דור ההמשך....

דור ההמשך....

עד לפני זמן לא רב הסתכלתי על אחד עם ילדים כ "דוד" כזה מבוגר כבר... ולפתע מכה בך ההכרה שהלו....? אתה בעצמך אחד כזה.... אז מצד אחד אני נהנה שלפתע יש לי הזדמנות להגשים חלום ולצרף מורכבת אהובה לטיול על האופנוע.... ולמזלי עם כל הסדרות שעשו קאמבק כמו נילס,הקטקטים,הדרדסים ושלא תשכחו את מרקו ,שלא ייעלב....
אני מרגיש ממש בעיניינים כשמדבר עם הילדים,ומשאיר אותם בפה פעור איך אני יודע מה יקרה בסוף הפרק,ואיך זה שאני בקיא בשמות של כולם.... מצד שני.... לא יעזור כלום. אנחנו הורים לכל דבר.פתאום אתה מוצא את עצמך צועק בחורף :שים גרביים שלא תהיה חולה...!!! פתאום אתה חייב לבדוק שכולם שתו מספיק בים ושאף אחד לא יתייבש... ולדעת איפה כל אחד נמצא בכל רגע נתון,ושכולם התרחצו,ואכלו,ועשו שיעורי בית,ו...ו...ו... אי אפשר לעצור את השעון הם גדלים ואנחנו "מזדקנים"...... מסתכלים פתאום עלינו,ורואים את אמאבא שלנו. אולי אפשר רק עוד קצת......?
שמישהו ילחץ פאוז.

יערית

New member
זה בדיוק משהו

ששוחחתי עליו היום. רק אתמול ממש כך הרגשתי שרק "אתמול" עוד השתטתי איתם מול קלטות הוידאו והסדרות שלהם, ידעתי את כל השירים בע"פ והיו לנו שעות איכות בין אמא לילדים. שע' האיכות האלו מצטמצמות לי פתאום, הבן כבר הכריז על "עצמאות" וחי באיגלו משלו בקומה העליונה, הבת לפחות עוד ממשיכה להתייעץ ולשתף אותי בבפנוכנו כמו שהייתה ילדה והיא רק בת 11. ואני פתאום מסתכלת עליהם מהצד, מסתדרים יותר, מדלגים מעל מילים שבעבר היו יוצרים גיצי אש בבית, יש סדר טיבעי, אני פתאום מוצאת לעצמי יותר זמן חופשי. תמיד הייתי מאמא מרוקאית, תאכלו תשתו תתקלחו, תשנו, שלא תרזו לי, שלא תתייבשו לי, שלא תלכו לאיבוד, שלא תתקררו, שלא תשתעממו וכו'... אני לא מתבגרת- ממענת לשתף איתך פעולה בעיניין! :)) לחצתי על הפאוז- שלנו כמובן

אין לך

מה לשתף פעולה איתי מכיוון שאני בעצמי מסרב להתבגר.
לומד מלקחי העבר בילדותי שלי מנסה להלך על החבל הדק,להיות המבוגר,אבל עדכני ובעיניינים. מקווה שלא יחלוף הזמן ואמצא עצמי פתטי איתם...

איך שהזמן רץ

תמיד אני מופתעת כשפתאום הוא מלמד אותי דברים חדשים הגלגל מתהפך יותר מידי מהר תמצא לי את הנקודה בשלט ללחוץ פאוז לוחצת בכיף!

אז זה

אתה שעקפת אותנו בסיבוב למערת הנטיפים?
אחחחחח איזו שבת מקסימה זו הייתה וכמה נעים וקריר בנטיפים. ולגבי הגיל...נו מה אומר ומה אוסיף...תכף יומולדת ואני כבר רוצה להתחבא עמוק בתוך השמיכה ואפפעם לא לצאת מרוב לחץ....
מצד שני איזו גאווה גדולה שיש לנו צאצאים כאלה מקסימים ובוגרים שהקשיבו כ"כ יפה, סקרנים וחכמים ויפים....
ו...menny1970 תרגע ומהר 4 זה מספיק!!!
בעצם היו שם 6....התבלבלתי לרגע.

להודות על האמת

אתמול לא יצא לנו לעקוף הרבה...(למרות שגם מיעטו לעקוף אותנו...
) זו הייתה הרכיבה הראשונה שלנו יחד מעבר לתחום ה-30 ק"מ לצד. החלטנו ספונטנית לעלות לירושלים,ובעצירה נודע לה שמערת הנטיפים קרוב באיזור,אז היא החליטה לשנות יעד. אז קפצנו למצפה משואה בעקבות המלצה של כמה אופנוענים,ואז חזרנו למערת הנטיפים. הקטנה חשבה שחזרנו משם הבייתה אבל החלטתי להפתיע את הנסיכה שלי,ובעצירה הבאה שאלתי אותה אם היא יודעת איפה אנחנו,תוך שאני מצביע על חומות העיר העתיקה.... לא יכולתי לשאת את המחשבה שנחזור הביתה עם הפתק לכותל שהוכן מראש וחיכה אצלה בכיס. אז אתמול תפרנו 250 ק"מ יחד. עולם חדש של אפשרויות נפתח בפנינו מישהי הולכת להכיר את הארץ כראוי.

Rtitan

New member
כמעט הכל... רק לא המשפט...

"מסתכלים פתאום עלינו,ורואים את אמאבא שלנו."... אני רוצה להאמין (ויש לי סיבות טובות מאד להאמין) שאני הורה שונה מההורים שלי - מאד מאד שונה. אם לטובה או לא? אין לי מושג... התמונה הזו... בעוד שבוע וחצי נוחת כאן הדרדס הגדול שלי (דרדס דרדס... הבחור בן 14
) והוא ישאר כאן יותר מחודש וחצי עד שאחזור איתו לביקור בארץ (נו, הוא יפסיד חודש וחצי לימודים... זה לא הפריע לאבא שלו כשהיה בגילו
) ואני כבר מכין לו את ציוד הרכיבה שלו כדי שאפשר יהיה לקחת אותו לרכב איתי
. איש, אל תעשה פאוז - זה סיפור שהולך וממשיך וכל יום הוא משהו חדש ונפלא
.

א פרח

New member
אי אפשר לעצור את הזמן וגם לא כדאי

כל כך נהנית מזה שכבר יש לי שני אנשים מבוגרים איתי בבית, כאשר מידי פעם צצים להם רגעים שמשחזרים רגעים ילדותיים יותר. נהנית לבלות איתם ולהשתות איתם גם כיום בדיוק כמו כשהיו קטנים או צעירים יותר. רק אתמול התבדחנו שהבן כשרוצה לבדוק אם גבה עוד אומר לי לעמוד זקוף ונעמד צמוד אלי ובודק כמה מלמעלה הוא מביט בי עכשיו
רק הערת דרך אגב קטנה: אתה לא מתבייש???????????? ככה אתה מרכיב אותה, כמו שאתה דואג שלא תתייבש , שתגרוב גרביים וכ"ו, מה עם ציוד מגן ולבוש מתאים בזמן הרכיבה?

THE KID A

New member
ENJOY THE WAY...

ממליץ לצייד אותה בהתאם. למרות שלעצמי לפעמים מוותר על מיגונים עם הילדים לא לוקח צ'אנס.

א פרח

New member
אחלה, כל הכבוד

אם לא תסתדר להשיג בארץ תן קריאת כיוון ואברר לך באנגליה, שם יודעת בביטחון שיש. בהצלחה

Rtitan

New member
אחפש לך כאן - ממילא אני הולך לקנות...

לבן שלי... בדקת באמזון?

../images/Emo12.gifקראתי את המסלול שלך...

אני בערך אחרי 5 מטר, הייתי מבקשת לרדת מהאופנוע. איזה פחד

למעלה