דורש הודעה חדשה?

A Radcliffe

New member
דורש הודעה חדשה?../images/Emo129.gif

אם לא, אז
. חזרתי. ו.........היה כיף, אבל היו הרבה דברים ממשממשממש רעים. אני כל הזמן חושבת רק על מוות מוות ומוות. כל פעם שיש לי יותר מדי זמן בלי עיסוק. בלי עיסוק מהנה. ולא רק. גם כשהיינו בשוק. והדמעות עומדות לי בעיניים, וקודם הן לא יכלו לצאת, כי לא הייתי לבד, ועכשיו..... אני לא יודעת למה. סתם אי אפשר. אולי בגלל שהאחים שלי בבית. וזה עושה לי בחילה. נסעתי עם הרגשה מעולה. שהכל יהיה טוב וכיף. איך טעיתי. היו המון פעמים שרציתי לבכות. היו כמה פעמים שבכיתי ואמרתי שאני סתם מתגעגעת לאמא. זה נכון, אבל זה לא היה הכל. לא היה לי עם מי לדבר, כי אני לא יכולה לדבר עם אבא ושיחות מחו"ל לא עולות מעט. ואני משתגעת. בסוף אני אהיה כמו האיש מהפלאפל אתמול [כן, פלאפל בלונדון...]. אני לא רוצה להיות כמוהו. הוא נראה לי מטורף.

A Radcliffe

New member
למה מיילים לאבא?../images/Emo129.gif

הוא היה איתי שם. אני פשוט לא מרגישה נוח לדבר איתו.

sh53

New member
את לא רוצה שיעזרו לך

את רק רוצה לבכות ולהתלונן וכשמציעים לך עזרה או נותנים עצה, את ישר פוסלת וקוטלת אותה - אז למה בכלל לכתוב הודעות?

A Radcliffe

New member
זה לא זה!../images/Emo129.gif

נראהלי שאת לא הבנת אותי. הייתי בלונדון עם אבא שלי. אני אפעם לא מדברת איתו על דברים שמציקים לי. אני לא מדברת על זה עם אף אחד חוץ מחברים טובים שלי. בגלל זה כתבתי שאין לי עם מי לדבר. כי הייתי בלונדון רק עם אבא.

Gaunt

New member
../images/Emo201.gif

דווקא כשחשבתי שהפסקת עם זה!!
מה הבטחת לי? זוכרת את המקדש עם הלפרקונים, ואת Nada q hablar? וול, אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאת חושבת מחשבות מגעילות. את לא אומללה ומסכנה. תפסיקי להתאמלל בכוונה.

A Radcliffe

New member
כתבתי את זה כשחזרתי../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

דיברתי איתך הרבה אחרי זה
ובטח שאני זוכרת את המקדש!!! אבל מסתבר ששכרתי איש לא נחמד שישלם ללפרקונים והוא שילם להם בזהב של לפרקונים אחרים והם התעצבנו ונטשו אותו. לודו בגמן הזה..... אז אני במשא ומתן עם גובלינים מובטלים.........

Gaunt

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאללה תני להם בעיטה בתחת שימשיכו לבנות את המקדש
אני אוהבת אותך
וכן, שמתי לב לתאריכים. זו היתה רק אזהרה.

A Radcliffe

New member
די להיות מיצי קיצי פיצי...../images/Emo129.gif

אזהרות? אני צריכה אזהרות? הגובלינים עובדים לאט מדי.... מה עושים?

Gaunt

New member
התגרשתי ממיצי בהצלחה

אמממ מה נעשה לגובלינים? זה גובלינים?
זה לפרקונים!

לחשוב רע

לחשוב רע במקום להנות . צריך להשתחרר מהכבלים לבית , מהעכבות נסעת לשם להנות . לדבר? לדבר אפשר בכל מקום, עם יומן , בלי יומן סתם על טישו לכתוב הכל לא תמיד יש חברים מסביב , זאת לא סיבה לדיכאון , מוות או מחשבות אחרות . פשוט תכתבי הכל , ותוציאי , התרופה הכי טובה

למעלה