דזה וו

מה הפלא

New member
דזה וו

שלום לכם אני בת 42 ובעלי 46 נשואים 8 שנים ילדים משפחה זוגיות הכל טוב ויפה עד ש.... למקום עבודה שלי הגיעה בחור הצעיר ממני ב-10 שנים העתק של בעלי מזכיר במראה באופי וכו... והופ אני מוקסמת בלב פרפרים וטובעת בתוך העינים. אני רוצה לציין שאת בעלי הכרתי שנה לפני הנישואים כך שרק מגיל 38 אנחנו ביחד. אגב הבחור נשוי......................

BlackUnicorn

New member
במקום לקחת את העניין למקום רע, קחי את

זה למקום חיובי - קחי את הדברים מאותו בחור צעיר שמזכירים לך את בעלך, ותשתמשי בהם כדי להדליק בחזרה את האש שדעכה עם בעלך.. זה אפשרי, אם רק תרצי. ללכת ולבגוד זה "קל" אבל התוצאות יהיו קשות מנשוא. לא חבל?

BlackUnicorn

New member
כבוד ../images/Emo140.gif

נעדרתי שבועיים לכבוד טיול בבריטניה

גל1 האחת

New member
לא הבנתי

למה את רוצה לציין שהכרת את בעלך שנה לפני הנישואים ושרק מגיל 38 אתם ביחד ? ומה זה משנה לך אם הבחור נשוי או לא ? אם הוא לא היה נשוי היית נסחפת אחריו ? או שזה לא משנה לך ? וחוץ מזה - גם את נשואה - אל תשכחי את זה טוב ?

מה הפלא

New member
תשובה

ציינתי את העובדה הנ"ל שאת בעלי אני לא מכירה בגיל 30 כך שאולי זה מה שמרת ק אותי אליו לגבי העובדה ששנינו נשואים אולי זה מה שעוצר להמשיך ולהסחף

גל1 האחת

New member
אז מה בעצם השאלה כאן ?

או ההתלבטות ? את מתלבטת בין הבחור ההוא לבעלך ?

הבנתי

את סך הכגל מרותקת אל הבחור כי זה כאילו להכיר את בעלך בגיל 30 מה שלא היה לך עם בעלך......... מזל שהבחור לא בן 15...כי גם את בעלך לא הכרת בגיל הזה..... נו באמת.

גל1 האחת

New member
האסימון נפל סוף סוף

אז מה שאת אומרת שהכרת מישהו בעבודה שלך שגורם לך כאילו לראות את בעלך בשנות ה - 30 שלו ..בצעירותו וזה מושך אותך כי בעלך בעצם בן 46 והבחור השני בן 30 וכשאת רואה אותו את רואה את בעלך (רק הרבה יותר צעיר )... איזה יופי ..

גל1 האחת

New member
אבל זה יהיה עוד יותר מיוחד אם

תפגשי עוד מישהו שהוא העתק של בעלך אבל בגיל 66 ...

seeyou

New member
מאחר והבחור העתק של בעלך במראה ובאופי

יש להיזהר שב"טעות" לא תצללי לתוך העיניים שלו
-זה יהיה כמו קפיצת ראש בבריכה ריקה ממים שלא תביני אותי לא נכון עקרונית זה מצב מבורך אבל לפי כללי המשחק את חייבת לבדוק מה דעתו של בעלך. האם קודם תזמיני את הבחור עם רעיתו לארוחה או בילוי משפחתי ואולי יתפתח רומן(זמני) כפול. בימינו הכול מקובל כאשר מדובר בהסכמה. בהצלחה יוסי

pasa24

New member
לא כל כך מבין אותך

ישנה אפשרות, שרוצה את לקחת את הבחור מהעבודה ולהכניסו לביתך. ואת בעלך להכניס למקום עבודתך? האם טועה אני בהבחנה?

מנסיוני, מה שעוצר

נשים בגילך מלהיכנס למערכות יחסים כאלה הוא הפחד - לא הפחד מלהיתפס (רובכן מספיק אינטיליגנטיות בכדי להבטיח שזה לא יקרה) - הפחד מלהתאהב, מלהיסחף, מלאבד את הראש, מלקום בוקר אחד, לזרוק את כל מה שיש לכן עבור אשלייה ואח"כ להצטער על כך כל החיים. תצטרכי להתחיל לסמוך על עצמך לפני שתוכלי להרשות לעצמך להיכנס למערכת עם הבחור ההוא.

אייבורי

New member
בדיוק כמו מכונית

כל כמה שנים כדאי להחליף במודל צעיר. נו מה באמת ציפית שנגיד לך?

למעלה