דחוףףףףףףףףףףף

• פותח הנושא dvirf
  • פורסם בתאריך

dvirf

New member
דחוףףףףףףףףףףף

איזה פרק בעונה ה-4, מגרש ביתי נמצא עכשיו בארה"ב?

../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifסקר עונה 4../images/Emo58.gif

בעקבות פרק 11 שתקוע לנו ככה והשאיר אותנו במתח, חשבתי לעשות סקר קטן לראות מה כל אחד חושב על עונה רביעית: 1. מה יעשה לוקאס כשיתעורר מהתרדמת? 2. האם הוא יזכור את החלום? 3. האם קרן ודן יחזרו להיות ביחד?? 4. האם זה באמת הסוף של ברוקאס?
5. האם רייצל כלבה או שהיא באמת עזרה לברוק עם המורה ההוא? 6. האם ברוק ופייטון יחזרו להיות חברות טובות? זהו, אם יש עוד רעיונות, אפשר להוסיף בכיף
ושיגיע כבר הפרק המיוחל

תמריקי

New member
עונה../images/Emo58.gif

1.מה הוא יעשה?יחזור לחיים נורמלים בלי כדור סל.. 2.לא הוא לא יזכור את החלום,כי חלומות כמעט ואף פעם לא זוכרים. 3.ואללה אני חושבת שכן^^ 4.לא,אני בטוחה שהם עוד יחזור,כי אם לא זה לא יהיה מעניין... 5.כן! יש להם חברות רבת שנים..הם לא יתנו לאיזה משו שהיה בעבר לסכסך[יא רייט] באמת שכבר יגיע

0RainGirl0

New member
עונה ../images/Emo58.gif

1. הוא ינסה למצוא מחדש מי רצח את קית' [כי הרי בחלום קית' רומז שזה לא הילד ההוא אבל גם לא אומר לו מי זה] 2. במעורפל 3. לא 4. כן 5. היא חצי חצי 6. יחזרו

mayaorr13

New member
עונה

1.הוא לא ישחק יותר 2.הוא יזכור ת'חלום-זאת סדרת טלוויזיה והחלום היה רמז להמשך! אולי הוא לא יזכור בהתחלה אבל אחרי זה הוא יזכור בטוח 3.נראה לי שהם יחזרו ואז לוקאס יגלה שדן קשור לרצח של קית' וקרן תעזוב אותו 4.כן זה הסוף של ברוק ולוקאס 5.לא יודעת 6.כן-ברור שהם יחזרווווווו

darklighter

New member
עונה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

1. כמו שאמרו קודם ינסה לגלות מי רצח את קית'... 2. כנראה במעורפל... 3. בינתיים נראה שכן
אני מתה כבר שהיא תגלה שהוא הרוצח של קית'
4. לא יודעת אני מקווה שזה הסוף כי הם זוג מאוס (גו לייטון
) 5. היא כלבה
ודמות די מיותרת אם תשאלו אותי... 6. הם כבר חזרו בפרק 10... אבל זה לא יהיה כמו פעם בגלל הקטע עם לוקאס...

NitsNats©

New member
שאלות טובות. ../images/Emo58.gif

1. אני מאמינה שהוא קודם כל יבדוק אם היילי בסדר, כי הוא כזה יפה נפש והכל :X. 2. האמת שבאיזשהו מקום אני ממש רוצה שהוא יזכור את החלום, אבל אני מקווה שלא, כי זה יצא ממש מוזר וישרה אווירה ילדותית מעט על הסדרה, כי רוחות וכאלה... 3. וואו. ממש מקווה שיהיה משהו עם זה. לכאן או לכאן. 4. כן! לוקאס ופייטון!!! 5. אני כבר לא יודעת מה לחשוב על רייצ'ל. היא כאילו עושה דברים ברצון טוב, אבל בדרכים ממש לא. 6. מקווה שכן. אני כבר מחכה ממש לפרקים הבאים, למרות שראיתי את הפרקים הקודמים לפני ארבעה שבועות, 3 ברצף. יוצא לי מדי פעם בצבא להזכר בקטעים ופתאום אני ממש מתה לדעת מה קורה. מה גם שכשחזרתי הביתה שבוע שעבר אחרי 3 שבועות ממש הצטערתי שאין לי פרקים להשלים.

LindZiv Cohan

New member
עונה|ספולר|

1. מה יעשה לוקאס כשיתעורר מהתרדמת? כמו שכבר אמרו פעמיים- ינסה למצוא את הרוצח של קית' 2. האם הוא יזכור את החלום? בטח במעורפל, ואז כל פעם יהיו לו פלאשבקים עד שהוא יזכר בהכל 3. האם קרן ודן יחזרו להיות ביחד?? יש מצב
4. האם זה באמת הסוף של ברוקאס? לאאא
זה לא מעניין כשהם לא יחד
בוו פייטון, בוו.
5. האם רייצל כלבה או שהיא באמת עזרה לברוק עם המורה ההוא? גם אני לא יודעת בדיוק מה לחשוב על רייצ'ל
6. האם ברוק ופייטון יחזרו להיות חברות טובות? חס וחלילה

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifעונה...(../images/Emo58.gif)

1. מה יעשה לוקאס כשיתעורר מהתרדמת? 2. האם הוא יזכור את החלום? 3. האם קרן ודן יחזרו להיות ביחד?? 4. האם זה באמת הסוף של ברוקאס? 5. האם רייצל כלבה או שהיא באמת עזרה לברוק עם המורה ההוא? 6. האם ברוק ופייטון יחזרו להיות חברות טובות? 1. לא יודעת, אני חושבת שאולי ינסה לגלות מי רצח את קית'. 2. יש מצב... 3. האמת? לא נראה לי...אחרי כל ההיסטוריה שלהם
4. כן, מיצו תעצמם
5. ביצ' אמיתית
6. כן.

ענבררר

New member
../images/Emo58.gifעונה../images/Emo58.gif

1. מה יעשה לוקאס כשיתעורר מהתרדמת?אמ... קודם יבדוק מה עם היילי ואח"כ בטח יגיד לפייטון כמה שהוא אוהב אותה (
) וגם בטח ינסה לבדוק מי באמת רצח את קית'
2. האם הוא יזכור את החלום?אני מקווה שהוא לא יזכור את כולו.. כי אם כן זה יהיה ממש דפוק 3. האם קרן ודן יחזרו להיות ביחד??אין מצב
4. האם זה באמת הסוף של ברוקאס?אני חושבת שכן
5. האם רייצל כלבה או שהיא באמת עזרה לברוק עם המורה ההוא?היא כלבה אבל אני מאמינה שהיא כן עזרה לה 6. האם ברוק ופייטון יחזרו להיות חברות טובות?לא כמו פעם זה בטוח

למעלה