דחוווף !!!!!

דחוווף !!!!!../images/Emo93.gif

שאלה קצת פרנואידית אבל מטרידה..... בעלי אמור לתת זרע מחרתיים בבוקר על מנת שיקיימו בי אתו הזרעה באותו יום אחה"צ.. רציתי לדעת איך אני בטוחה שזה הזרע שיופקד בריחמי..? חוץ מתוית עם שם האב.. יש עוד אמצעי אבטחה לעניין כל כך גורלי שכזה ? איך התהליך עובד? אני מטופלת במרפאת פוריות רמת מרפא בר"ג. ויש לפעמים רושם שיש בלאגן המון נשים.. הרבה זרעים.. אנא תשובתכם אני ממש מרגישה לא בטוחה ואולי לשוא.. תודה

פליאה 4

New member
בשביל זה יש את מכון פוע"ה

את מזמינה משגיחה והיא אחראית על הזרע ועל כך שהזרע יוכנס בדיוק לבעליו המתאים ב ה צ ל ח ה

blessed

New member
מישהי השתמשה בשירות של פוע"ה?

במעבדות נותנים להם להיכנס? לא מתרגזים על זה?

שרון321

New member
משהו על מכון פוע"ה

פעם, כשהיינו עוד בשלב ההזרעות, עשינו את ההשבחה בתל השומר. שאלנו את הלבורנטית שם על הסיכוי שהמבחנות יתבלבלו איכשהו. ציפינו שהיא תגיד שאין סיכוי, שהתהליך בטוח במליון אחוז. להפתעתינו הרבה, היא אמרה שהם אמנם נוקטים בכל אמצעי הבטיחות, אבל לדבריה טעויות קורות. אנחנו עשינו את ההזרעה ביום שישי והיא הרגיעה אותנו שבאותו יום רק הבדיקה שלנו נמצאת ולכן אין סיכוי לטעות. בהפריה כבר פנינו למכון פוע"ה. משהי מטעמם נמצאת במעבדה, מלווה את התהליך, ושומרת על הזרע שלנו במיכל מיוחד סגור.היא נמצאת שם על פי הסדר עם בית החולים ומתפקדת כחלק מהצוות. חוץ מזה, אנחנו מטופלים באסותא. תמיד יש שם עומס רב. הנציגה של מכון פוע"ה היא הנציגה שלנו במעבדה. היא זאת שנכנסת אל הלבורנטית ושואלת בשבילנו את כל השאלות. בקיצור מומלץ.

נועם@בת

New member
את יכולה להזמין השגחה של מכון פועה

עקרונית אין לך הבטחה של מאה אחוזים שבמרפאה לא יטעו. כמוש אין לך הבטחה של מאה אחוזים לקום אחרי הרדמה בניתוח. תקלות וטעויות יכולות תמיד לקרות. אם את לא רגועה, את יכולה לקחת (בתשלום) השגחה של משגיחה ממכון פועה שפשוט לא מסירה את העיניים שלה מהזרע לכל אורך הדרך. מהרגע שהנחת בידיה את המטען היקר ועד הרגע שהוא הוחזר לרחמך. מספר הטלפון של מכון פועה הוא 02-6515050. בהצלחה נועם

תודה על תגובות ודבר נוסף?

את יודעת כמה עולה העסק ב"פועה"? האם הזרעות ברמת מרפא ר"ג עושים רק אחה"צ או גם בבוקר?

בולה101

New member
מס' ת.ז

בפעם היחידה שבעלי נתן שם זרע נתתי גם מס' ת.ז . אבל ללא ספק זה גם אותי הלחיץ.

ריננית

New member
מתוקה,תרשי לי להרגיע אותך!!../images/Emo24.gif

דבר ראשון אני מציעה לכם להביא את הזרע מהבית, בתנאי שהנסיעה לא אורכת יותר משעה ברגע שבעלך מביא זרע איתו ולא משנה איפה- אתם מוודאים עם המדבקות של התעודת זהות שלכם מודבקת על הכוסית- גם אנחנו בדקנו 10 פעמים בלי לדפוק חשבון גם אני טופלתי ברמת מרפא ומבינה את הרגשתך, אבל, אחרי שאת בודקת טוב אז הכל בסדר תחזרי עם בשורות טובות!!

limordc

New member
השגחה להזרעה עולה 110 ש"ח

אם אני לא טועה אבל כבר בטלפון יוכלו לומר לך 02-6515050

זרע

האם איכות זרע של גבר משתנה מחודש לחודש...חברה שלי נאמר לבעלה שאיכות זרעו אפסית לאחר חודשיים נכנסה להריון בצורה טבעית..דוגמא קיצונית? מי יודעת?

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. איכות הזרע של גבר יכולה להשתנות מהקצה לקצה תוך ימים ספורים. בתמונה הזאת יש גרף המתאר ספירת זרע של אדם בריא, ואפשר לראות בבירור איזה הבדלים יש שם. (התמונה מופיעה באתר ivf.co.il- בהחלט עמוד שווה לצפיה ). זאת הסיבה שחוזרים פעמים או שלוש על בדיקות זרע "קטלניות". חוצמזה, מספיק זרע אחד תקין שיגיע לביצית ויפרה אותה, יותר מזה לא צריך. נועם

../images/Emo39.gif

תודה על אינפורמציית השירשור...אני חדשה בפורום.. וואו איזה תשובה מלבבת ממש..זאת אומרת שאם הכל תקין אצלי.אז הזרעונים של הבעלול שלי יכולים להשתפר מחר ומחרתיים אף כפליים.. לא ידעתי..החכמתי.. תודה

זרע חלש

יקירה הדוגמא של זרע שכמותו אפסית,(כמעט אפסית-זרעים בודדים) אינה דוגמא קיצונית כלל. אני אם לשני בנים שנולדו בהריונות ספונטניים לחלוטין, זמן קצר לפני שנקבע לי תאריך לתחילת טיפולי IVF, הרופא אף סבר כי אין טכם בהשבחה והזרעה מאחר והסבירות להריון לדעתו היהנה א פ ס י ת. בשל הצער בו הייתי, טסתי לניו יורק עם בעלי. ונקלטתי ספונטנית לחלוטין....(ובחיי שלא קפצתי לשכן...), כך שניסים קורים. כעת מייחלת לנס נוסף... ב ה צ ל ח ה

סנונית 1

New member
גם אני בעד מכון פוע"ה

זה אמנם פרטי בבר אילן אבל הם נורא מקפידים שם וההשבחה שלהם מקצועית יותר הרבה יותר מקצועית מאסותא. מקום קטן יחס אישי מומלץ מאוד.

bapi

New member
לא חייב בבר אילן

מכון פוע"ה שולח משגיחים לכל מקום שרוצים צריך רק להזמין מראש. (אני באופן אישי אף פעם לא השתמשתי באפשרות הזאת)

זרעים

האם הזרעה מעלה את הסיכויים להיקלט יותר מיחסי מין טבעיים? אם כן בכמה אחוזים? ומהי אותה "השבחת זרע"?

orname

New member
בהחלט כן!!!

לא ממש יודעת מבחינת אחוזים (הרופא אמר לי בזמנו אבל אני כבר ממש לא זוכרת...)- אבל להזרעה יש שני יתרונות עליהם אני יודעת. בקיום יחסי מין טבעיים חלק גדול מתאי הזרע נשארים בנרתיק. בהזרעה לעומת זאת מכניסים את הזרע ישירות לרחם ומקרבים אותו כמה שיותר לחצוצרה, שבה אמורה להתרחש ההפריה. כך שיש כמה שיותר תאי זרע שמחכים לביצית כאשר תשתחרר מהשחלה ותגיע לחצוצרה. היתרון הנוסף הוא ההשבחה, שכשמה כן היא - מאפשרת ריכוז של זרעונים בעלי התכונות הטובות ביותר להפריה מוצלחת – שיפור התנועתיות, הגדלת הריכוז בנפח קטן ובשיטות מסוימות ניתן אף להגדיל את ריכוז הזרעונים התקינים מבחינה גנטית והרכב הכרומוזומים. מקווה שעזרתי קצת

למעלה