דחוווףףףף !!!!!

Tom102

New member
דחוווףףףף !!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

טוב לילה טוב לכולם !! חברה שלי היום ..בשעה 12 בדיוק ...גדלה בשנה .. { היה לה יום הולדת } טוב אז ככה .. אני תמיד תכננתי לעשות לה את זה : למלאות לה את החדר בבלוניםם !!!!! ולתלות 2 שלטים של { אני אוהב אותך , ומזל טוב פשושית ..( כינוי ) } והכנתי לה קלטת שבו כל החברים הקרובים בירכו אותה ואמרו כמה מילים נוספות ..ואחד מהם ..זה אני .. ואני באמת אבל באמת מאוהב בה קשות ...אהבה ראשונה .. ת'אמת ..חשבתי ..לעשות לה את הדברים האלו של החמשת החושים ..וכל הדברים האלה ...והבעיה העיקרית היא ...שאני לא יודע מה לעשות בכל חוש !!!! ואני ממש ממש שובר את הראש ..וכבר מתחיל
.. אז יש מצב שתוכלו לעזור לי בהקדםם האפשריי כי אני ממש צריך עזרה פה .. ב-
מראש ...טום ...

Tom102

New member
הבעיה היא ..

נו כןן ...אני יודע מה עושים .. אבל לכל חוש ..יש משהו מיוחד שצריך לעשות לו .. ואני לא יודע אותוו !!!! :( אז תוכלו לרענן את זיכרוני או משהו כזה ???!

Tom102

New member
אז ככה ..

נו כן .. הבעיה היא שאני לא יודע מה לתת לה או לעשות לה בכל אחד מהחושים .. לדוגמא : חוש הטעם - לקנות לה כדורי שוקולד או משהו .. חוש המישוש - אני לא יודע .. חוש הראיה - לא יודע .. מבינה עכשיו ? אני לא יודע מה לעשות לה בדיוק לכל אחד מהחושים ..

אה...אופסי אני על הבוקר לא משו...

טופ נו גם על הערב...:) טוף אז ככה... חוש שמיעה-תצרוב לה דיסק של המוזיקה האהובה עליה... חוש הטעם-תכין לה ארוחה רומנטית...:) חוש הריח-תקנה לה פרח (עדיף ורד אדום...:)) חוש המישוש-תביא לה דובי. חוש ראייה- אין לי מושג מה יהיה לחוש הראייה מקווה שעזרתי...:)

I am a freak

New member
חיחיחי.....

חוש השמיעה- תשיר לה סרנדה... חוש הטעם- מה עם איזה צרפתית
חוש הריח- פרחים, ורדים.... תחליט אתה.... חוש המישוש- באמת צריכים לפרט
חוש הראיה- אממממ... סטרפזיט?
*אין לקחת את כל הכתוב בהודעה זו ברצינות....* הפריק.

למעלה