דו"ח דיג נמל יפו

בורי 4

New member
דו"ח דיג נמל יפו

7:45 דרומית לנמל יפו על הסלעים ,עדיין מעונן רוח די חזקה וגלים גבוהים מאוד. אמרנו אני וחברי "השולף" (הוא גם חדש פה) שננסה "מה יבוא יבוא". ניסינו את ניסיוננו הטרי בחכת רולר מעולה עם 75 גר' משקולת ופתיון גמברי, מה אגיד לכם על הזריקה הראשונה בום טראח נתפסה לנו המשקולת בסלעים, ישר אמרתי לעצמי היום זה לא היום (אם ככה התחיל)וחברי השולף ירד לשחרר את המשקולת. השולף יורד באיטיות ובזהירות על מדרון הסלעים בעוד הים היה גועש יחסית. בעודו נאבק עם המשקולת שנתקעה בין שני סלעים בא גל (אבל מה גל "ענק") ושטף אותו לחלוטין. לא עצוב ומבואס יצא מן המים "השולף" אלא אם חיוך רחב אבל ללא המשקולת . בקיצור היה חמוד העיקר נהנינו. לכן יש לי שאלה באיזה קרס ופתיונות עדיפים בימים ורוחות כמו היום(לחכת רולר) תודה ואחלה דייג!

avime

New member
את האמת להגיד לכם

טוב אז כך היה ממתין לעוד זריקה היית מביר לו ירק ,היה ירק כמו ליפה בים אז עם קצת סבון והליפה מהים יכל לחסוך גם מקלחת..חחחחחחחחחח מי יורד בים כזה למטה ? ופעם הבאה שאתה הולך לדוג שם ,למקום הזה יש שם "מזבלה" תקנה משקולות שטוחות (צלחות). ותקפיץ אותם גם לא יתפשו לך בים ולא ביבשה.

שחר

New member
גם אני הייתי ביפו

חוץ מכמה בורים האחד לתפארת מדינת ישראל והשאר בייבי בורי, לא היה כלום מלא סרגוסים קטנים,ועוד יותר ארסים קטנים ערימה של גועל. אני הייתי בצופי ים

דיג חדש

New member
לא חבל על הבריאות?../images/Emo101.gif

ידידי אמנם מבאס לאבד ריגים, אבל להסתכן ככה בשביל מספר שקלים לא רב? שלא תבין אותי לא נכון, אני כן בעד לנסות לשחרר ריגים גם כי חרם על מילוי הים בעופרות וקרסים וגם כי חרם על הציוד, אבל לרדת לשחרר משקולת בים גלי יכול גם להגמר בתוצאה פחות נעימה מהרטבות. מאחל לכם דיג רב ובטוח. ויום עצמאות שמח

לייזר

New member
מנשא לציוד וקצת דוח דיג

היום הייתי במציצים רק מטורף יכול לעמוד שם .אבל עמדנו אני וגיסי שנינו אם בולונז .הוא אם גמברי קריסטל ואני אם בצק רך.הוצאתי קרסים יפים כמו פעם שמונמה במיספר .והוא אם קריסטל אפס .ואז עשינו הפסקת אוכל . פרסנו על אבן וישבנו .אחרי ביס ראשון בא גל .ולקח הכל וודקה טחינה ביצים סלים בקיצור כל הציוד במים .אבל היה כיף .עכשיו לסבלות .גם אני לוקח הרבה ציוד. לוקחים שני סלים של שוק מפלסטיק.כמו פעם או שני שקים כמו של הרוסים כל הציוד בפנים חגורה צבאית להשחיל בידיות לסגור והופ על הכתף.ועכשיו יש ידים פנויות .אחד למקלות ואחד לסיגריה. שבוע טוב לכולם.

למעלה