דור דפוק

ed555

New member
צודק ב-100% אני מכיר לא מעט ילדים

כאלה שנהנים לזרוק עובדות מעולם המטאל כדי להוכיח את עצמם ומתרצים את העובדה שמישהו אומר משהו שנוגד את הדעה שלהם בכך שהם אומרים שהם לא מבין במטאל ודברים בנוסח כזה..

לא תמיד...

יש מספיק אנשים שלא מבינים במטאל למשל ואומרים שטויות...אז כל מי שמתקן אותם זה ילד מתלהב שזורק עובדות? אני זוכר כאן הרבה ילדים הרבה יותר טיפשים שניסו לדבר על דברים שלא מבינים בהם ויצאו הרבה יותר טיפשים מהילדים שאתה מדבר עליהם...

ed555

New member
אתה לא הבנת אותי..

לא דיברתי על אלה שמתקנים אנשים שלא מבינים.. דיברתי על אלה שישר בלי קשר זורקים כל הזמן עובדות לאוויר בזמן ריב רק כדי להראות שהם מבינים והם אטומים מדי בשביל לקבל דעה אחרת אז הם יבטלו אותה באמרה של: "אתה שומע לימפ ביזקיט אז אתה לא מבין" או משהו כזה.. ההתנשאות זה חלק מהם כי הם מרגישים כל הזמן צורך להוכיח את עצמם..

Sham 69

New member
אממ ..

אני מכיר מספיק בני 14-16 שמקימים להקות רק בשביל הכיף, בשביל המוזיקה ..

חולוני

New member
אתה צודק ב 100 אחוז.

יש פה אנשים שלא מסוגלים לכבד להקות או ז´אנרים שהם לא אוהבים. אפילו לא כבוד בסיסי. אנשים כאלה הם פשוט אנשים מסכנים.

אמ...

אז מי שלא מכבד את קווין זה פריק בן 14 שמתלבש גרוע? ואני עדיין מאשים אותך באטימות כי רוב האנשים שלא אוהבים את קווין לא בוכים על זה שלא אוהבים את הלהקה האהובה עליהם...ואתה לא מסוגל להבין למה אנשים לא יכולים לכבד את הלהקה האהובה עליך...אז אתה אטום בצורה כלשהי...

בןלי

New member
תרגע תרגע

האמת שגם אני מרגיש כמעט כמוך בנוגע לפורום הזה. לא יכול לשים את האצבע על הבעייה הספציפית והמדוייקת אבל אנשים כאן פשוט יותר מדיי מתלהבים ומתלהמים. אני לא רוצה לתת כאן דוגמאות אישיות אבל יש כאן כמה אידיוטים שפשוט לא מדברים לעניין ולא נותנים כבוד למוזיקה שהיא לא המוזיקה שהם אוהבים. נכון לא מדובר בכל חברי הפורום אבל בפירוש ההרגשה הכללית שלי היא כמו שלך, וחבל...

למעלה