דו"ח של בוקר שישי

wind b

New member
דו"ח של בוקר שישי

אחרי העליה לצפון והחזרה בידיים ריקות והחוזר ודאות של מזג האויר לא יוצאים לפלמחים כהרגלנו היום חמישי אחרי כמה טלפונים לשותף ולינון לשם מארגנים יציאה לרידינג על טהרת הבוס / בולונז נפגשים ב05:40 בחניה וב:06:00 בחכות כבר במים וככה בלי התראה מוקדמת בורי ראשון עולה כמו שהוא בא ככה הוא נפל לי מהיד לסלעים וחזרה למים לא נורא אבל פתיחה טובה משה וינון מצתרפים ומתחילים לחגוג יצאו בורים קרסים וארסים ללא בעיה היה אקשן ללא הפסקה פתאום משום מקום מופיעה להקת ענק של בורים על פני המים מעריך אותה באלפים משייטת לה בכייף ללא הפרעות מצד טורפים מספר הטלות עם הבולונז הניבו 2 חתיכות הם ממש לא היו רעבים בשעה 09:00 קיפול עם חיוך מאוזן לאוזן למרות הפיספוסים של כמה חתיכות ממש מכובדות הדייג התבצע עם חכות בוס שעברו הסבה לבולונז חוט ראשי 0.20 וקרסים מ"ס 12 הפתיון בצק מסטיק שיצא לי ממש טוב היום היום לשם שינוי באמת עזרו לי הטיפים של הפרסי לגבי הבורים והכנת הבצק (רוני מגיעים לך אחוזים ולכן שמרתי לך את הקשקשים בשקית) יום טוב לכולם תמונה בהמשך

rokokokn

New member
שללה ממש יפה

אכשב מדגדג לי באצבעות אלל משאלה איזה בורי בקרוב אצלי נכון אנונימי

shayos

New member
../images/Emo45.gifסחתיין עליכם

יופי של דגים. מחבת של אראסים וסרגוסים ופילה בורי בתנור. בתיאבון

מברוק על השלל

אני הייתי המזרזר עם הקפוצון האפור לא היה כלום למעט מרדף שלא זהיתי מה זה היה שאלה עם איזה קרס עבדתם? בהצלחה בהמשך

wind b

New member
עידן עבדנו עם קרס 12

ופעם הבאה תבוא תגיד שלום ותשתה משהו חם

קלאמרי

New member
זהו אין טורפים עכשב יהיו מיליוני בורי.מי יאכל

טונות של בורי

marko77

New member
סאחתיין חיים,אבל אני לא רוצה להזכיר לך מי

באמת לימד אותך להכין בצק לבורים...

wind b

New member
אסף הצדק איתך

המצוף של הגרם הבצק האיכותי זה ממך רוני מלמד אנשים איך ליפול למים
.

בשרטי

New member
רוני מלמד....אהההממ אההההממממ

דוח יפה! בורים של 500 גר! (עאלק...)חחחחחח

רמי האן

New member
סחתיין לצוות חיים!

ואהבתי גם את העובדה שאתה שומר לפרסי את מה שמגיע לו...

פלאטון 1

New member
שלל מכובד , יחסית ל3 שעות דייג ,

ובהתחשב בעובדה שהייתם עלולים לחטוף גשם . למה להסתכן בכניסה לרידינג תחת אזהרות לגשם ,( אבל מי אני שאטיף מוסר ),בכל אופן הוכחתם אומץ , ומקצוענות , וסגרתם שבוע עם שלל לא רע בכלל . כל הכבוד ובתאבון .

wind b

New member
עידן זה ישמע לך מוזר אבל....

קבענו לבוא ללא ציוד חי נטו בולונז להרגיע את הנפש

למעלה