דור בן ארצי ז"ל

DidjiT

New member
דור בן ארצי ז"ל ../images/Emo16.gif

וואי. אין לי ממש מילים. לא הכרתי בשיט תבן אדם.. אבל במקרה יצא לי להיכנס ולראות.. ולקרוא הכל.. ויש לי פשוט דמעות.. ואני לא אחת שבוכה.. שמתי קישורים לאתרים.. אני באמת מבקשת מכולם להיכנס! הוא התאבד ב28 לאפריל 2004.. בגלל שהוא הרגיש כל כך מאושר ושטוב לו בחיים שהוא לא רוצה לגדול ולהרוס את זה! הוא מת עם חיוך על הפנים.
יהי זכרו ברוך!

booly16

New member
התאבד..

זין עליו, אין לי שום כבוד אפילו לא שבקטנים לאנשים שמתאבדים, אם היה לו כל כך שמח שהיה ממשיך לחיות, מהמציאות לא בורחים, מתמודדים (מקסימום יש פרחים ;) וכוס אמק יש לו את הסיבה הכי מטומטמת להתאבד.. עשו לי טובה... תעיפו את השירשור הזה, מיותר. בלי לפגוע בך שיר אבל אני לא מצדיק שום דבר כזה ואני לא חושב שזה שווה התייחסות ורחמים מצידי או מצד כל אחד.. המסכנים פה הם המשפחה והחברים אז.. יאללללהה... :))

מה שאמרת נכון

חבל שהוספת סמיילי אחרי כל שורה.... גם אם זה טיפשי, הבנאדם מת. פאק אם רציניים אז רציניים עד הסוף תומר....
ואני מסכימה איתך חוץ מזה, גם אני חשבתי בדיוק את זה כשקראתי, כמובן כמובן בלי קשר אלייך שיר, אם הייתי קוראת את הכתבה ומתרגשת והכל בטח גם אני הייתי פותחת שירשור.
יהי זכרו ברוך

booly16

New member
....

אני תמיד מחייך.. את יודעת את זה.. גם כשעצוב אני מחייך אין לי מה לעשות עם זה .. הסמיילי זה כבר בכתיבה.. :) חוץ מזה... גם לך מותר לחייך, אז הנושא עצוב.. זה אומר שאני לא אחייך? :)

DidjiT

New member
תומר,

לכל אחד יש תסיבות שלו להתאבד.. יש כאלה שמתים מדיכאון.. שזה מה שאני חושבת שמטומטם לעשות.. זה בריחה מהמציאות.. יותר מאשר מישהו שמתאבד כי טוב לו.. הוא סתם היה אדיוט שרצה שיזכרו איך הוא מת.. יכול להיות... אבל זה מה שהוא בחר.. ועכשיו הוא מת.. ועל זה צריך לכבד אותו! אבל לכל אחד יש תדעה שלו.. וסבבבבבה

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחמודה שלי..

ואני מעריכה אותך על היותך את.. ניצן היפה והחמודה שלי.. ובובע... שלחת לי מסר.. ואני לא מצליחה לפתוח אותו .. :( זה היה דציבלים? או משהו אחר..?

תומר...אל תהיה כזה

נכון הוא התאבד... ויכול להיות שאתה צודק בדברים שלך... אני לא הכרתי אותו , הכרתי אותו רק אינטרנטית... חברות וידידים שלי הכירו אותו יותר טוב... =/ כששמעתי את זה הייתי בשוק, ממש הלם. הרי באמת למה לו להתאבד אם כל כך היה לו כאן טוב?! o_O לפי מה שהוא אמר זה שהוא מיצה את החיים שלו... לדעתי בגיל 18 אתה לא יכול למצות את החיים...כבר היה לנו דיון על זה ביני לבין החברים שלי ופשוט הגענו למסקנה שכנראה זה לא הקטע שהוא מיצה את החיים והוא רצה למות מאושר...היה משהו מעבר לזה. בגיל 18 אתה עוד ילד- אתה לא יודע מה קרה,קורה ויקרה איתך... איך העתיד יכול לשנות הכל... הוא לא היה בצבא , ולא באוניברסיטה ולא התחתן ולא גידל ילדים... ולא כלום! =/ כנראה שבעיניו זה היה המעשה הנכון לעשות , ואי אפשר לשפוט אותו על כך. תומר- כמה שאני חושבת כמוך "שמהמציאות לא בורחים" , וכל המילים "היפות" שאמרת, לפחות תן לדור קצת כבוד. ואני לא חושבת שהוא רצה שירחמו עליו... אבל המחשבה על המשפחה והחברים שלו הורגת אותי... מסכנים.

חתיכת אדיוט !

אתה לא קולט אפילו כמה הרתחת אותי !!!!!!!! אתה לא קולט !!!!! שמישהו ימחק מהר אבל ת'הודעה שלו ותשמור את הדעות המזדיינות שלך לעצמך !

booly16

New member
חופשט הביטוי מאמי...

תמשיכי להתעצבן אני חושב שהוא עדיין אידיוט, מה אני אעשה... כל מי שמתאבד מכל סיבה שהיא אני לא מבין איזה כבוד בדיוק צריך לתת לו על זה????

לא לתת לו כבוד מיוחד....

כמו שלכל מת נותנים כבוד, ככה גם למי שמתאבד, או לגרוזיני או לערבי או ליהודי! זאת דעתי. ובלי שום קשר.... מה קורה תומר?
אין לי פה איציק.... פיחס תומר אתה לא יודע מה גיליתי....

EmGee

New member
הדעה שלו פוגעת

יש אנשים שהכירו אותו, והוא היה אחד האנשים היותר טובים שזכיתי להכיר ולא מגיע לו שיזלזלו בו ככה. חסרים אנשים מגעילים לזלזל בהם?

למעלה