דורון רוקח מגיע להתארח בפורום

דורון רוקח ... בקרוב מאוד בא להתארח בפורום

דורון רוקח, שהתמודד ב"כוכב נולד 5", משחרר שיר חדש – "לעצור את הזמן". ובא לשוחח איתנו עליו, על כוכב נולד והחיים של אחרי, על הסינגלים הקודמים "קיימת אצלי, "יוצא לאור" ועל ההשלמות לאלבום הבכורה שלו. ואתם מוזמנים לשאול אותו כל שאלה שבא לכם בימים הקרובים נפרסם את התאריך והשעה שתוכלו לרשום לכם ביומנים

i c u 2

New member
השאלות שלי

1. האם אחרי החשיפה בכוכב נולד הוא מוציא שירים ישנים מהמגירה ? 2. בהנחה שכן, האם לפני כוכב נולד דורון יכל להוציא את השירים האלה או שהייתה חסרה החשיפה הזו? 3. בעידן שרוב האנשים מורידים שירים מהאינטרנט - זמר יכול להתפרנס או ש"זה רק בשביל הכיף והסיפוק הנפשי"? 4. מתי יוצא האלבום? :}

ל-icu 2 :הייי מה קורה

1: את האמת שיש כמה שירים ישנים מהמגירה וגם כמה שירים שהתחלתי לכתוב ולהלחין עוד בתקופת כוכב נולד וגם בתקופה הזאת אם יש איזה שיר שהוא יהייה להיט אז אני מתפשר ומוותר על אחד מהשירים באלבום ומכניס אותו. 2: אין מה להגיד אבל אבל החשיפה של כוכב נולד נתנה לי פוש אדיר וזה ממש עוזר לי אנשים עדיין מחכים לאלבום ועדיין עוצרים אותי ברחוב ומבקשים חתימות. ולפני כוכב נולד ניסיתי להתקבל כמה פעמים ובעונה ה-5 אני כבר לא רציתי ללכת אמרתי די אני מתחיל לאסוף חומרים ונכנס לאולפן ועושה אלבום באופן עצמאי. החברים ממש לחצו עלי הפעם ולא וויתרו לי פשוט דחפו אותי לזה ודווקא בעונה הזאת זה ממש הכל מלמעלה. איציק שמלי ממש" תאקט חבר ממש קרוב שלי הוא ממש התעקש שאני אלך והוא רשם אותי למוקדמות של כוכב ולא רציתי ללכת ובאותו יום האודשינים הוא פשוט בא אלי הבייתה והוציא אותי מהביית בשביל לקחת אותי לאודשינים ומאז זה בסוף ממש השתלם לי. 3: תיראה אין ספק שקשה מאוד להתפרנס מהמוצר עצמו (האלבום) אבל זמר מתפרנס מדברים אחרים שזה ההופעות,הסלולר,ההשמעות ברדיו כלומר תמלוגים מאקו"ם וכו'... והאלבום זה לא רק משהו בשביל הכיף מתוך האלבום ישנם כמה להיטים שהם גורמים שייסגרו לך הופעות . 4: אין עדיין תאריך מדוייק לאלבום אני סיימתי אותו ובדקה ה-90 אני החלטתי לגנוז כמה מהחומרים באלבום כי מה לעשות הגיעו כמה להיטים שהם יותר יוכיחו את עצמם . אז אני עומד לסיים אותו ממש בימים אלו והוא ייצא.

דורון רוקח מגיע להתארח בפורום

דורון רוקח יוצא כוכב נולד 5 מגיע לפורום רגע לפני אלבום חדש זה קורה ביום שני הקרוב בשעה 13:00 בצוהרים אתם מוזמנים לשאול כל מה שבא לכם :)

אם היית קוראת את ההודעות הראשונות בשירשור

היית יודעת וכאפרה רושמים בלי א

נ ג ט י ב

New member
היי דורון

מעניין לשמוע דווקא ממתמודד שלא זכה ולא הגיע לגמר, האם משהו השתנה או שחזרת לאלמוניות של לפני כוכב נולד? האמת שאני די עונה לעצמי, כי אתה מוציא עכשיו דיסק אז כנראה שלאלמוניות לא חזרת, אבל עד כמה התכנית השפיעה? האם השם שלך פתח דלתות? והאם, במחשבה לאחור, עדיין היית רוצה להגיע לגמר, לאור העובדה שהזמן מוכיח שזכייה לא בהכרח מביאה לתהילה (איפה רוני דלומי? איפה רפאל מימרא?)...? ובכל מקרה, בהצלחה בהמשך!

הייייי נגטיב

התכנית כוכב נולד השפיעה עלי המון .... השם שלי כמובן שעד היום הוא פותח דלתות אין מה לעשות זה קצת מהליב שבן-אדם מוכר נותנים לו את כל התשומת לב שבעולם ולאנונימי לא. הייתי רוצה להגיע לגמר רק בגלל סולו אחד שרציתי לעשות...שזה - "אם יש גן עדן" (אייל גולן)

i c u 2

New member
עוד שאלה שקפצה לי

האם ההפקה התערבה לך בבחירת השירים ? או שפשוט שרת מה שרצית?

ל - I C U 2

אני אגיד לך רק את האמת ההפקה כייתה מתערבת לנו בשירים כן וכן אבל ישנם שירים שהמתמודדים בחרו לעצמם אבל זה היה חייב לעבור ע"יי ההפקה

פח אשפה

New member
עוד שאלה

מה צפוי להיות באלבום ? יש דואט או משהו ? עוד שאלה למי הכי התחברת מהמתמודדים בכוכב נולד ואם שמרתם על קשר אחרי

לפח אשפה

האלבום אמור לצאת בקרוב אין עדיין תאריך מדוייק ולגבי דואט חחח תצפו להפתעה התחברתי להרבה מתמודדים העיקר לדניאל בן-חיים שכתבתי והלחנתי לו שיר באלבום ולבועז מעודה שהוא נורא מיוחד. אני עדיים בקשר אינטנסיבי עם דניאל בן-חיים,בועז מעודה,שלומי בראל וקת עם חן אהרוני מריים טוקאן אורן כדורי אדיר אוחיון

בהזדמנות זאת גם לי יש שאלה

ממתי אתה כוזר ? :) (סתם בדיחה אישית שלי ושל דורון) יצא לך סינגל ראשון בשם קיימת אצלי ... ספר לנו איך היתה ההרגשה לעבוד על שיר נוגע שכזה מהרגע שהיה על הדף ועד שיצא כסינגל ומה היו התגובות שלו

כוזרררררררר

השיר "קיימת אצלי" הוא נכתב על ידידה מאודה טוב שלי שנהרגה בתאונה בתאילנד והשיר הזה ממש היה ממש חוויה לעבוד עליו הוא נורא מיוחד ונוגע ללב כמו שאני אוהב התגובות שלו היו חמות במיוחד ועד היום ממשיכים להחמיא לי עליו

זה הזמן להגיד תודה ענקית לדורון רוקח

ולאחל לו המון בהצלחה בהמשך הדרך !!!

i c u 2

New member
+ השרשור טוגלן כמובן ../images/Emo70.gif

{נוסף להודעות נבחרות בצד שמאל של הפורום}

למעלה