דו מינית

Berethor

New member
יש הרבה סיבות לבגידה

אתה מסתכל על זה ככה אני רואה את זה כעל אחת כמה וכמה שכל דבר רע של חד מיניים יהיה מוכפל אצל ביסקסואלים כל נטייה למשהו רע ועשיית מעשה רע. שני הסיבות העיקריות. אצל הטרו הבגידות הן משני סיבות שונות עיקריות, או שהזוגיות לא מספיק טובה ומספקת עבורם, או שהם אנשים ששום דבר לא מספיק להם. אצל ביסקסואלים הסיבה לרוב תהיה השניה, זאת משום שלהיות עם שני המיניים זה לא משהו שהוא בגדר 'דרישות מינימליות' אלא בגדר מישהו 'שלא יודע שובע'. זה שיש גם מיניים שלא מספיק להם בצדק או שלא בצדק לא אומר כלום, כי כמו שנאמר הכל יחסי, זה עדיין 'כלום' ביחס למצב אצל ביסקסואלים. שם הכל הרבה יותר ועם הרבה יותר. אם הטרו מתקשים לשמור על נאמנות, אז בי יתקשו שבעתיים, וחלק גדול מהם אפילו לא מאמין במונוגמיה, ככה שהם אפילו לא יעשו מאמץ לשאר נאמנים.

k500

Active member
מנהל
אתה קורא את מה שאתה כותב?

אני אפילו לא רוצה להגיב..

אני מציעה לשלוח את הפוסט שלו לקהילה

הביסקסואלית. מן הראוי שתהיה להם הזכות להגיב על ה... אין מילים לתאר...

k500

Active member
מנהל
לגמרי, נראה איזו קבלת פנים יעשו לו שם..

ממה אתה חושש? מן הראוי שהקהילה

תגיב ל"קביעות העובדיות" שלך. איפה ההגינות שלך.

Berethor

New member
יש קהילות שלא מסוגלות לנהל דיון תרבותי

ויודעות רק לתקוף. אני מניח ששם המצב אפילו יותר גרוע מאשר כאן.

Berethor

New member
אל תדאגי גם זה את וחבריך יודעים לעשות

חוץ מזה גם כל דבר שאני אומר את ואורלד יכולות להפוך לוויכוח, ואז לנסות לגרור את זה אלימות וירטואלית קבוצתית. אחר כך עוד ברוב צביעותך את מעבירה ביקורת על משחקי מחשב אלימים, הרי מה שאת עושה פה הוא הרבה יותר גרוע ואישי, שם זה רק משחק, פה זה לא.

לא ברור לי למה כשמעבירים ביקורת

על התגובות שלך, זה "ויכוח". בדיון לא חייבים להסכים איתך, יו נו.

Berethor

New member
אני מאמי

שאתם מסוג האנשים האלימים שרק צריכים תרוץ, או שמישהו לא יסכים איתכם. מהסוג של חמומי המוח.

Apikachu L

New member
בתור בי, אני יכולה לומר:

אתה ממש טועה.

משיכה ליותר ממגדר אחד לא בהכרח אומרת טווח אנשים רחב יותר. מה גם, שאצל בי סקסואלים לעיתים יש את העניין של "עיוורון מגדר". זה אומר שלא באמת אכפת לנו מה ההרכב הכרומוזומלי, ההעדפה שלך לדבר על עצמך או האופן בו את מגדירה את עצמך.

לדעתי הסיבות לבגידה שאתה מציין הן לא בהכרח נכונות, ונובעות מהרבה יותר סיבות מזה. ולדעתי אתה מבלבל בין נאמנות למונוגמיה. מונוגמיה היא לעיתים קרובות באה במשמעות שהוגינה של מישהי בבעלותך. נאמנות היא העובדה שאתה בוטח באהבתו של מישהו, אהבה ורצון ליחד. במציאות יחסי מין הם לא דבר גדול ומשמעותי כמו שהתרבות נוטה לעשות ממנו.
הם עוד דבר שזוגות עושים. ביחד.

לדעתי כדאי שתברר בכלל מהן ההגדרות שלך, ותשאל אנשים שהם באמת במצב מסויים לפני שתקבע הגדרות שכאלו.

orald

New member
אבל בהתייחס למה שכתבת בסוף:

"ותשאל אנשים שהם באמת במצב מסויים לפני שתקבע הגדרות שכאלו."
אז זהו, שברת'ור לא מברר מה קורה עם אנשים, הוא קובע מה שנראה לו לפי מה שהוא חש וחושב שקורה במציאות, וזו התוצאה, להט"בופוביה ושוביניזם קיצוניים.

Apikachu L

New member
נראה לי זו רק אישיות האינטרנט שלו

אני בטוחה שבחיים האמיתיים הוא אדם מקסים.

למעלה