דו מיני....

avitano

New member
דו מיני....

דו מיני... תמיד ידעתי שדו מיני זה אחד שהוא גם זכר וגם נקבה..... ופעם מישהי בכיתה ז´ צחקה ואמרה שהיא כזאת... אז לא הבנתי .... אמרתי איך זה?! אחר כך כשהבנתי שאני לא הומו אלא נמשך גם לבנות... אז אמרו לי שאני דו מיני... ואז הבנתי למה היא התכוונה.... אבל עכשיו אני שוב קורא למעלה בכתובית נעה על דו מיניים... וזה שוב אחד שהוא גם זכר וגם נקבה..... בי.. זה באנגלית.... (ביסקסואל) אז.. מה אני...? בעברית...?

LeeCooper69

New member
או קיי... אז ככה....

קודם כל... וולקאם!!!! (אנד איי הופ יו וויל קאם וול LOL)
שנית... בביולוגיה, דו מיני הוא יצור חי שיש לו גם אברים זכריים וגם נקביים.... בחיי היומיום... דו מיני הוא ביסקסואל... נמשך לשני המינים. זהו להיום חברים... פשוט אמרו לא!!!!

resputin

New member
אתה מבלבל,

דו מיני... תמיד ידעתי שדו מיני זה אחד שהוא גם זכר וגם נקבה..... ופעם מישהי בכיתה ז´ צחקה ואמרה שהיא כזאת... אז לא הבנתי .... אמרתי איך זה?! ה"דומיני" שאתה מתכוון אליו, זה בעצם אנדרוגימוס. אנדרוגימוס- תינוקות שנולדים עם שני איברי המין, כן הזכריים וכן הנקביים. לא, לא מדובר בחייזרים- יש כמה אנשים, שפשוט נולדים ככה (so called "freaks of nature") בגלל בעיות באיזון של ההורומונים או משהו (הורמונים שאחראיים על פיתוח ועיצוב הגוף) והם נולדים עם איבר מין זכרי ונשי, לרוב הם עוברים ניתוח להסרת הפין, ו´נשארים´ נשים (מה לעשות? יותר קל להיפטר מהאיבר הזכרי..). יש בין היתר, הגדרה "דומינית" אחרת, שהיא אנדרוג´יניות. אנדרוג´ין- ייחוסשל זכר ונקבה כאחד, כברירת מחדל. לדוגמא: i want to fuck you like an animal המילה you יכולה לשחק בתור ייחוס המשפט לזכר, וכן לנקבה- ואין הוא משתנה, מה גם, אדם שקורא את המשפט, או שומע אותו בלי ייחוס מיני, לא יידע לאיזה מין הכוונה מכוונת. ובקשר להגדרה שלך, אני אומר שביסקסואל זה הגדרה טובה, התרגום החופשי הוא דומיני, הסוג עם איבר המין של רק אחד מהאופציות :)

sarah

New member
../images/Emo6.gif ברוך הבא!

אכן מהו הביסקוסאל בעברית? האם יש בתפוז פורום ´האקדמיה ללשון´ או משהו שבו נוכל להתייעץ?

alililili

New member
אי דיוקים... ../images/Emo60.gif

אין דבר כזה "אנדרוגימוס". תלמד קצת לטינית, פור גודז סייק! תחליף את ה"מ" ב"נ". דבר שני, בהרבה מקרים אין צורך בניתוח כריתה כי מערך הורמונים אחד משטלת על השני בסביבות גיל 10 והילד רוכש לו מין ברור רק בשלב זה. לכל החיים ישארו לו תווי פנים קצת נשיים/גבריים... |
|

Blackice

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

דו-מיני זה אכן גם זכר וגם נקבה. לא ידוע לי המינוח ל"ביסקסואל" בעברית.. לכן אני מתייחס אל עצמי כ"בי".. מה שכן, משתמשים רבות במונח "דומיני" בסלנג בתור ביסקסואל. אבל אני די כנגד זה.. תמצאו שם נכון או שתדבקו עם ה"בי" זו הדעה שלי
נראה לי שאני הולך לבדוק את העניין.. לברר עם האקדמיה ללשון וכו´..
יום טוב! ארז

למעלה