דזה וו

אייבורי

New member
האמת השוק מפותח

יש כאלו שקונים חדשה ואז מוכרים את הישנה יש כאלו שעושים טרייד אין הכי מגניבים אילו שפשוט לא ממש קונים, סתם משכירים. יש אפילו שמתפרנסים מגניבת מכונית של אחרים. פגשתי פעם אחד שכל עניינו היה רק לנקר עיניים לאחרים, לא ממש עניין אותו שום דבר אחר, רק שהמכונית תראה יקרה ונוצצת. עולם ומלואו

גל1 האחת

New member
אני מכירה מישהו שיש לו

מכונית חדשה יקרה ונוצצת והיא נראית מיליון דולר והוא כל היום מנקה אותה ומבריק אותה כדי שתהיה עוד יותר מבריקה אבל יש בעיה אחת אין לו כסף לדלק

אם אני יתחיל לספור

כמה פעמים יש לי "פרפרים", או כמה פעמים התאהבתי בגברים מהעבודה או מסביבתי הקרובה (חלקם נשואים וחלקם לא) ולא יכולתי לעשות עם זה כלום ,(גם אני נשואה) לא יהיה לזה סוף. במקום עבודתי אני מוקפת בגברים שאפשר להזיל עליהם ריר. נוצרו הרבה זוגות שהכירו אצלנו בעבודה והתחתנו, מה לעשות שאני כבר נישאתי. לפעמים המשיכה והכימיה היתה כולכך חזקה שחשבתי - הייתי צריכה להיות עם האדם הזה. מה גם שאני אדם יצרי מאוד שנדלק בשניות.. אבל, מכאן ועד ללעשות עם זה משהו הדרך רחוקה. את יכולה פשוט להנות מהפנטזיה כמו שאני עושה. תמיד האסור יהיה מושך יותר אין מה לעשות..

chenby

New member
בדיוק

להשתעשע עם הרעיון ולפרוק אותו בבית במקום לעשות מזה דרמה שתגמר בטרגדיה..

מה הפלא

New member
תודה לכולם שברגע הפכתי אצלכם לשוכרת מכוניות

מכולם לקחתי את התשובה של פרפרית כן אני חושבת שקצת פנטזיה לא תזיק ואולי אפילו תועיל להדליק מחדש את הזיק זה כיף להרגיש שוב פרפרים לעשות עם זה מה שאני רוצה

מה הפלא

New member
התכוונתי כמובן לאפרסקית2

למעלה