דחוףףףףףף

דחוףףףףףף

כשתורם כתוב באתר של קלירפוניה כתתורם פתוח , מה זה אומר ? שאי אפשר לבקש אותו כתורם אנונימי ? אני חייבת לבחור הערב , מחר פותחים תיק וצריכים לתת מספר תורם , אוףףףף זה הדבר הכי קשה שנאלצתי לעשות (כמעט ....) תודה .

אני יודעת וזה בדיוק הבעיה - אני לא רוצה

תורם פתוח ! אבל אם הוא מוצא חן בעיני והוא מוגדר כפתוח , אז השאלה האם בכול זאת אפשר לבקש אותו אבל כתורם אנונימי ??

שלגיה73

New member
לדעתי

תורם פתוח הוא רק פתוח אם את באסה"ר אז את לא צריכה להיות לחוצה. אחרי שיפתחו לך תיק הן יגידו לך מתי המשלוח הבא שאת יכולה להצטרף אליו. בהנחה שזה לא מחר, אז בכל תאריך שהוא בין פתיחת התיק למספר ימים לפני מועד המשלוח את יכולה להתקשר אליהן ולתת את מספר התורם, ואת שאר הפרוצדורה הן עושות מולך בטלפון. אני ממליצה לך בכל מקרה לתת להן כמה מספרים (2-5), על מנת שהן ידרגו אותם (אצלי מספר אחד ברשימה שלי היה עם כל מיני דברים רפואיים שלי לא אמרו כלום אבל הן המליצו לי לא לקחת אותו.)

תורם פתוח

פתוח - הילד יוכל, אם ירצה, לנסות ליצור איתו קשר כשיגיע לגיל 18, אם את לא רוצה את האופציה הזו - תכיני אפשרות נוספת, תורם לא פתוח בד"כ גם זול יותר. לפעמים ההחלטה נראית נורא קשה, אבל אל תשכחי שבסופו של דבר חשוב לבחור תורם בריא עם נתונים פיזיים והסטוריה רפואית סבירים, ומה שחשוב עוד יבוא בהמשך... בד"כ לא חייבים לבחור את התורם מיד עם פתיחת תיק, זה יכול להיעשות בקלות גם בהמשך, במיוחד אם את מזמינה דרך תה"ש / אסותא / ד"ר מנשה כי אצלהם מועד המשלוח תלוי בך. יהיה בסדר, בהצלחה!

למעלה