דחוףףףףףףףף כנסו כולם!!!!

Meytar 888

New member
אז אל תתייחסו!! אם זה ילד אחד אז

למה להרוס את כל הפורום שלנו?!?! דייי תשכחו מזה...זה לא נעים לאף אחד הסיפור הזה!!!

עלק ילד אחד רשם את זהה

נראה לך באמת שזה רק אחד.. אם אתן לא רוצות אל תכתבו אני כותבת כי אני לא ייתן שיקללו אותם!! נ.ב. אל תחשבו שאני אומרת את זה בכעס אני אומרת ברוח טובה חח..

Meytar 888

New member
אני גם אוהבת את הבויז אבל זה לא קשו

קשור לכל הפורום!!!! אל תכנסו לשם יותר!! די!!!!

אדרררר

New member
אויייייייייייייייייייייייי בנות

כל הפורום של ראש גדול יכול לקפוץ לנו.. וברור שהם מקנאים בבויזזז.. אבל אנחנו צריכות לשים זיןןןן.. לא מגיע להם בכלל שבנות מהפורום של הגיים בויז יתכתבו איתם =] =]

בנותתתתתתתתתת

אבל תקשיבו מי שרואה מפה ראש גדול... אז נכון אלדר ורעי שהם דניאל ואיתי הם עשו לעצמם קבוצה להקה כזאת שהם שירים הוא וחברים שלו..{אמיתי לא מהסדרה} בקיצור הם החליטו שיקראו לעצמם גיי בויז לא בגלל הגיים בויז בגלל הבקסטרי בויז וכאילו הם יורדים על עצמם הם בכלל לא הכירו את הגיים בויז זה היה מזמן.. אז אני לא יודעת ...כאילו בקשר לערן מזור הכט אני איתכם אם זה היה הם.. אבל כאילו אולי אתן סתם מאשימות...

Meytar 888

New member
אתן שומעות את עצמכן?!?

עם מי אני?!?!? מה זה מלחמה?! יש צדים?!?! מה קורה לכן?!? תשכחו מזה...אתם קיללתן והם החזירו...דיי תשכחו מזה!! ואני לא עם אף אחד...אני בשני הפורומים,אני מעריצה את הכוכבים השונים,ואני אוהבת את כל החבר'ה שבפורום!!!! זה יוצר מצב לא נעים לאף אחד.. בבקשה תשכחו מזה...

litalg06

New member
אנחנו קיללנו והם החזירו?!! הם קיללו

ואנחנו החזרנו! טוב הבנו את בצד שלהם..

Meytar 888

New member
אני לא בשום צד!! זה פשוט נראה לי

טיפשי שאתן רבות עם כל הילדים שם ומקקלות אותם רק בגלל ילד/ה מסכן שעבד על כל הפורום!!!! אז דיי! ואני רוצה רק להבין...אם נגיד (ואני לא בשום צד!!!!!!) אני בצד שלהם..מה יקרה אז? מה תעשו לי? "לא תדברו איתי יותר"? תחסמו אותי?!? אני רק רוצה להבין...

סליחהההה אני באתי אליהם בטוב

עד שאחת אמרה לכי לגיי בויז מה את חושבת שאני יגיד על זה? אז אני לא כמוך אני ייתן שיקללו אותם כי הם חשובים לי ואני עם אני מעריצה מישו אז אני מעריצה אותו עד הסוף אני לא ייתן שחבורת ילדים קנאים יקללו אותם את לא רוצה לא צריך אבל אל תפריעי

litalg06

New member
ככה את?! תראי מה הם אמרו! הם התחילו

לקלל!! זה לא עובר בשתיקה! מי שמקלל את החיים שלי מ=ת! ברור?! אז תחליטי עם מי את ומהר! אני לא שוכחת ולא סולחת!

באמת מחקו...

טוב לא נורא בנותת...תשכחו ממה שקרה...--->הם קיבלו את המגיע להן....יאללה פתחו נושא חדשדש.... חח=]

אוקיי! אני מפוורם ראש גדול../images/Emo47.gif,

{רק אל תחתכו אותי
} מה שקרה בפורום שלנו, זה שבנאדם הביע דיעה. אתן לא צריכות לרוץ ולהרוג כול מי שלא אוהב את הגיים בויז אחרת יהיו חסרים הרבה אנשים בעולם. אני לא מבינה מה הבעיה שלכן, אבל תעשו לי טובה, אל תבואו אלינו יותר ותתחילו לקלל אותנו. אנחנו קיללנו אתכן
תעשו לי טובה, נו באמת...

למעלה