דו מינית

orald

New member
והצרה היא שאף אחד לא יידע לעולם!

אז לטענתך, דו-מיניים בעלי סיכון גבוה יותר

לבגוד מכיוון שלא מספיק להם מין אחד, אלא הם רוצים את שניהם.
אז מדברייך אנו מסיקים שזה לא משנה מה אופי של בן אדם, אם הוא נאמן וישר, בוגר ואחראי, זה תלוי בעיקר בנטייה המינית שלו, אם הוא מסוגל לא לבגוד בפרטנר שלו...

ד"א, הרגע הקראתי את ה"הגיון" שלך בפני עמיתה לעבודה שלי (בחורה הטרו מינית). היא הגדירה אותך במילה אחת לא הכי מחמיאה.

Berethor

New member
הנה דוגמא

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1190&messageid=161361633

זה הגיע לראשי של תפוז לפני כמה ימים. אני מרחם על האישה בסיפור, אם כי זה היה טעות מצידה לתעלם ככה מעברו האפל, כמו שאומרים כמו שהיה ככה גם נשאר. לדעתי האישה לא צריכה להסכים לו לבגוד בא, במיוחד שהוא שיקר עליה בהתחלה שהוא מסוגל להיות רק איתה. או שישלוט ביצריו הרעים או שתעזוב אותו הייתי מציע לה, במיוחד שהם דתיים כביכול ויש פה גם חטא של לנאוף וגם משכב זכר. חטא על פשע מה שנקרא.

Blackice

New member
זו דוגמה אחת.

דוגמה מצערת, אני מסכים- אבל רק דוגמה.
ממול אני יכול לתת לך דוגמאות של זוגות מונוגמיים מזה עשרות שנים שלבן\בת הזוג הביסקסואלים אין בעיה כזו.

באותה מידה שיש ביסקסואלים שמרגישים שהם חייבים לשכב עם אנשים מחוץ לזוגיות, יש גם מונוסקסואלים שמרגישים שהם חייבים לשכב מחוץ לזוגיות. למיטב ידיעתי, אין שום מחקר (או אפילו דרך אמינה לבצע מחקר כזה) שמשווה אחוזים של בגידה בין זוגות מונוסקסואלים לזוגות ביסקסואלים. לתת דוגמאות זה סתם נפנוף ידיים- אי אפשר להסיק מהם על התפלגות באוכלוסיה.

פשוט כשביסקסואלים בוגדים בבני זוג יש יותר צעקות, הדים ויותר שומעים על זה. וכשביסקסואלים נמצאים בזוגיות מונוגמית ארוכת טווח אף אחד לא שומע עליהם (והרבה מניחים שהם מונוסקסואלים).

יש ביסקסואלים שקשה להם להישאר מונוגמיים. גם יש סטרייטים שקשה להם להשאר מונוגמיים. זו לא סיבה להכליל על כולם.

אני יכול להעיד על עצמי- שהייתי במערכות יחסים מונוגמיות ארוכות שנים- גם עם בני זוג וגם עם בנות זוג- ומעולם לא הרגשתי שממש קשה לי לשמור על המונוגמיה. ותמיד מעצבן אותי לקרוא שמכלילים עלי אמירות הפוכות...

אני חושבת שזה נובע מחוסר הבנה בהבדל בין

חשק מיני למשיכה מינית.
העובדה שמישהו נמשך לשני המגדים לא מעידה על עוצמת המשיכה=חשק מיני שיש לו.

יש איזו שהיא תפיסה שא/נשים עם יצר מיני גבוה במיוחד נמשכים כתוצאה מזה לשני המיניים. כי הם פשוט 'חרמנים בטירוף' ואז 'הגיוני' שהם לא ישרדו מונוגמיה.

הנקודה היא שאפשר להיות ביסקסואלים גם בתחום הא-פור של המיניות למשל.
זה יותר יכול לבוא מטשטוש מגדר ולא בהכרח מיצר מיני והייתי מצפה מברת'ור כחבר פורום קבוע כבר שנים לדעת כבר שיש הבדל בין השאלה למי אתה נמשך לשאלה כמה אתה מיני.

בכל מקרה, אין ספק שלביסקסואלים יש שפ של מופקרים מינית וחבל.
כי די ברור שבגידות בכלל לא קשורות לנטייה המינית שלך.

orald

New member
כרגיל, אתה שוגה באשליות וחי בעולם משלך.

"קשר רציני = קשר מונוגמי, מבחינתי."
מבחינתך, אז ברור שזה כך ואין אפשרות אחרת? לך תאמר זאת לגאיה ושאר הפוליאמורים, יהיה נחמד לראות איך אתה משפיל את עצמך פעם נוספת.
גם אני מעדיפה מונוגמיה בקשר רציני, אבל האם זה אומר שאני שוללת לחלוטין זוגות אחרים עם העדפות אחרות?

והאם אתה רומז שדו-מיניים מתפרפרים מהצד כל הזמן? אולי שאנחנו לא יכולים להישאר נאמנים? סוטי מין חרמנים שיקפצו עם כל דבר למיטה בן רגע? זה לא דבר מפתיע, בהגיעו מפיו של להט"בופוב מדופלם, לא שיש בדיוק אהבה גדולה לביסקסואלים(או פאנסקסואלים) גם בקרב הקהילה הגאה.
אני מציעה שתלך לקרוא קצת מאמרים בנושא, כמו שאתה אוהב לעשות, אבל לא את אלו שמופיעים באתר ה-KKK או הכנסייה הקתולית או מהיכן שאתה שואב את רוב המידע שלך על הקהילה הגאה בד"כ.

Berethor

New member
כרגיל להגבריופוביה שלך אין גבולות

אפילו שאמרתי מבחינתי ואפילו שאמרתי שיש אפשרות שתשארו נאמנים רק שזה נורא קשה לכם, כן יש לכם יותר נטייה לקפוץ עם כל דבר למיטה מאשר אצל אלו שיש להם העדפה מינית ברורה מה לעשות. כנראה שזאת אחת הסיבות שאתם לא זוכים לאהבה גדולה גם בקהילה הגאה. שלא לדבר על כך שכמעט כל הביסקסואלים שנתקלתי בהם "באופן מקרי לחלוטין" היו גם נגד מונוגמיה, וזה גם בפני עצמו אומר הרבה מאוד.

"דו-מיניים מתפרפרים מהצד כל הזמן? אולי שאנחנו לא יכולים להישאר נאמנים? סוטי מין חרמנים שיקפצו עם כל דבר למיטה בן רגע?" זה את אמרת, יפה שלפחות את מודעת לעצמך. על ראש הגנב בוער הכובע כמו שאומרים. קראתי מספיק בנושא הזה שכמעט ולא קשור עליי ומייצב כל מה שמנוגד עליי, זה בסדר. וככל שרואים יותר רק רואים כמה שזה גרוע אפילו יותר ממה שחשבתה, את דוגמא טובה לכך, כל הדיבור שלך, והתיאורים שלך פשוט סדום ועמורה. וכך גם של אלו שאת גוררת אחריך.

Larik

New member
אני מציע להתעלם מהתגובה הזאת

אני מניח אם נעלם מתגובות דביליות, באיזשהו שלב זה יפסק

הבעיה שהוא אומר דברים פוגעניים לקהילה

הביסקסואלית.
היית רוצה שיגידו עליך שאתה בן אדם שלא יכול להיות בקשר זוגי רציני רק בגלל הנטייה המינית שלך?
היית רוצה שישר ישימו עליך תווית "בעל סיכוי גבוה לבגידות" רק בגלל הנטייה המינית שלך?

עוד מעט נשמע ממנו שסיכוי גבוה להומוסקסואל להיות פדופיל...

Berethor

New member
יש פה מספיק "נציגים" מהקהילה הזאת במלא

לא צריך להציף את הפורום בעוד יותר. אם כבר אני הוא זה שצריך תמיכה פה, בהתמודדות איתך ועם חבריך ועם כל הדברים הרעים שאתם תומכים בהם בכל הזדמנות. תראו איך הצלחתם לגרור הודעה פשוטה שלי לדיון על ביסקסואליות, "בעזרתה העדיבה" של אורלד מלאת השנאה ומרירות על כל מה שלא אישה ולא שייך לקהילה הגאה. אני סך הכל אמרתי דברים שהם נכונים, וגם דאגתי לסתייג איפה שצריך, מה שכמובן אנשים קיצונים כמוך וכמו אורלד בכוונה התעלמתם ממנו ולקחתם לכוון המוחלט. בכל אופן אני רואה שאורלד הרבה יותר קיצונית ממך בנושא, מה שגם לא מפתיע. אפשר לראות את זה מההודעות של שניכם בנושא. כן בעל סיכון גבוה זה ההגדרה הנכונה פה, וגם הסברתי למה, ויש גם דוגמאות חיות כאן מהפורום ובפורומים אחרים.

"מספיק" נציגים?...

ו"לא צריך להציף את הפורום בעוד יותר"?
זה נשמע שיש לך איזה משהו נגד ביסקסואלים עד כדי כך שאתה מייחס להם נוכחות מטרידה ומציקה...

Berethor

New member
התגובה "אם הן רוצות לשתף גבר מפעם לפעם בקשר"

היא שיא החוכמה. חוכמה שלך ושל אורלד, ושל כל מי שתומך בזה.

Berethor

New member
לא על סמך זה קבעתי

זה דבר ידוע, וזה רק הוכחה מיני רבות לכך.

Berethor

New member
הוכחות חיות

יש כאלה אפילו בדיון הנוכחי, וגם בקישור שנתתי באחת התגובות שלי.

Larik

New member
עכשיו מבינים למה הוא לא יוצא מהביית

כנראה חושש שיחטוף איזה לינץ'

למעלה