דור בן ארצי ז"ל

EmGee

New member
סתום את הפה

שמעת פעם על כבוד המת? אתה לא הכרת אותו ואין לך מושג מה גרם לו לעשות את זה. אני בטוח שכשאתה מבקר אנשים מתים זה מעמיד לך את הזין, ועוד יותר כשאתה רואה את התגובות האוהדות של האנשים כאן בפורום. ואני גם לא כל כך מבין למה נזכרתם פתאום לאזכר את זה אחרי כמה חודשים, ועוד בפורום שרוב האנשים בו בכלל לא הכירו אותו. תמשיך לצחוק על מתים ולשים סמיילים באותה הודעה, אני בטוח שאתה לא תצטרך להתאבד כדי להגיע לגיהנום. אפס

DidjiT

New member
שמתי זה את זה פה..

בגלל שקראתי על זה בפורום ראסטאפריי.. ורציתי לשים את זה גם פה.. כמו שאמרת "כבוד המת"

booly16

New member
כמו שאמרתי

כבוד יינתן למי שמת בכבוד לא לאיזה אידיוט שמחליט להתאבד, אולי זה בוטה מידי בשבילך אבל אתה יכול לקפוץ לי עשה לי טובה... ואף תגובה "אוהדת" כמו שאתה אומר לא תגרום לי לסתום אז שב בלול. לא הייתי צריך בכלל לרדת לרמה של להגיב לך בכלל אבל שיהיה לך בתאבון. והסמיילי הזה בשבילך

אין לך מושג כמה אני מסכימה איתך

בן אדם.... יווווו זה מפחיד... תגיד מה שבא לך...שאף אחד לא יסתום לך פה את הפה... הוא יכול להגיד מה שבא לו...גם לו יש דעות!! בולי מתה עלייך מותק!!

DidjiT

New member
ולי משום מה זכור..

שגם לך עברה פעם מחשבה על זה בראש... ואני בטוחה שהיית רוצה שיכבדו אותך.. אז מה הקטע של הליקוק תחת של בולי? כאילו סבבה מסכימה איתו והכל.. אבל חמודה.. תרגעי.. עוד שניה יגמר לך הרוק!

לכולם עוברות המחשבות האלו במצבים

של חולשה...אבל יש כאלה שהולכים עם המחשבה הזאת עד הסוף ואת זה אני לגמרי לא מעריכה... לא מלקקת שום תחת...אומרת מה שאני חושבת...

DidjiT

New member
וואלה?

עצם המחשבה על זה כבר אומרת שבדרך כלשהי את מסכימה עם הצורת בריחה הזאת.. לא? כי אני למשל כמה שהיה לי רע בחיים לא חשבתי על להתאבד.. אבל הנה.. את כן.. אז..? בעצם.. אני לא מבינה את קצת סותרת את עצמך! וסבבה.. לא מלקקת תחת? אווקי.

אמממ שיר...?

הכל טוב...? לא נגדך לא בעדך לא נגד הילה לא בעד הילה.... אבל למה עצבים? יענו לכולם יש דעות... ונשמע כאילו שאת כועסת על הילה... אז... כאילו... למה? אמממ peace?
וגם אני מתה על תומר... חחח שחורדיני חמודי שלי.... אממ לא נראה לי שהיא מלקקת לו... חח וגם אם כן... נראה אותך עומדת בפני הפיתוי עם תחת שחרחר ומדהים כמו של תומר! סתם סתם הכל מאהבה

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחח..

כועסת? אני נראית לך כועסת..? להפך... אנחנו עושות דיון.. חחח מה, אסור? והיא אומרת תדעה שלה.. ואני אומרת תדעה שלי... אין הגיון...? פששש.. נראה לי מישהי פה חמה על תומר.. חחחח ואל תשכחי.. גם אצלי הכל מ

שיר..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

כל אחד לפעמים רוצה לברוח..ואני בטוחה שגמ לך היה קטע בחיים שרצית לברוח מהעולם..ואם לא,את מיוחדת(את בעצם מיוחדת גמכככה..;]) לא כולם חושבים על התאבדות,ולא כל מי שחושב על התאבדות מבצע את זה..

DidjiT

New member
אז אני אקסטא מיוחדת..

כי אני בחיים לא חשבתי על זה! ואת שאר התגובה שלי לעניין את יכולה לראות מה שהגבתי לניצן!

לא זה לא אומר שאני מסכימה עם התאבדו

ויש המוןןןן הבדל בין מחשבה לביצוע... לדעתי את סתם במצב לתקוף מישהו אז התנפלת עליי.... סורי... לא מסכימה איתך וזהו!!...נסגור את הריב/דיון?

EmGee

New member
ממש קל לך לדבר באופן תיאורטי

אם חברה שלך הייתה מתאבדת לא היית חושבת ככה.

edlessme

New member
חחח.. באנה... דיברתי איתו פעם...

ידידה טובה שלי והוא היו.. קרובים... בגללו לא תהיה לה תעודת בגרות... איזה טמטום זה לקחת את החיים של עצמך... אשכרה דיברתי איתו פעם על זה שהירח מגבינה פעם... ו...דברים מגניבים כאלה... זה היה אחושילינג מוזר לי לשמוע שבנאדם כזה התאבד... הוא היה כזה.. פול שמח... (אגב... זה היה ביומולדת שלי בהופעה של השוטים בהוד השרון...)

sHotZy M

New member
יאאלה אנשים... ../images/Emo7.gif

"קצת" טחנתם את הנושא הזה... אפשר להשחיל מילה? אם הבנאדם התאבד כנראה שבאמת לא היה לו שום סיכוי והוא היה על סף ייאוש וכנראה שהעולם שלו התנפץ לו מול העיניים כי מישהו שמחליט להתאבד לא עושה את זה סתם, זה בטוח כמובן!!! ואי אפשר לשפוט אותו... האנשים שבאמת ישלמו על זה הם המשפחה והחברים שלו למרות שאני לא יכולה לכתוב שאין צדק במה שתומר כתב כי הוא כן צודק בחלק ממה שהוא התכוון, אולי הוא לא רשם את המילים הנכונות אבל אני מבינה אותו.... התאבדות זה הסוף של הסוף, זה העמידה בפני התהום שכל הברירות האחרות כבר מאחוריך... זו הברירה היחידה, או שתקפוץ או שתנסה למצוא דרך אחרת, כנראה שהוא בחר לקפוץ.... אלוהים הוא השופט היחידי, הבחור הזה יצטרך בסופו של דבר לעמוד מול יה ולתת לו דין וחשבון... לנו רק נשאר להתאבל.

522 אוקטן

New member
זה לא המקום לדון בזה ,אבל

כולכם חיים בסטיגמות. ובבקשה להוריד גם את מינון הקלישאות.. ישנם כל מיני תפיסות ומבטים על העולם יאוש ? לא בטוח. פעם אמר מישהו שהעולם הוא כמו מסע. או שיש משהו אחרי או שלא . נניח שלא(בדעה הזו גם היה הנ"ל) מה כ"כ בעייתי בבנאדם שרצה להפסיק את הרצף הזה?אוקיי, זהו מעשה לא מקובל,ואני גם מודע לכך שהדעות האישיות שלי אולי יוצאות דופן וקשות לעיכול,אבל מדוע אינכם מסוגלים לקבל דעה של אחר? תצאו כבר מעבר למסגרת אולי הוא לא רצה להיות בעולם הזה יותר? אולי הוא רצה לעצור את המסע הזה? אולי עכשיו יותר טוב לו? הוא חייב למישהו משהו?!?! "הבחור הזה יצטרך בסופו של דבר לעמוד מול יה ולתת לו דין וחשבון"...?נו מילא.. ולבנאדם (או שלא) שנקרא תומר,על גיבוב כזה של דברי הבל מגיעה לך אלימות פיזית קשה, אבל נו,אנחנו נגד אלימות.. ויאללה מספיק.הדיון הזה לא קשור לפה(גם אם לא נתייחס למנת המשכל הממוצעת כאן) לא הכרתם את הבנאדם. מבחינתי זה נגמר

DidjiT

New member
תשמע..

אני מסכימה איתך בקשר למה שאמרת על המסע וכל זה... אבל לכל אחד יש תזכות לדעות משלו..וזה לפעמים עלול לעלות שמביאים נושאים כאלה... אז אין למה עכשיו לכעוס ול"איים" במכות.. טוב.. באמת אין לנו על מה לדבר על זה יותר! אני לא הכרתי תבן אדם.. אבל כן הרגשתי צורך לשים את זה פה! כנראה זו הייתה טעות..וזהו.. סגרנו !

booly16

New member
שמע..

גם אתה וכל מי שרוצה מוזמן לבוא לפה ולהעניש אותי. ותאמין לי שאני פי 2 יותר בנאדם ממך, אז תעשה לי טובה וכמו שאמרתי לאחרים כמוך... ש-ב ב-ל-ו-ל! ובנימה אופטימית זאת סגרו כבר ת'נושא הזה, יומטוב לכולם ו..

למעלה