דחווווווף

edenmusic

New member
דחווווווף

אני תלמידת כיתה יב' במגמת מחול והשנה אני כוריאוגרפית במסגרת הבגרות שלי במחול. הריקוד שלי עוסק באובססיה האישית שלי למראה החיצוני ואני צריכה לדאוג לתלבושות לרקדניות שלי [למתעניינים אני יפרט יותר]. הייתי רוצה לדעת אם מישהו כאן מעוניין לקחת את זה כפרוייקט, אפילו במסגרת הלימודים הפרטית שלו. או שפשוט לזרוק לי הצעות!!! זה יעזור לי מאוד לשמוע מאנשים שמבינים ממני- תודה רבה!

אובססיה בקטע של פלסטיקה או צבעים לשיער,איפור

וכו'...?
אנסה לעזור באיזה צבע את שומעת את המוזיקה של הריקוד? איזה צבעים את רואה על הרקדנים רקדניות שלך?
לינוי

edenmusic

New member
באמת תודה

בעיקרון רציתי אדום ולבן. והאובססיה היא בקטע פשוט יותר- שיופי הוא כלי גורלי לדעתי בחיים שלנו, במובן של התעסקות תמידית במראה! הריקוד שלי הוא דואט...אחת מהרקדניות מתעסקת כל הזמן שאיך שהיא נראית ואילו השנייה שלמה עם עצמה וזה לא ממש מזיז לה. חשבתי על מכנס ממש קצר [שיראו תנועה] עם גזרה ממש גבוהה בצבע אדום, וחלק עליון בצבע לבן. אני רוצה שיהייה ביניהן הבדל דק- שזאת שטוב לה עם עצמה הבגדים יראו יותר כמו לבנים והשנייה תיראה מתאמצת ומהודרת. איך זה נשמע? יש לך רעיונות נוספים? ושוב תודה רבה.

אולי ההבדל יהיה באבזור האקססורי של זו שלא

שלמה עם עצמה, פפיון, אולי סרט בפרח בתור חגורה לחלק של המכנס או צווארון גדול ומוגזם בחלק העליון

edenmusic

New member
=]

כןן זה בערך מה שחשבתי עליו. ובקשר לבד של המכנס... כי בזה אני לא מבינה! איזה בד יכול להתאים ושיהייה להן נוח?? אני רוצה שהמכנס יהייה קצת רופף בטוסיק וצמוד שוב בירכיים- שיראה קצת כמו חיתוך או תחתון סבתא שכזה... ואיפה אני יכולה למצוא בד שכזה?

כל בד אלסטי שתרצי תעשי סיבוב בנחלת בינימין

ותבקשי בד נמתח לייקרה, כותנה עם ניילון כיו'...

למעלה