דחוווף!!

convoy

New member
דחוווף!!

מה נינים!? האמת שאני חדשה פה..אבל אני מכווורה למגרש ביתי מתמיד.. הפרק האחרון לא הפסקתי לבכוות.. חח זה היה הכיייייי עצוווב בארץ.. ורק רציתי לשאול אם ריצ'יל.. קופר.. ונייתן ימותו!? כי אם כן.. זה לא פיירררררררר:( ריצ'יל כוסית.. והיא משחקת טווב.. חבל..וגםםםםם נייתן.. הלב שלי דפקקקקקק שפשוט ראיתי איך הלימוזינה עפה.. זה היה ממש מפחיד רציתי לדעת כמה עונות יש למגרש ביתי... והאם מישו יודע מתי תהיה העונה הבאה..למה אני במתחחחחחחח תודה:) שבת שלוום לכולם.. ;)

רבההה

New member
ממ..

בנתיים יש 4 והעונה הבאה תתחיל ב-27.9 בארה"ב. הכל בעיקרון כתוב פה בעמוד קצת יותר למטה אם תסתכלי.. גם רשום מי מת וכל זה.

convoy

New member
רק עוד חודשיים!?

האמת שיש הרבה ניחושים.. מי מת בסוף.. מי בהריון..אף אחד לא יודע בוודאות שזה נכון! הכל זה הימורים..חח וזה מתחיל רק עוד חודשיים בחו"ל!?!?!!? אז לנו יתחיל חודש.. חודשיים אחרי נראה ליייייי אני מתהההההההה..אני לא יכולה להשאר יותר במתח.. זה לא פיירררררר :(

רבההה

New member
אני חושבת..לא בטוחה..

יש מבצ שברוק בהריון כי היא זרקה כל מיני הערות במשך הפרק כמו.. שהיא מאחרת [ואז היא כאילו אמרה שהיא מאחרת בהכנות] ושיש לה כל מיני דברים על הראש ולא יודעת.. עוד כל מיני כאלה. אבל אני לא בטוחה אולי זה בשביל להטעות אותנו ולגרום לנו לחשוב שהיא בהריון ובסוף היא לא תהיה בהריון.

sn22

New member
אבל...

אבל גם היילי אמר לנייתן שהיא צריכה לספר לו משהו (והיא לא הביאה את התיק שלה...) ורייצ'ל אמרה לקופר משהו (לא הראו מה היא אמרה) וקןפר היה בהלם ואמר שהוא לא מאמין לה אז לא בטוח שזאת ברוק... חח ולא בטוח שזאת היילי וגם לא בטוח שזאת רייצ'ל

McflyRule

New member
../images/Emo27.gif

אם לא הייתם קוראים את הספוילרים יש מצב שרייצ'ל עובדת עליו כדי להיות איתו.

למעלה