דחוווףףף!!!!!!!

מימיל

New member
דחוווףףף!!!!!!!

שלום. לפני יומיים חברה שלי התקשרה אליי וביקשה להיפגש איתי דחוף, היא סיפרה לי שאח שלה הכיר את חברה שלו באפריקה בזמן שהוא גר שם והם היו מאוהבים עד מאוד,לאחר חצי שינה של מגורים קבועים הוא נאלץ לחזור לישראל ועבר דירה. היא סיפרה לי שהוא הגיע הבייתה והתחיל ליבכות והסתבר שהוא מצא אצלה מכתב שכתוב בו"תענדי את הטבעת כל הזמן חוץ מהזמן שאת נימצאת במים" והסתבר שהיא הלכה למכשף או משהו כדי שיעשה ככה שלא משנה מה הוא והיא תמיד יהו קשורים,ואז הם רבו וחברה שלו ניסתה להתאבד ולקחה את זה ממש קשה והוא ניסה להיתקשר אליה ואף אחד לא יודע איפה היא, היא פשוט נעלה והמשפחה שלה מחפשת אותה כבר זמן רב וחושבים שהיא התאבדה והוא ממש סובל כי הוא מרגישה שהוא אוהב אותה ללא רצון הוא מרגישה שהוא חייב לאהוב אותה ושלא משנה מה הוא תמיד יאהב אותה, וזה ברור שאין להם עתיד ביחד כי היא לא יכולה לעבור מאפריקה לישראלףוהוא לא יודעא מה לעשות אז חברה שלי ביקשה ממני עזרה כי היא חשבה שאולי אני אדע איך לנתק את הקשר הזה אבל למען האמת אין לי מספיק ניסיון ואני לא רוצה לעשות דברים שאני לא בטוחה בהם אז חשבתי שאולי מישהו פה יודע במה מדובר ואיך אפשר לטפל בזב, זה לא סיפור מפוברק זה נושא מאוד רציני ואני מאוד מאוד אודה למי שיידע מה לעשות. בתודה מראש מימיל.

לא פיה

New member
מצב ביש...

לאדם שאינו מנוסה במאגיה לרוב קשה לשבור כישוף שהוטל עליו בעל כורחו. אני לא מאמינה שתוכל לגרום ליותר נזק ממה שכבר נעשה אם תנסה לתקן את המצב בעצמך. האם יש לך נסיון בכישוף? כמובן שאני (כמו תמיד) ממליצה לפנות לכישוף רק כמוצא אחרון.

מימיל

New member
שלום...

דבר ראשון אני בת אבל זה בסדר, דבר שני יש לי ניסיון במאגיה אבל לא ניראה לי שהוא מספיק גדול כדי לישבור כישוף...אבל אני מוכנה לישמוע כל הצעה.. בתודה מראש מימיל.

magica

New member
יש לי רעיון

אני נותנת את הכרדיט למישהו שאתם יתתכן מקרים בתור פרופסר או bomber man שמעתי ממנו על כישוף להסרת אהבה. אבל כדי לחשוב טוב אם את רוצה לעשות אותו בעצמך אני ישמח לעזור לך אנא הגיבי כאן או באי-מייל [email protected] וגם כל מי שרוצה לדבר איתי מוזמן!

למעלה