דו"ח דיג

aa313

New member
דו"ח דיג

הסערה האחרונה עשתה טוב לדייג והחופים ( באזור שלי ) השתנו מאד למשל , בחוף הקשתות , נחשפו סלעי חוף באזור הדרומי באזור הרחצה , קו המים השתנה מאד יצאתי ב 23:00 לחוף אולגה , ים יפה גלים סדורים 0.5 מ' לערך במשך שעה וחצי האכלתי את הדגים בבצק ותולעים ( התמקמתי צפונית לסירות הדיג ) החזרתי הציוד לאוטו ( מיואש ) והלכתי לכבד דייג בשם וואפיק , שדג במפרצון של ביה"ס הימי חדרה , בכוס תה חם , שנשארה לי ואצלו דווקא היה דייג , קצת קישקשנו , המלצתי לו על הפורום , קיבלתי ממנו המלצה על פיתיון ( סרדינים ממולחים ) וגם מס' סרדינים . אז חזרתי לאוטו , פרקתי ציוד , ואז הגיעו הדגים יצאו 5 סרגוסים שניים קטנים שהיו אמורים לחזור לים על קרס גדולה לא רתמתי אותם לבסוף ( קפא לי הבול@!* ) תמונות בבוקר , איכות ירודה אני מניח ( צילמתי בסלולרי ) שלמי

dudik5

New member
איזו התמדה ! אצלי בד"כ אם הציוד

התקפל (כמעט) שום דבר לא יגרום לי לפתוח מחדש. סחטיין על התוצאה דודיק

aa313

New member
לא מצליח לפרוק תמונות מהסלולרי

אז הינה צילום מהמצלמה הדיגיטלית הדגים נקיים וקפואים יש לציין שהדגים שיצאו הם חצי מאלה שניתפסו הסרגוסים למדו מהלוקוסים בולעים , מושכים ובורחים לסלעים אז - הנחה של החכה בסטנד נתנה לדג יתרון וסיכוי לברוח התפיסות היו בין 1:00 ל 3:00 בבוקר קרסים מס' 6 וגם 5 זריקות קצרות ( בערך 30 מ' ) שלמי

aa313

New member
האמת , וואפיק../images/Emo70.gif שיחק אותה

גם נתן פיתיון , גם הראה קבלות וגם למדתי ממנו ( בעקיפין ) שגם בים לא סוער , למרינות יש יתרון שלמי

aegent1

New member
יופי שלמי כל הכבוד בים כזה שקוף

אצלי היה יבש (הדגש ל אצלי), לא רחוק ממך, בג'אסר, ולאחר מכן בדור. חוץ מדג צבעוני (שדומה לדג אקאריום) שנתפס בדור, ושוחרר לים, לא היה כלום. גם אצל כל הדייגים בסביבה בדור. בג'אסר א נתפו דייגים, מלבדנו. (יבוא דוח של דדי הכריש ..
בנושא

למעלה