דורית ופיני Live

אחרי שרואים את תכנית העם בBBC קשה ל

להתפעל מההפקה החובבנית כאן... מצטער אך זאת האמת

shirel2006

New member
צודק בהחלט!!!!!

קודם כל התלבושות! יש שם שמלות כל כך יפות ולא חיוורות וחסרות כל טעם כמו פה! אתמול היה דווקא לא רע אבל מה הקטע של אפרת קליג להלביש את כולם באותו צבע (חוץ מאנה ארונוב כמובן שחייבים להבליט אותה שכולם יראו שהיא המועדפת). גם התאורה שם באולם ממש יפה בניגוד לפה!

elall

Member
מנהל
הרחבה נראת הרבה יותר גדולה

והכי חשוב יש להם שופטים נורמליים, כאלה שיש להם המון ידע וניסיון בריקודים סלוניים.

elall

Member
מנהל
ועוד משהו ששכחתי...

אין להם פרסומות ועשרים אלף ספיישלים!

ר ה

New member
ואוו כמה תלונות יש לכם...

פשוט אל תצפו את אתם כל כך סובלים... חבל.

rishey

New member
דורית, האם קיבלת את המייל?

הי דורית, לפני כמה שבועות שלחתי לך מייל עם תמונות. האם קיבלת? מחזיקים לכם אצבעות להמשך.... אמא של שקד

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יאאאאאאאא ../images/Emo99.gif

אוקיי, אז, דורית, קודם כל אני חייבת לציין שבעונה הראשונה כבר הדהמת אותי ועכשיו את עושה זאת שוב :) כל הכבוד! את הרקדנית הכי מדהימה בתוכנית. את עושה עם פיני עבודה מדהימה כמו שעשית עם איתן אורבך. את מדהימה! כל הכבוד
ולשאלות- דורית, אם היית פיני ליום אחד איך היית מנצלת את זה? פיני, אם היית דורית ליום אחד איך היית מנצל את זה? וסתם שאלה מטומטמת- דורית, סחטיין על הריבועים בבטן
! כמה שעות ביום התאמנת בשביל זה? P: טוב זהו ^^ אתם מדהימים
אני מקווה שתזכו :) שיהיה בהצלחה! עדן.

ר ה

New member
אתם זוג מקסים

פיני - לא חנון ולא נעליים!!! יש לך כל כך הרבה קסם אישי. אתה מיוחד ומקסים. אל תשתנה. דורית - את סקסית, מתוקה, לבבית - יפה שאת מצליחה לשלב את התכונות האלו יחד... בקיצור, אתם זוג באמת מקסים. כיף להסתכל עליכם. הלוואי ותזכו... נראה שגם הקשר בינכם מיוחד,תומך ואמיתי... וזאת בניגוד לזוג או שניים שאת שמם לא אעלה פה, רק שנדמה שהם נלחמים האחד בשני ולא תומכים... מחזיקה לכם אצבעות!

noay121

New member
לפיני

לפיני:האם מזהים אותך ברחוב?ואיזה תגובות אתה מקבל?

פאזלינה

New member
../images/Emo85.gif + שאלות לפיני ודורית

לפיני: איך אתה מסתדר עם מבחנים ומטלות לצד חזרות אינטנסיביות? האם תתמיד בריקודים גם בסוף העונה? לדורית: איך תיכננת את צעדי הריקודים? האם פיני עוזר לך לתכנן את הצעדים? לפיני ודורית: האם יש לכם זוג אהוב? עד עכשיו איזה ריקוד היה האתגר הקשה ביותר?

tamariku

New member
לפיני ודורית

לפיני: האם לא פחדת להעיף את דורית בהנפה ברומבה? היו לכם פשלות בחזרות? ולדורית האם לא פחדת לתת לו לעשות תנועה כזו? דרך אגב זו התנועה שהכי אהבתי בכל מכל הריקודים של כולם!

שירי50

New member
דורית - מי המעצבת של השימלה המדהימה

צמד מוביל!! איפה אפשר לקבל את הפרטים של המעצבת לשימלה של דורית מהואלס וינאי? השימלה פשוט יפהפיה !!!

שאלות!!

לפיני- מתי "בא-לגן" עולה שוב? כאילו מתי יש שוב את הצגה? ואיך זה לשחק לצד יעל שרוני? לדורית-לצד מי יותר כיף לרקוד? איתן אורבך או פיני?ומי יודע לרקוד יותר טוב בעינייך? לפיני ודורית- אם לא אתם איזה זוג אחר אתם הכי אוהבים? וחושבים שמגיע לו לנצח? פיני מתה עלייך!!!

לפיני ודורית

לפיני : היה לך קשה בחזרות של הריקודים ? האם תמשיך לרקוד גם אחרי התוכנית ? לדורית : היה קשה בחזרות עם פיני או שתמיד הסתדרתם ? נהנת לרקוד עם פיני ?

tamariku

New member
שאלות חשובות

האם אתם קוראים את הבלוג של ליזט? האם אתם מיישמים את העצות שלה? פיני אני מקווה שהבאת לה שוקולדים ופרחים...) לדורית מה דעתך על זה שליזט מאוהבת בך?

למעלה