דו-חיים, כן, דו- חיים...

BabaGee

New member
אז מה אם גלשנו? זה אינטרקום פה לא ?

לא אמורים לגלוש פה ?

רן333

New member
אני חושב שהגברת צודקת.

אם אני לא טועה, פועל ב-present simple מקבל s בסוף רק בגוף שלישי יחיד. זאת ללא קשר לכפל המשמעות שציינת. הנה קישור לאתר שמכיל כל מיני ציטוטים נחמדים, כולל הציטוט של מרק טווין שאליו התייחסת (הוא מופיע לקראת אמצע העמוד).

BabaGee

New member
כשהגברת צודקת אז הגברת צודקת !

מסתבר שצדקתי ואני לא ממש זוכר את הדקדוק שלי (ב 48 שמנו S בפתגמים של טווין
)

tesnake

New member
הספרים של דארל הם פשוט נפלאים

הוא כותב על בע"ח בכזה הומור ובכזו אהבה..הספר האחרון שלו( לפני שהוא נפטר ב93 אני חושב..) היה, "the eye eye and i" על הלמור הנדיר ממדגסקר בשם איי איי, שאותו הוא הלך לתפוס בשביל גן החיות להצלת מינים נכחדים שהוא הקים בארה"ב, שנקרא "הג'רזי זו".אבל הספר שהוא ספר התנ"ך לכל אוהב טבע מושבע נקרא: "חובב הטבע" the naturalist בו הוא מסביר כל מה שצריך לדעת בכדי לחקור ולהבין יותר טוב את ה"מיקרוקוסמוסים" הקטנים שנמצאים לנו מיתחת לאף. תענוג.

רן333

New member
למרות שאם אני זוכר נכון, נחשים

מתוארים שם כחיות שקשה מאוד לגדל.

naja

New member
יכול להיות.

הספר נכתב הרבה לפני שהגידול המסחרי היה דבר נפוץ ואני משער שמלבד העובדה שלא היו הרבה אנשים להחליף דעות ושיטות גידול, רוב הנחשים שהוא גידל היו כאלה שנלכדו בטבע.

glock X

New member
לא פלא שאת אוהבת נחשים

אגב זה שאנשים פוחדים מנחשים קטנים ידוע לך שזה בגלל שאולי יש בהם ארס שיכול להרוג או לעוות או לגרום למום שנפלט מהם בקפיצה מהירה יותר ממיצמוץ?
, ברור שידעת. אני עדיין לא נתקלתי באנשים שפחדו מנחשים ופתאום גידלו נחשים, פגשתי אולי כאלה שפחדו והעזו לגעת אבל מהסוג השני עדיין לא יצא לי להכיר, זה או שאתה נולד עם אהבה לחיה הזאת או שלא, כמובן הקצנה.

dreaming h

New member
glock X ביפ ביפ!!

נדמה לי שכבר ציינתי בעבר כמה פעמים בפורום, שאת אהבתי לזוחלים התחלתי מפחד עצום. לא העזתי להסתכל על נחשים שלא לדבר על לגעת, ובשנה האחרונה נדבקתי בחיידק והתאהבתי...

tesnake

New member
מה זה פה? שרשור דו-חיים או שרשור

נחשים ארסיים? naja pallida יורקת פחות ארס

למעלה