דורית ופיני Live

דורית ופיני Live

תמיד רציתם לדעת איך הופכים חנון למאצ'ו גברי משפריץ סקס? יש לנו משהו בדיוק בשבילכם! פיני טבגר, דני זוקו הישראלי, וזוגתו לריקוד "הקוסמת" דורית מילמן מגיעים ל"תפוז אנשים" כדי לגלות לעיתונאית ברוריה אבידן-בריר את סוד קיסמם. האירוח יתקיים ביום שלישי, 11.7.06 בשעה 20:30 Live ב-BlogTV של "תפוז אנשים". שרשרו שאלות כאן ונתראה באירוח!

כן, מה הקטע של אומן מבצע?

מה זה ארוזיון? , ולרוב זה זמרים ש.... מה קשר בכלל זמר, היו צריכים אם כבר קטע אומנותי אז ריקודי זוגות או ריקודי סולו , משהו שבענין של התוכנית..

2 Mיכל

New member
נכון! ותמיד הזמר מסתיר את הרקדנים

או שמצלמים אותו. או שכמו שקרה היום, צילמו רק שני זוגות. מה הקטע?

2 Mיכל

New member
באמת?! איזה מהם היית את?

אני יודעת שהיו שלושה זוגות, אבל צילמו מקרוב רק שניים. כמעט כל הזמן את אורון ופולינה, קצת גם את קיריל ובת הזוג שלו ולא נראה לי שהתקרבו אפילו פעם אחת לזוג השלישי
. בכלל, הצלמים צריכים לעשות חזרות. כל תכנית המצלמות שלהם נכנסות לצילומים אחת של השניה.

N a s t i a

New member
אני הייתי...

אני בת הזוג של קיריל... אם את זוכרת בסוף עוד אמרו נסטיה.. גם אותנו בקושי צילמו...הרוב צילמו את פולינה ואורון והזוג השלישי סתם מעפן... רק שתבתחרויות הוא מקום ראשון .. אל ת'שאלי..

tamariku

New member
לנסטיה

שמתי לב אליייך את רוקדת מאוד יפה אולי תשתפי אותנו במה שקורה מאחורי הקלעים.

N a s t i a

New member
תשובה...

אני שמחה שאהבתם איך שרקדתי..למרות שלא הראו הרבה... תחלס היו לנו הרבה פאשלות שלא הראו... נקרעה לי הנעל באמצע החזרות... המוסיקה הייתה מהירה בטרוף לצ'ה צ'ה... תאמת הכי נוח לראות תתוכנית בבית בטלויזיה... מאחורי הקלעים..ממ...יש הרבה לחץ! כולם רצים...צועקים.. המאפרות חמודות...האנשים שקשורים לאפקה נחמדים... ובנוגע ל"וככבים" פששש אם העף למעלה...ואני חייבת לציין שאנה ולימור ממש כאלה חשות...חיים רביבו אחלה, גיא חמודדדדדד...קלוד שישב איתי בחדר המאפרות חח מצחיק... ובקיצור יש אנשים נחמדים שם! בקשר לעונה שלישית! כבר ציינתי בהודעות כודמות שלא נראה לי מכמה סיבות... זה הרבה אחריות ,זמן,כוח נפשי ופיזי... זה הרבה הרבה בקיצור קששה.... ואני עוד לומדת... ולא רוצה להפסיד אימונים!(זה יותר חשוב לי) זה הכי חשוב לי! אני גם לא מתלהבת מה"טלויזיה" ובעיקרון זה מגיל+21 ולי עדין אין 17! לא יודעת נראה... תכתבו אני אשמח...

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gifנורית גלרון. וזכרי,

פעם הבאה לא לנצל"ש שרושרים מסוג זה

הזוג הכי שווה בתוכנית ../images/Emo23.gif

ממש חיכיתי שתגיעו... אתם זוג נפלא והכימיה בינכם כובשת! יש לי שאלה לדורית: אני רואה שבתוכנית מלבישים אותך בבגדים מאוד חשופים האם גם בחיים את אוהבת להתלבש חשוף וסקסי? אתם הפייבוריטים שלי אל תפסיקו לרקוד

אפ22

New member
זוג נחמד פיני ודורית , אבל למה דוקא

המראיינת המעצבנת הזאת , ברוריה אבין מראיינת אותם? היא נוראית! שואלת שאלות מטומטמות, לא מחכה לשמוע את התשובה ובנוסף לכל יש לה קול מעצבן!!!

../images/Emo141.gifלדורית מילמן.

דורית,,קודם כל אני רוצה לומר לך שאת רקדנית מעולה. והלוואי ונזכה לראות הרבה רקדנים כמוך. השאלה שלי היא
אם היית הולכת אחורה בזמן את חושבת שהיית משנה את התחום בו בחרת לעסוק? להלן ריקוד.או שהיית מנסה דווקא לעסוק בתחום אחר?

שלום לדורית ופיני../images/Emo70.gif

דורית- כמה את חושבת שהמניפולציות שעשית לפיני לפני כל ריקוד (כמו הפיתוי לפני הסמבה) באמת תרמו לריקודים
פיני- מה הטיפ המוצלח ביותר שדורית נתנה לך בנוגע לריקוד

לא הספקתי לראות.................../images/Emo10.gif

הם ענו על השאלות שלי
אם כן,מה היו התשובות שלהם

שאלות לפיני ודורית../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

קודם כל - פיני, הייתי בהצגה 'בא-לגן' פעמיים, ומאד נהניתי! הצגה מדהימה! רציתי לשאול אם נהנית לעבוד עם יעל שרוני בהצגה?
[[בבקשה תשאלו את זה, זה ממש מעניין אותי לדעת
]]
פיני, איפה יותר נהנית - ב'שיר שלנו' או ב'רוקדים עם כוכבים'?
דורית, את אוהבת את הבגדים שמביאים לך בהלבשה? איזה תגובות את מקבלת עליהם?

למעלה