דורון רוקח מגיע להתארח בפורום

tvav

New member
דורון מתחתן למי שעדיין לא שמע

שיהיה לו בהצלחה

פח אשפה

New member
שאלות לדורון

מתי זכור לך שהתחלת לשיר ? איך עברו האודישנים לכוכב נולד ? תספר חוויות מתוכנית ....כמו התרגשות לפני כל שיר וכו' האם זה נכון שאתה מתחתן ? מה אתה עושה בימים אלה ? מזהים ברחוב ? מה החלומות שלך לעתיד ? בהצלחה

היי חחח פח אשפה אוקיי

1: מתי שזכור לי שהתחלתי לשיר תכלס מגיל בערך 16 וזה פרץ רק בגיל 18 וחצי ככה... 2: האודישנים עברו ממש טוב היה מלחיץ מאוד לפי דעתי זה יותר מלחיץ מהתוכנית עצמה בשידור חי אבל עוברים את זה. 3: אין מה להגיד התכנית הזאת זו חוויה שאי אפשר לתאר אותה במילים ללא ספק . דואגים לך כל הזמן מלבישים אותך מאפרים אותך אתה כל הזמן סביב ראיונות,מצלמות. וההתרגשות היא פשוט מטורפת. היה קורה משהו הזויי לפני כל שיר : תמיד לפני כל שיר בערך רבע שעה לפני הייתי נהייה נורא עייף הייתי מתחיל לפהק עד שהייתי מגיע לרגע האמת והכל היה נשכח חחחח.... 4: כן אני מתחתן לקראת הקייץ הקרוב. אני כבר מאורס שבוע וחצי לאישה הכי מדהימה בעולם . 5: בימים אלו אני כמו שאמרתי פה בפורום עכשיו שאני עומד לסיים את התקליט. אני עובד באיזה מקום של אירועים זמר הבית ומופיע בהמון חתונות אני עושה הרבה כניסות לחופה. 6: ברור עשיין מזהים אותי מבקשים חתימות כאילו זה עדיין ממשיך ואמן שימשיך חחח 7: החלומות שלי הן: כמובן להצליח בקריירת השירה ולהגיע כמה שיותר לתודעה של האנשים והחלום הכי גדול למלא את כל קיסריה. יש לי שאלה אליך...למה את קורא לעצמך פח אשפה חחחח??

פח אשפה

New member
תודה על התשובות

למה קוראים לי פח אשפה כי פה ג'ורה היה תפוס סתם סתם כי היה לי חלום כילד להיות נהג אוטוזבל

למעלה