דו מיניים

דו מיניים

אני תוהה האם ביסקסואלים רואים את עצמם מקימים זוגיות חד מינית או רגילה.מאחר ויש בפניהם את שני העולמות...יש להם בחירה בפרטנר רציני ולא כמוני למשל..שנמשך רק לגברים וגם אין סיכוי גדול שאמצא אהבה אמיתית...אלא 95% - אקט מיני בין שני גברים הומואים..ותו לא!!

SSAAMMEEYY

New member
כל אחד באשר הוא

ישנם ביסקסואלים/ות שחיים בזוגיות עם בני מינם ויש כאלה שחיים בזוגיות עם המין השני כל אחד באשר הוא, כל אחד ורמת המשיכה שלו למין הזכרי ורמת המשיכה שלו למין הנשי אין שחור-לבן ישנם כאלה שיעדיפו נשים וישנם כאלה שיעדיפו גברים, מה שלא מונע מהם בכל זאת לחיות עם 2 המינים, וזה לא תלוי רק ברמת המשיכה, אלא ברצון להיות עם מישהו/י מתוך הנחה שאפשר לחיות בזוגיות גם עם גברים וגם עם נשים. וכך גם חברי הפורום כאן, חלקם יוצאים עם בני מינם, חלקם עם המין השני ולחלק גדול מכאן יש היסטוריה של זוגיות עם 2 המינים. -מבחינה סטטיסטית ביסקסואלים, שמגדירים עצמם ככאלה מתחתנים בסוף עם בני המין השני. (ושוב, אני לא טוען כאן כלום, רק סטטיסטיקה.) אגב, לא אומרים דו מיניים, אומרים ביסקסואלים ואתה יכול למצוא אהבה אמיתית גם אם אתה נמשך רק לגברים. שיהיה יום מקסים :)

Bi Free

New member
אני מסכים עם איתי

אני אישית בעבר נמשכתי לשני המינים באופן שווה פחות או יותר וכיום אני נמשך בעיקר לגברים וגם בדרך להכנס עם גבר מהמם אחד לקשר שברור לשנינו שהוא יהיה רציני וארוך טווח והרבה מעבר לפעילות מינית! לדעתי אני סוטה מהסטטיסטיקה שאיתי ציין פה. שיהיה לך בהצלחה! אלון

Unrelated

New member
הסטטיסטיקה שלך לא נכונה

למיטב ידיעתי, מבחינה סטטיסטית זה בערך 50/50, למרות שאני אישית הצלחתי למצוא מעט מאוד נתונים בנושא. מה שכן ניכר ממחקרים סטטיסטיים זה שיש יותר פוליאמוריה בקרב ביסקסואלים/פאנסקסואליות מאשר בקרב לסביות, הומואים וסטרייטיות/ים. ודיר בלאק, יש יותר משני מינים.

Bi Free

New member
שירי

אני יודע שיש יותר מבחינתי יש שניים שאני נמשך אליהם כל השאר לא בטעם שלי

SSAAMMEEYY

New member
לא נכונה?

אוקיי... זה מעניין... יש לך מקורות לזה? כדאי שתבדקי קצת לפני שאת רצה להטיל ספקות. וכן, יש יותר מ2 מינים וזה ידוע, (למרות שישנן כמה מחלוקות בעניין) אבל מבחינתי לדבר על זכר ונקבה כדי להציג דוגמא כלשהי זה מספיק.

Unrelated

New member
המקורות שלי

בשנה האחרונה קראתי את הספרים הבאים בנושא ביסקסואליות: Bi Any Other Name: Bisexual People Speak Out - ed. Lani Ka'ahumanu and Loraine Hutchins Bisexual Politics: Theories, Queries and Visions - ed. Naomi Tucker Closer to Home: Women and Bisexuality - ed. Elizabth Reba Weise Bisexual Spaces - Claire Hemmings The Bisexual Option - Dr. Fritz Klein Bi America: Myths, Truths and Struggles of an Invisible Community - William E. Burleson Getting Bi: Voices of Bisexuals Around the World - ed. Robyn Ochs Bisexual Characters in Film - Wayne M. Bryant The Bisexual's Guide to the Universe: Quips, Tips and Lists for Those Who Go Both Ways - Mike Szymanski and Nicole Kristal Look Both Ways: Bisexual Politics - Jeniffer Baumgardner Women and Bisexuality: A Global Perspective - ed. Serena Anderlini-D'Onofrio ועוד איזה כמה עשרות מאמרים... אז אשמח אם לפני שתגיד לי לבדוק קצת, תבדוק קצת כמה אני בדקתי. תודה. ומה המקורות שלך, אם יותר לי? אגב, כל מחלוקת בנוגע לקיומם של יותר משני מינים נובעת מעמדות חברתיות שמרניות בלבד (נגד אינטרסקס ונגד טרנסג'נדרים/ות), אז להגיד שיש מחלוקת בענין הזה... קצת נשמע כמו להגיד שיש מחלוקת לגבי האם הבי שייכות/ים ללהט"ב. נכון, יש מחלוקת. אבל באיזה צד אתה? שירי

SSAAMMEEYY

New member
ועדיין

רוב הביסקסואלים מתחתנים בסופו של דבר עם בני המין השני. וזה נכון שיש אינטרסקס ושחלק מההמחלוקות הם בעלות אופי שמרני. לא טענתי אחרת. אבל מחלוקת יש. (אגב, זה גם נכון שישנם אנשים שלא מכירים בנו.) ואם לשאול באיזה צד אני, אני בצד שמכיר בעובדה הזאת. יום טוב :)

Unrelated

New member
איזה עדיין?

מאיפה אתה מביא את ה"רוב" הזה? תן סימוכין, תן מחקרים.

למעלה