דו"ח קניות

passioneta

New member
דו"ח קניות

הייתי בקניון רמת אביב. במתאים לי החולצות המכופתרות הן גם מבד גרוע וגם בגזרה ישרה - כלומר רחב בכתפיים וצמוד בבטן.תוסיק. קרייזי באמת יש קולקציה יפה אבל מידות קטנות. אם בעונות אני 52-54 בקרייזי 54 היה קטן עלי.

לאטי יעקובסון יש טוניקות מודפסות

אני מידה 6 מידה שלה פעמיים XL ותמיד מוצאת לי טוניקה כלבבי .פתאום גיליתי שיש לי טוניקות שלה מלפני כמה שנים ממתאים לי רחובות .

passioneta

New member
ההתנהגות של גברת יעקובסון היא כזו

שאני לא מסוגלת בכלל לחשוב על לקנות ממנה משהו. מפחדת שזה ירעיל אותי...

סליחה, אבל את סתם פוגעת בעצמך

את לא חייבת לאהוב את הגישה של אטי (ואני יודעת שיש התבטאות אחת ספציפית שלה שמעלה את הפיוזים בפורום השכן...), וגם לא את דרך ההתנהלות שלה בפורומים. אבל אם יש לה בגדים במידה שלך, לטעמך ובמחיר שמתאים לך, והדברים הללו לא נמצאים במקומות אחרים (כי אם יש אלטרנטיבה כמובן שכל העניין הוא אחר לגמרי) ואת לא קונה בגלל שאת לא אוהבת את המוכרת - את פוגעת בעצמך יותר ממה שאת פוגעת בה, לעניות דעתי. וזה תופש לא רק לגבי נטע, אלא לגבי כל אלו שמסרבות אפילו לשקול את הבגדים של אטי. עקרונות זה יופי, ואני לא אומרת שאתן צריכות לקנות אצלה, אבל כשהעקרון בה על חשבון הנוחות של עצמך זה נראה לי סתם חבל. ולשם הגילוי הנאות, למרות שהייתי פעם בחנות של אטי יעקובסון וראיתי כמה דברים מאד יפים שם, לא פגשתי אותה אישית ולא קניתי אצלה - בעיקר כי הסגנון הוא מאד לערב, והמחירים בהתאם. יום טוב לכולן.

יש במה שאת אומרת הרבה,אבל,

אני ממש מבינה את נטע. איך שאדם מציג את עצמו,זה מה שהוא מקבל. אין לי שום דבר אישי עם אטי,להפך,אני מעוניינת לראות את החנות,לבקר בה ואולי לקנות. אבל אני מסכימה עם נטע,גם לי לא פעם צרמו ההתנהלויות פה בפורום ואפילו כתבתי לאטי בפורום באחד השירשורים את דעתי על מה שכתבה. אם נטע או אחרות כמוני מקבלות רושם שלילי כתוצאה ממעשה כלשהו,זה מרחיק ולא מקרב. אני כתבתי פעם על פירגון.אני מאמינה שאם תפרגן לקולגה שלך,אתה תקבל זאת בחזרה..אולי לא מאותו אדם,אבל הבומרנג מגיע בהתאם למה שנתת. מקווה שיצא מובן.

סקסיית

New member
נטע, מיכל, קרן אולי מספיק?!

כל אחת נתנה את דעתה על הקניה אצל אטי. אני לא מבינה אתכן, גם שבוע אחד בלי התלהמות זה יותר מדי??? כן רוצה לא רוצה, מפסידה או לא, זה עניינה! כל אחד יקנה איפה שבא לו ונוח לו ודי.

מיכל - אני מסכימה איתך בעקרון

וגם באופן מעשי לגבי חלק מן ההתנהלות של אטי בפורומים. אבל היא עושה בגדים יפים (ראיתי בחלון...) ואין בדיוק עודף של מקומות להשיג בהם בגדים כאלה בשבילנו. אפשר בהחלט לפסול מישהו בגלל עקרון - אני בהחלט מבינה את אלו שלא קונים נייקי בגלל הניצול המחפיר שלהם את עובדיהם במזרח הרחוק - אבל אני בסה"כ מציינת שיש מחיר לעקרונות כאלו. במקרה של אטי, שאיננה מנצלת ילדים או עושה כל דבר לא-מוסרי אחר, אלא בסה"כ "נתברכה" ככל הנראה בצרות עין ובחוסר טאקט, אני לא חושבת שיש צורך לפסול אותה כמקור לבגדים -אבל זו כמובן רק דעתי. מכאן ועד להגיד שהבגדים שלה ירעילו את הלובשת, יש כברת דרך מסוימת, וגם ההתבטאות הזו לא הייתה מאלו שמביאות עודף כבוד לפורום, אבל אין תופסים אדם בכעסו. יום טוב!

שוב,אני מסכימה גם איתך.

אני לא כתבתי על לפסול,אני כתבתי שזה מרחיק. אני חושבת שאם נטע בחרה לא לקנות מתוך כעס זה אכן הפסד שלה. כעס זה פסולת שלא ממהרת לצאת מהגוף שלנו,להפך..היא נתקעת שם הרבה זמן. כל אחד לומד את השעורים שלו בדרכים שונות,נטע בדרך הכעס ואטי בדרך שלה,אם זה צרות עין וכ"ו.

passioneta

New member
זה לא כעס, זו סלידה

אני משתדלת לחיות בסביבה נעימה, ולא מעונינת ללבוש ולקנות בגדים שיזכירו לי דברים לא נעימים, כמו ההתבטאויות פה. ברמה מסוימת אני מאמינה שהבגדים האלו מרעילים, כי לא נעשו באהבה. אם רוצים לתפור בגדים יש עוד אופציות פרט לאטי.

nemesis27

New member
אותן ההתנהגויות... גורמות לי כלקוחה

למשל לחשוב עמיים לפני שאני נכנסת לחנות מאחר והן מצביעות על השקפת עולם גם בנושא של שירות.... שירות טוב מורכב מיעילות, מקצועיות ואדיבות זו לפחות דעתי. וכן גם אני אף פעם לא הייתי אצלה וגם אני אף פעם לא אהיה... גם בגלל ההתבטאויות במדיה הזו וגם בגלל גישת המכירות האסרטיבית. כנראה שאף אחד לא טרח לציין בפניה שלא כל אחד אוהב שדוחפים לו כרטיס ביקור ביד באמצע שומקום, ורק לו ולא לאף אחד אחר רק בגלל שהוא שמן... ונעלמים מיד ללא כל הסבר ומילה.

אני בדרך כלל בעיקר משתתפת צופה

בפורום ומידי פעם גם כותבת ,אבל אני חייבת לאמר שקניתי בגד לאירוע מאטי וזכיתי ליחס חם והרבה סבלנות. אני לא חושבת שיש מקום להתבטאויות חריפות כאלה.

אשרת 1972

New member
אישה אישה

הייתי לאחרונה בחנות העודפים בהרצליה, חוץ מהמוכרת המקסימה שהייתה נעימה ואף ובניגוד להרבה מוכרות אחרות אמרה לי מיד שדברים מסויימים נראים עלי רע, בקיצור מצאתי חולצות מחוייטות מבד רך ומחמיא , הקולקציה לא זולה אבל יש ליין מחוייט ליום יום עיצובים יפהפיים ויש לה גם עודפים מהעונה שעברה בהנחה רצינית . יש להם ליין של גקט עם כאילו חולצה תפורה בו לי זה לא החמיא אך זה דבר יפהפה יש גם חולצות מחוייטות עם מעין וסט תפור, הקטלוג עוד לא יצא וחבל כי יכולתי לצרף תמונות וזו רק התחלת הקולקציה אני ממתינה שהקולקציה המלאה תגיעה נראה לי משוה שכדי לצפות לו . מציעה לנסות

למעלה