קצת על מכון פוע"ה
מכון פוע"ה עוסק באמת ובתמים בחסד. המכון נקרא על שם אחת המיילדות הראשונות המוזכרות בתורה (פרשת שמות) שהצילה ילדים יהודים שנועדו לההרג בידי פרעה. כמו כן זה ראשי תיבות של 'פוריות על פי ההלכה'. המכון הוקם ע"י הרב בורשטיין, אדם צדיק ונעים, שכל מטרתו היא לעזור לכל מי שרוצה להביא ילדים לעולם, (חילוניים ודתיים כאחד) ומתקשה בכך. את הדברים הבאים אני כותבת מתוך ההבנה האישית שלי בלבד: במכון ניתן למצוא כל סיוע בנושא פריון- א. בהכוונה למרפאות ומומחים בהתאם לצורך של הזוג הפונה. (יש להם קשר עם כל מומחה פריון בארץ, שמכבד את עצמו, ובכל מקום שאומרים שמכון פועה שלחו אותנו- מיד נפתחת הדלת בלבביות...) ב. סיוע נפשי, הלכתי למעונינים, ורוחני- תמיכה, עידוד והכוונה אישית ע"י רבנים שהוכשרו לכך ומכירים כמעט כל בעיה בתחום הפריון ומומחים שיעזרו בפתרונה. (הרב שליוה אותנו היה מקסים ולבבי ותמיד נהג בנו כאילו אנחנו הזוג היחיד שבטיפולו, ותאמינו לי שאנחנו לא...) ג. שליחת משגיחות למעבדות בכל בתי החולים על פי הזמנה של כל זוג שפונה, בתשלום סמלי בלבד. (הן עושות זאת בחפץ לב ובתחושת שליחות אמיתית) הטלפון שלהם הוא כפי שכבר נאמר:6515050-02 והם תמיד שמחים לעזור! אנחנו נעזרנו בהם, ובהכוונתם הופננו ל'ביקור חולים' בירושלים, שם היתה להם תשובה מדויקת לבעיתנו. זכינו שם להריון ראשון מIVF שהסתיים לצערנו בהפלה, ולפני שלשה חודשים, שוב בהדרכתם, בהריון מאיקקלומין + כוריגון שב"ה מתקדם יפה... חשוב לי לציין את התמיכה הנפלאה שלהם לאחר ההפלה, הם התקשרו שוב ושוב לברר מה מצבי, ואפילו הרב בורשטיין עצמו (שמרושת על כל מה שקורה במכון, וזה הרבה מאוד...) התקשר לתמוך ולייעץ. בקיצור, אני מאוד ממליצה לפנות אליהם, גם לעניין ההשגחה במעבדה, וגם בכלל, אם ייעוץ של רבנים מתאים לכן, הם כתובת לייעוץ. (הם לא תחליף לרופאים, אלא בעיקר הכוונה למקומות הנכונים.) בהצלחה בקרוב ממש לכולן.