דחוףףףףףףףף כנסו כולם!!!!

יאללה תחזרי לפורום המסריח שלכם

אתם והדעות שלכם לא כל כך מעניינים אותנו אז לכי דחפי תאף שלך למקום אחר!!! עלק דעה לכי תישני על האף

Brwonie22

New member
יווו תמחקיי את שלהה גםם!!

אנ'לא מבינה מזה כל השטויות האלה.. למה הם התעסקו איתנו בכלל?!!?.... מה זה כל כך מפריע להם שיש יותר מעריצות לבוייז מאשר לראש גדול?! אני מתה על הסידרה הזאת אבל מזה הרעיונות המטומטמים האלה להתחזות?! מזה יעשה להם? זה רק מראה את רמת המשכל שלהם! נהפוכו מאיתנו!... הם חושבים שאנחנו טיפשות בגלל שאנחנו מעריצות להקת בנים שרוקדים כמו הומואים(לדעתםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקוראים להם גיי בויז!) מישהו דיבר איתכם בכלל?! לא! יפה... אז תשמרו את ההערות חסרות המשכל שלכם לעצמכם!!!

../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שאתן טיפשות בגלל שאתן מעריצות להקת בנים... אם אני לא מכירה את הגיים בויז זה לא אומר שאם אני יכיר אותם וילמד עליהם אני לא אוהב אותם(כי אני דווקא כן) אבל אנחנו לא קיללנו אותכם ואתם לא הייתן צריכות להתנפל עלינו.

your star

New member
תנו לי בקשה קישור לפורום ראש קטן../images/Emo70.gif

אמ...אופס ראש גדול
פשוט לבנות שמה יש ראש קטן...
... תודה למי שיביא
אני רוצה לדבר איתם ולנסות לא לריב, פשוט לדבר איתם בחביבות, וכדאי להם לא לעצבן כי גם ככה כל הקטע עם המתחזה עצבן
...

ההההדסי

New member
בנות כנסוו רגעע ..

אני מפורום ראש גדול נגיד,ואני אוהבת גם תגיים בוייז אבל מאיפה הגעתם לרעיון שמישו מראש גדול התחזרה למישו אנלא יודעת למי לא הבנתי ממש... בכל מקרה זה ההרגשה הכי חרא שיש פעם עבדו עלי שאני מדברת עם אדם הירש כל כך התעצבנתיי !!!!אבל זה לא אומר שאאת העצבים אתן צריכות להוציא עלינו,לא הבנתי מה עשינו עדיין ?

מטיתר תפסירקי להתערב דיייי

זה כבר מעצבן אותי כל הקטע הזה את רוצה לכי אליהם ראינו איך את מתה מעריצה של הבויז

תביאוו לית'קישוררררררררר

אני יפרקק להםם ת'צורהההההה סעמקק למיי יש בעיהה עםם ענריישליי מי המזדיייןן שמתחזהה לוו?!אעע?

מיתר אולי את תירגעי ומהר

תגידי באיזה צד את הם מקללים את הבויז שאת "אוהבת" ואת לא ומרת כלום איזה מין מעריצה את? אני לא רוצה לריב איתך אבל ראית את ההודעות שרשמת בפורום ראש גדול תאמיני לי שזה בכלל לא יפה מה שרשמת שם זה מגעיל

Meytar 888

New member
סליחה? כמה דברים..

1. אני כן מעריצה אותם...מאוד אפילו..וזה שאני מעריצה אותם סזה לא אומר שאני צריכה לקלל פורום שלם בגלל ילד אחד מסכן..ובמיוחד לא פורום שאני נמצאת בו!! 2. אתן ממש עושות עיניין מכל דבר וזה טיפשי.. 3. מה כתבתי שם בידיוק שלא מצא-חן בענייך?

NavooShiT

New member
../images/Emo27.gifבואו נהיה' בוגרות..../images/Emo204.gif

אנחנו לא צריכות לרדת לרמה שלהם, הם לא שווים ת'עצבים שלנו..כוולם שם יכולים לקפוץ לנו- ובמיוחד אותו אחד אחד שהתחזה לערן
יומטוב ובוקר טובב לכולן

שירהה מאמיי צודקתת.!!

פחחח למה מה הם חשיםם?!למהה תומרר ואיתיי מראש גדול נראים יותרר טובב?~!?!?!?!?פחח ממש לא סצםם סדרהה דפוקהה.!!לא יודעים לשחקק ששםםם הדגג של אלחנן משחק יותר טוב מההםםםם.!!!

Brwonie22

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בנות אתןן כאלה מצחיקות...
אנ'לא יכולה יותרר!! חח

למעלה