היי חחח פח אשפה אוקיי
1: מתי שזכור לי שהתחלתי לשיר תכלס מגיל בערך 16 וזה פרץ רק בגיל 18 וחצי ככה... 2: האודישנים עברו ממש טוב היה מלחיץ מאוד לפי דעתי זה יותר מלחיץ מהתוכנית עצמה בשידור חי אבל עוברים את זה. 3: אין מה להגיד התכנית הזאת זו חוויה שאי אפשר לתאר אותה במילים ללא ספק . דואגים לך כל הזמן מלבישים אותך מאפרים אותך אתה כל הזמן סביב ראיונות,מצלמות. וההתרגשות היא פשוט מטורפת. היה קורה משהו הזויי לפני כל שיר : תמיד לפני כל שיר בערך רבע שעה לפני הייתי נהייה נורא עייף הייתי מתחיל לפהק עד שהייתי מגיע לרגע האמת והכל היה נשכח חחחח.... 4: כן אני מתחתן לקראת הקייץ הקרוב. אני כבר מאורס שבוע וחצי לאישה הכי מדהימה בעולם . 5: בימים אלו אני כמו שאמרתי פה בפורום עכשיו שאני עומד לסיים את התקליט. אני עובד באיזה מקום של אירועים זמר הבית ומופיע בהמון חתונות אני עושה הרבה כניסות לחופה. 6: ברור עשיין מזהים אותי מבקשים חתימות כאילו זה עדיין ממשיך ואמן שימשיך חחח 7: החלומות שלי הן: כמובן להצליח בקריירת השירה ולהגיע כמה שיותר לתודעה של האנשים והחלום הכי גדול למלא את כל קיסריה. יש לי שאלה אליך...למה את קורא לעצמך פח אשפה חחחח??