טווח - מישתמש בכדורים כמו שסין מישתמש בכוכבי זריקה- אבל.... הכדורים נותנים בין 3 ל- 15 התקפה.... והאקדח לרמה 10 נותן 13 התקפה...... מה שמוזר.... זה שגם הכדורים וגם האקדחים הם לרמות שונות אני יודע שאקדח לרמה 60 נותן 74 התקפה והכדורים נותנים 11 הכדורים לרמה 90 יעלו הרבה יותר מאילבי ראיתי סירטון שקנו אחד ב- 30 מיל .... הדבר הטוב באקדחן למרות הנזק הנמוך הוא המהירות שלו .... בעבודה ראשונה הוא לא כ"כ מהיר ולא כ"כ חזק (ברמה 30 עושה 300-300) אבל ! הוא משיג סקיל שמעלה לו HP (כמו ללוחמים) וסקיל שיורה 5 פעמים ! וגם מאיץ ! מה שנותן לו הרבה כח -לא בכל התקפה אלה בסה"כ הוא גם מקבל סקיל פצצה... הוא זורק אותה עם מד חוזק מיוחד וגורם לנזק של עד 3000 ל- 6 מיפלצות ברמה מקסימלית ברמה 60 כמובן שיש לו טווח (של 400 - זה כימעט פי 2 מסין ) וכמובן CRITICAL סיכוי של 60% להוסיף למכה 120% ממכה רגילה (זה כ"כ הרבה ...כי הם חלשים...) בעבודה 3 ו 4 הוא מקבל סקיל מיוחד (בעבודה 4 הוא מיתחזק) שמוסיף לו(רק לו)STR והגנה ומהירות ודיוק והיתחמקות ושהגוף שלו ניראה כמו אש מגניבה כזאת
הוא גם מקבל סקיל שמזמן לו כמה תמנונים שעושים פי 4 מהנזק שלו ...הם פשוט עומדים במקום ותוקפים את היצור שאתה תוקף.... הבעיה שאי אפשר לזמן כמה... אז צריך לימצוא בדיוק את המקום לשים אותם .... (אפשר לזמן 2 ) בעבודה 4 הוא גם מקבל סקיל שגורם לו במשך 10 שניות להיעלם וליתקוף בו זמנית ... ברמה מקסימלית מחכים רק 3 שניות כדי לעשות את הסקיל שוב!!!!! יש גם בוסטר מיוחד שגורם לך לירות פי 4 יותר מבוסטר רגיל... כל מיתקפה תעשה בין 1000 ל- 2000 נזק עם הסקיל שנותן להם לירות 3 פעמים (שגם אותו מקבלים בעבודה 4) עושה את זה ממש טוב!!!! עכשיו אחרי כל בילבולי המח האלו... - מישתמש החר עם המעט שידוע לי עליו ..... מישתמש באגרופנים לרמות 12-17-22-27 יש לו הרבה סקילים התקפיים בעבודה ראשונה- סקיל שעושה 70% מהנזק אבל- אי אפשר לספספס (ניראה כמו בעיטה...) סקיל אגרוף שעושה 300% מהנזק אבל מוריד את הדיוק ב- 10% (ניראה כמו אגרוף שבא מילמטה עם אפקט מגניב) וסקיל שנותן 2 אגרופים כל אחד 130% (נירה בערך כמו דאבל סטאב ) יש לו גם סקיל פסיבי אחד- נותן 20 STR ברמה מקסימלית 10 דיוק ו- 10 היתחמקות מישום מה.. אפשר להישתמש בסקיל רק עם אגרופן ביד ... יש להם בעבודה 2 סקילים שנותנים להם עוד התקפה ... אני יודע שבעבודה 4 יש להם סקיל שתוקף 8 פעמים ב- 350% כל מכה ויש בו אפשרות לקריטיקל .... אחרי כל זה.... אתה הופך לפירט בעיר פירטים שאומרים שדרכה יגיעו לעיר המידברית(שעוד לא יצאה) ועיר המים .... היא תיהיה בין אליאנה להנסיס ..... לא - לא בליט' הרבור.... חפרתי מספיק.... וגם אפחד לא יקרא את זה .. אז בי....

אחרי ...

שאריאנט תצא.... כי אריאנט +אקווה רואד + עיר פירטים = חיבור בין ויקטוריה לשאר המפות .....

MR Lordi

New member
לא נראה לי...

כי- מייפל SEA עומדים לקבל פיראטים (כיף להם) ולנו לא יהיה כי נקסון הרסו את Showa! אז איך יהיו הפיראטים? בלי אקדחים?!

אמ....

המיפלצות בשווואה - ניראת אמיתיות פירטים - ניראים רגילים ותוקפים כמו סינים \ לוחמים חוץ מיזה שלדקור מישהו פעמיים זה לא אלים? ותקחת חרב ענקית ופצלח לו את הראש זה לא אלים ? כל המישחק הוא אלים ..... קראתה כל מה שיש על פירטים?!!??

למעלה