אוקסימורון3
New member
דור ההמשך....
עד לפני זמן לא רב הסתכלתי על אחד עם ילדים כ "דוד" כזה מבוגר כבר... ולפתע מכה בך ההכרה שהלו....? אתה בעצמך אחד כזה.... אז מצד אחד אני נהנה שלפתע יש לי הזדמנות להגשים חלום ולצרף מורכבת אהובה לטיול על האופנוע.... ולמזלי עם כל הסדרות שעשו קאמבק כמו נילס,הקטקטים,הדרדסים ושלא תשכחו את מרקו ,שלא ייעלב....
אני מרגיש ממש בעיניינים כשמדבר עם הילדים,ומשאיר אותם בפה פעור איך אני יודע מה יקרה בסוף הפרק,ואיך זה שאני בקיא בשמות של כולם.... מצד שני.... לא יעזור כלום. אנחנו הורים לכל דבר.פתאום אתה מוצא את עצמך צועק בחורף :שים גרביים שלא תהיה חולה...!!! פתאום אתה חייב לבדוק שכולם שתו מספיק בים ושאף אחד לא יתייבש... ולדעת איפה כל אחד נמצא בכל רגע נתון,ושכולם התרחצו,ואכלו,ועשו שיעורי בית,ו...ו...ו... אי אפשר לעצור את השעון הם גדלים ואנחנו "מזדקנים"...... מסתכלים פתאום עלינו,ורואים את אמאבא שלנו. אולי אפשר רק עוד קצת......?
שמישהו ילחץ פאוז.
עד לפני זמן לא רב הסתכלתי על אחד עם ילדים כ "דוד" כזה מבוגר כבר... ולפתע מכה בך ההכרה שהלו....? אתה בעצמך אחד כזה.... אז מצד אחד אני נהנה שלפתע יש לי הזדמנות להגשים חלום ולצרף מורכבת אהובה לטיול על האופנוע.... ולמזלי עם כל הסדרות שעשו קאמבק כמו נילס,הקטקטים,הדרדסים ושלא תשכחו את מרקו ,שלא ייעלב....