דחוווף !!!!!

פינקי33

New member
מי כאן משתמשת בשירותי מכון פוע"ה?

לא ידעתי ולא חשבתי על זה למרות החשש מבלבול בין הזרעים...

פליאה 4

New member
אני משתמשת בהשבחה אומנם לא הזמנתי

אבל בהפריות כן והמשגיחה בחיפה פשוט מדהימה בגלל שהיא לא מילאתי טופס כי היא שכחה להביא אז גם לא דרשו ממני לשלם ויש לי קצת רגשות אשם שגזלתי ממנה את הפרנסה

באאבו

New member
עוד מילה על פועה מעבר לפן המקצועי

חשוב לציין כי הצוות בפועה מורכב מאנשים מדהימים שתמיד נותנים את ההרגשה שהם ישבו וחיכו רק לנו גם כשהם סופר לחוצים. היה לי מקרה שהזמנתי משגיחה מהרגע להרגע - לא ענין קל בכלל, ביחוד שזה הגיע עם אירוע נוסף מרכזי שהיה להם. לא נתנו לי להרגיש לרגע אחד שאני מעמיסה על מישהו. המשגיחה הגיעה בזמן -ב- 19:00 והיתה איתנו עד 22:00
אגב, היא גם הגיעה במונית. וכל זה? תמורת 120 ש"ח בלבד!

סנונית 1

New member
אנחנו עושים השבחות בבר אילן....

שזה בהשגחת מכון פוע"ה, נכון זה פרטי וגם ככה יש לנו הוצאות אבל אם אצטרך לעשות השבחה ברמת מרפא בהחלט אזמין מישהי מהמכון להשגיח כי גם אני באותו סירה שחוששת לקבל זרע אחר חלילה. אגב איך ההשבחות ברמת מרפא?

blessed

New member
עכשיו אני בלחץ ../images/Emo5.gif

אנחנו עשינו את ההשבחה ברמת מרפא ולא ידעתי שאפשר להזמין משגיחה. נראה לכם שבאמת יש סיכוי לטעות?

פינקי33

New member
גם אני בלחץ... כלומר אהיה בלחץ עוד

3 שבועות... איזה יופי שיש לי אתכן, לא שמעתי על המכון הזה בחיים. כבר עכשיו אני רושמת לי את הטלפון, שיהיה...

פינקי33

New member
עוד דבר, מה זה התפקיד שלהן?

הן פשוט באות ועומדות כמה שעות במעבדה כדי לראות שלא מחליפים בין המבחנות? אני בשוק.

blessed

New member
למה שוק?

אם היו נותנים לי, אני הייתי עומדת שם ושומרת על המבחנה שלי. מפחיד הענין הזה.

פינקי33

New member
ברור, צודקת, אני מתכונת למהות

העבודה, תחשבי שאת עובדת בזה ושואלים אותך "במה את עוסקת? ואת עונה " אני משגיחה על מבחנות נושאות זרע". שואלים אותך, כיצד זה מתבטא? ואת עונה :"אני עומדת במעבדה מס' שעות ומסתכלת על עובדי המעבדה והמבחנות".... נשמע מצחיק, אבל עבודה מבורכת וגם זולה (עבורנו) וגם שווה ומרגיעה. אני מודה לכן שיידעתן אותי, פעם הבאה אני גם מזמינה...

had3

New member
קצת על מכון פוע"ה

מכון פוע"ה עוסק באמת ובתמים בחסד. המכון נקרא על שם אחת המיילדות הראשונות המוזכרות בתורה (פרשת שמות) שהצילה ילדים יהודים שנועדו לההרג בידי פרעה. כמו כן זה ראשי תיבות של 'פוריות על פי ההלכה'. המכון הוקם ע"י הרב בורשטיין, אדם צדיק ונעים, שכל מטרתו היא לעזור לכל מי שרוצה להביא ילדים לעולם, (חילוניים ודתיים כאחד) ומתקשה בכך. את הדברים הבאים אני כותבת מתוך ההבנה האישית שלי בלבד: במכון ניתן למצוא כל סיוע בנושא פריון- א. בהכוונה למרפאות ומומחים בהתאם לצורך של הזוג הפונה. (יש להם קשר עם כל מומחה פריון בארץ, שמכבד את עצמו, ובכל מקום שאומרים שמכון פועה שלחו אותנו- מיד נפתחת הדלת בלבביות...) ב. סיוע נפשי, הלכתי למעונינים, ורוחני- תמיכה, עידוד והכוונה אישית ע"י רבנים שהוכשרו לכך ומכירים כמעט כל בעיה בתחום הפריון ומומחים שיעזרו בפתרונה. (הרב שליוה אותנו היה מקסים ולבבי ותמיד נהג בנו כאילו אנחנו הזוג היחיד שבטיפולו, ותאמינו לי שאנחנו לא...) ג. שליחת משגיחות למעבדות בכל בתי החולים על פי הזמנה של כל זוג שפונה, בתשלום סמלי בלבד. (הן עושות זאת בחפץ לב ובתחושת שליחות אמיתית) הטלפון שלהם הוא כפי שכבר נאמר:6515050-02 והם תמיד שמחים לעזור! אנחנו נעזרנו בהם, ובהכוונתם הופננו ל'ביקור חולים' בירושלים, שם היתה להם תשובה מדויקת לבעיתנו. זכינו שם להריון ראשון מIVF שהסתיים לצערנו בהפלה, ולפני שלשה חודשים, שוב בהדרכתם, בהריון מאיקקלומין + כוריגון שב"ה מתקדם יפה... חשוב לי לציין את התמיכה הנפלאה שלהם לאחר ההפלה, הם התקשרו שוב ושוב לברר מה מצבי, ואפילו הרב בורשטיין עצמו (שמרושת על כל מה שקורה במכון, וזה הרבה מאוד...) התקשר לתמוך ולייעץ. בקיצור, אני מאוד ממליצה לפנות אליהם, גם לעניין ההשגחה במעבדה, וגם בכלל, אם ייעוץ של רבנים מתאים לכן, הם כתובת לייעוץ. (הם לא תחליף לרופאים, אלא בעיקר הכוונה למקומות הנכונים.) בהצלחה בקרוב ממש לכולן.

kasa

New member
תסלחו לי על הבורות - בעניין פוע"ה

מה בדיוק עושות המשגיחות שלא עושות עובדות המעבדה והצוות הרפואי ? (או במילים אחרות - מהו הערך המוסף שלהן במעבדה ?)

had3

New member
המשגיחות

אחראיות רק על הזרע שלך, ודואגות שהוא יגיע אליך. זהו תפקידן היחיד ויש להן כמה כללים שמסייעים בידן. עובדות המעבדה עסוקות בהרבה דברים, בהרבה זרעים ובהרבה נשים, הן בודאי משתדלות לעשות את המקסימום מבחינתן שלא לטעות, אך טעויות כידוע, עלולות לקרות. המשגיחות הן תוספת ביטחון על מנת למנוע טעויות.

kasa

New member
כל מה שאמרת נכון גם לגבי אנשי הצוות

הרפואי. גם הן דואגות שהזרע יגיע ליעדו, ומשתדלים לעשות את המקסימום, וגם אצלם - לפעמים קורות טעויות.... אז בשביל מה לשלם עוד 300 ש"ח למשגיחה ? והשאלה הזאת לא נשאלת מתוך קנטרנות, אלא באמת מתוך עניין לדעת מה הערך המוסף של אותן נשים. מה הן עושות שעובדת המעבדה לא עושה ?

למעלה