דור דפוק

Oribius

New member
דור דפוק

אני כבר הרבה זמן לא בפורום , פשוט אין לי זמן , כי אני לא בן 16 , ויש לי הרבה דברים לעשות כל היום . היום היה לי קצת זמן והצלחתי לקרוא חלק מהדברים . אני מזועזע , מישהו כתב על QUEEN , וחלק מהאנשים פה הם פשוט פלצנים בלי שמץ של מושג . חרא של להקה ? חיקוי של פאנק ? יש לכם באמת מושג על מה אתם מדברים ? אתם בכלל יודעים מה זה פאנק ? אתם יודעים מה זה רוק ? מילא לא לדעת , אבל לדבר על QUEEN , להקה מהחשובות בעולם כיום , שמהווה השפעה ישריה על מאות להקות ידועות . זה פשוט מגעיל מה שקורה פה , ילדים קטנים שלא מבינים כלום פשוט מזיינים את השכל , שומעים חרא של מוסיקה ועוד פותחים את הפה על להקות גדולות . מישהו בכלל יודע על FREDDIE MERCURY ? את הקולות הגודלים של המאה העשרים , אבל זה בסדר , תישארו עם החרא שאתם שומעים , תתלבשו ממש גרוע , ותהנו ממהזיה שאתם יודעים שאתם חושבים משהו

חחחח...גדול....

ובלי כוונה יקירי "המבין"...(למרות שדעתי כשלך..) עשית ב-ד-י-ו-ק מה שהם עושים.. אירוניה לשמה. קצת צחוקים לפני שבת לא מזיקים אף פעם, בטח אחרי סרט כזה גרוע בערוץ 4..

קספר

New member
אוריביוס

הכל שאלה של טעם.אחד חושב שהלהקה הזו מחורבנת. שני חושב שהלהקה הזו היא אחת ממיליון. אתה יודע מה הדעה שלי אם קראת את השרשור כולו. אבל גם זה לא כל כך משנה כרגע. עקרונית היית יכול לפתוח הודעת קלס ושמצה במקום הודעת תמיכה באותה להקה. התגובות שתקבל בשני המקרים יהיו זהות. הן לשלילה והן לחיוב.לפי דעתי יותר לשלילה.כי סתם אתגרת אנשים עכשיו. ושוב פעם הכול שאלה של טעם. לא צריך לקחת ללב.תקח לבטן זה יורד אחרי שעה או שעתיים בשרותים.

חולוני

New member
פשוט תתעלם מאותם אנשים.

דווקא הרוב פה שיבחו את הלהקה, וגם אם הם לא הכי אוהבים אותה, לפחות כיבדו אותה. אבל היו פה גם כמה ילדים קטנים שכתבו תגובה כמו "להקה מפגרת" ל"ת ( וד"א אני לא מבין למה נמחקה ההודעה הזאת..), ומאותם אנשים צריך פשוט להתעלמם כי הם לא שווים יחס, ובטח שלא תגובה רצינית. אני בתור אחד שגדל על קווין מגיל 0 יודע על מה אתה מדבר, אבל זה המצב, ואין מה לעשות חוץ מלהשלים איתו ולהמשיך לשמוע את מה שאתה אוהב לשמוע ( קווין..
).

Bodom-child

New member
זה כל כך פשוט ../images/Emo5.gif

לעשות הכללות ! הודעה מהסוג הזה פשוט מרתיחה אותי ! אתה התחלטת מנושא אחד ויצאת בהתקפה גורפת על כל האנשים שנמצאים בפורום הזה. תתמודד עם העובדה שיש אנשים שלא משתגעים על קווין ולא אוהבים אותם ! זה שהיא היתה להקה חשובה ולהקה whatever לא אומר שמישהו לא יכול להגיד שהם לפי דעתו גרועים ! זה הנושא הפחות חשוב אבל אתה עוד ממשיך ואומר שהאנשים שנמצאים פה, בפורום הזה שאני מרגיש שייכות אליו, הם ילדים קטנים שלא מבינים את השכל ? יש פה מספיק אנשים שאפילו אתה, גאון הדור יכול ללמוד מהם יותר ממה שאתה חושב שאתה יכול. כן כן, מהילדים הקטנים שמבלבלים את השכל. ואני לא אתחיל להגיד לך כל אחד בן כמה הוא כי זה fucking לא משנה. אבל למה, הרי זה כל כך פשוט לתפוס תחת ולהתנשא מעל כל הילדים הקטנים האלה שמתלבשים גרוע ! מי אתה שתקבע את זה !? באיזה זכות ? אני רוצה להוציא אותך מהאשלייה שאתה נמצא בה. כל אחד יתלבש בדיוק איך שהוא רוצה, ישמע כל מה שהוא רוצה ויביע את הדעה שלו על כל דבר שבעולם, כן כן, גם על גאוני הדור קווין לטובה או לשלילה ואף אחד ואני מדגיש אף אחד, לא יבוא ויגיד שהוא מזיין את השכל ושומע חרא של מוסיקה. משום מה אני זכרתי שאתה בנאדם פחות אטום. כנראה שטעיתי. שיהיה לך יום טוב.

BlackShadow

New member
אמממ...

יש לך סיבות ממש טובות למה אסור לא לאהוב אותם: להקה מהחשובות בעולם כיום מהווה השפעה ישריה על מאות להקות ידועות מהחשובות בעולם כיום??? אולי מהחשובות בתולדות הרוק הקלאסי... מהווה השפעה על מאות להקות ידועות? גם לימפ ביזקיט משפיעה על הרבה להקות... גם בריטני משפיעה על הרבה בנות בלונדיות שרוצות להרוויח כסף

BlackShadow

New member
ואני לא בא להשוות בין...

בריטני לקווין, זה פשוט עניין של טעם, ואני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה שלא מכיר את פרדי מרקורי.

BlackShadow

New member
ועוד משהו...

כתבת "מתלבשים ממש גרוע"... למה בדיוק התכוונת? כשנתחיל לשמוע קווין אז נתחיל להתלבש טוב?

Sham 69

New member
"מתלבשים ממש גרוע" הא ..

כן .. אנחנו מתלבשים ממש גרוע .. אולי כדאי שכולנו נתחיל ללכת עם מכנסיים צמודות וחולצות זוהרות וצמודות כמו של פרדי .. אידיוט ..

a_duck

New member
אמ..אני אגיב רק לחלק אחד...

אני לא רוצה להגיב על מה שאמרת על קווין ואלה ששונאים אותם...כי BODOM כבר אמר בערך את מה שחשבתי... בקטע של ה"תמשיכו לשמוע את הלהקות הגרועות ולהתלבש גרוע"...אפשר לשאול אותך מאיפה אתה יודע איך האנשים כאן מתלבשים? או למה החלטת שהלהקות שהם שומעים יותר גרועות? כי הן לא משנות ה70 ולא להקות היפיות מגניבות (הייתי חייב לציין את זה...וזאת לא ירידה על היפים)? עשה לי טובה...אתה לא פחות אטום מאלה שאתה מדבר עליהם...זה שמישהו לא אוהב להקה שאתה מאוד אוהב לא הפוך אותו לטיפש...רק אם הוא אומר משהו כמו "קווין עושים טראנסים" הופך אותו לטיפש...

Oribius

New member
אתם פשוט לא מבינים

כשהתכוונתי למבלבשים גרוע , אני מדבר על אותם פריקים עםנ עליים צבאיות , שלובשים סמרטוטים ונראים כאליו הרגע יצאו מפח אשפה . כן, מה לעשות ? אני רואה מלא כאלה כל יום וזה מגעיל אותי . למה ? כי היום כל אחד מחפש משהו ללכת נגדו , גם אם לא ידעים מול מה ! ועוד דבר, אני לא אומר שזה לא בסדר לשמהו משהו אחר וQUEEN זה הכי טוב , אבל כל אחד שמבין במוסיקה צריך לרכוש כבוד מסויים , גם אם זה לא הסגנון שלו . חוץ מזה שכולכם פה סתם מתקיפים אותי , אני בסך הכל מנסה להסביר משהו פשוט , ובמקום לחשוב שיש כאלה שסתם מלכלכים אתם מאשימים אותי באטימות ? היום נכנס לחנות ילד בן 14 , שאמר לי שהוא מקים להקת פאנק , בילד לא יודע מה זה כלי מוסיקלי ! והוא בטח לא יודע מה זה פאנק , או השורשים של פאנק .. אבל הוא אוהב את זה , למה ? כי זה COOL ? כי החברים שלו אוהבים את זה ? או שהוא מתמרד מול משהו שהוא לא יודע לזהות בכלל ?

Sham 69

New member
אני לא אשתמש בקללות ..

אבל אתה מזיין את השכל .. אתה בטח שופט אותו רק בגלל שהוא בן 14 ורק לידיעתך שאני מכיר 348920380 ילדים בני 14 ש"מבינים" בפאנק ושומעים פאנק מאוד איכותי, אולי אפילו יותר ממך .. למרות שאני לא ממש מכיר אותך .. אז אני אחסוך, אז אל תזבל את השכל, ואל תפקפק בבן אדם בגלל הגיל שלו, כי זה כל כך שקוף שזה מה שאתה חושב עליו בגלל הגיל .. אם מישהו בן 20 יבוא אלייך ויגיד לך שהוא רוצה לבנות להקת פאנק .. אתה לא תפקפק בו .. הא?

barakas

New member
אתם לא מבינים

להבנה במוזיקה אין שום קשר פה...אני מכיר מיליון אנשים שמבינים הרבה יותר ממני במוזיקה שאני שומע כבר כמה שנים על אף שהם שומעים אותה רק כמה חודשים...הזלזול נובע מההתלהבות וזה שלב שמה לעשות רובנו עוברים.הבעיה היא שאנחנו נורא רוצים למרוד,לא משנה נגד מה ולא משנה איך אז אנחנו ממציאים לעצמנו אידיאולוגיות כדי לתרץ את מה שהוא לא אלא מרד גיל הנעורים. ילד בן 14 שבא לספר על הלהקת פנק שהוא הולך להקים,יכול מאוד להיות שהוא אנציקלופידיה לפנק אבל הוא עדיין עשוי מאוד להיות מתלהב.הרי סביר להניח שהוא מחשיב את עצמו לפנקיסט (אם לא אז אני חזור בכל מה שאמרתי) עם כל מה שכלול בכך;עם התלבושת,האידיאולוגיות והסגנון חיים...הוא מתכסה בניתים,עושה מוהק וצועק אוי אוי אוי ומרגיש הכי אינדיודיאוליסט בעולם רק כדי לגלות שנתיים אחרי זה שהוא לא מורד ולא בטיח,אלא סתם עוד נער שרצה להתבלט... אני אישית תליתי את הנעלי צבא שלי באופן אירוני רק מספר חודשים לפני שקיבלתי חדשות...מהצבא!רק אז הבנתי שאין בזה שום סמל,סתם אופנה במקרה הטוב ופוזה במקרה הרע... לסיכום מי שעוד לא התבגר ויצא מזה יבטל מה שאני אומר,הרבה אחרים יזדהו איתי ויש גם כמה יחידי סגולה שלא יעברו את השלב המיותר הזה לעולם.תשמעו מוזיקה ותהנו מזה,אל תתנו לאף אחד לחשוב בשבלכם ותתמדיו עם מה שאתם מאמינים בו אבל אל תשקעו במסכת מגוכחת של תחפושות והצגות..ואם אתם כן,אל תדאגו זה יעבור :)

BlackShadow

New member
איזה שטויות!

אם מישהו לא אוהב להקה שכולם אוהבים סימן שהוא מורד ומתלהב? אני לא סובל את בקסטריט בויז! אז אני כנראה פוזר מתלהב.

barakas

New member
מה הקשר למה שאמרתי???

זה לגיטימי לא אהוב להקות...גם לי לא חסרות להקות שאני לא אוהב.אבל יש מרחק מאוד גדול בין זה לבין להתנשא מעל כל זאנר מוזיקלי אחר ועוד אפילו לשאוב איזושהי גאווה וכוח מהמוזיקה שאתה שומע. סינדרום "המטאליסט המגניב" היא דוגמא טיפוסית.מדובר בטיפוס (נער בדר"כ) שעצם ההבנה שלו בזאנר (עצם העובדה שהוא שומע "מטאל אמיתי") נותנת לו איזושהי עליונות על אחרים.כל מי שיסתור אותו בד"כ יבוטל בטוענה המפורסמת של "אתה כנראה לא שומע מטאל אמיתי\סלח לי שאני לא שומע מרלין מנסון וסליפנוט כמוך".ההתנשאות הזו בהחלט מצביעה על התלהבות

למעלה