דוסון שכב עם ג´ן!

Die † dIE

New member
כן כן!!

וואי איזה פרק יפה! אני חייבת לציין שכל פרק יותר יפה מהשני שלו!!! ורק לי זה היה נראה ככה או שהיום ג´ן נראתה יפה מתמיד? וג´ואי קצת עצבנה אותי..... ומה עבר על ג´ק?!

FlowerPower

New member
יוווו איזה פרק!!!!!!!!

איזה פרק מצויין!!!!!!!!!!!!!! יו אני בשוק!!! אני חושבת שדוסון וג´ן באמת צריכים להיות ביחד!! יוו איזנ מתוקים!!!

WinterSunrise

New member
ספויילר !!! לא להכנס עם אתם לארוצים

הם יהיו חברים אבל יגלו לאחר כמה פרקים שאין בחברות שלהם אהבה אמיתית וג´ן תעזוב את דוסון (אמרתי שזה ספוילר) ...

רינת4

New member
תגידו-

זה לא נראה לכם קצת מעצבן ואפילו דבילי כל ה- דוסון-ג´ן, דוסון ג´ואי, ג´ואי-דוסון, דוסון-ג´ן וחוזר חלילה? כי לי די נמאס שהם חוזרים על עצמם. לא?

BeerBozZ

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif

לדעתי דוסון וג´ן ממש לא מתאימים.. היא יותר מידי ג´ן (לא שזה רע) והוא יותר מידי דוסון (שוב.. לא שזה רע). לדעתי הם פשוט לא מתאימים ביחד... אבל זה חידוש מרענן שדוסון לא בטול יותר.... :)& וחוץ מזה... ג´ן באמת היתה יותר יפה מתמיד בפרק הזה.. כנראה שאיפרו אותה במיוחד... :)&

mmhbk

New member
שינו דרסטי

תשימו לב שלינדלי היא הבחורה הכי פעילה מינית עד עכשיו העונה, לעומת העונה הקודמת. ראיתי את הפרק עם אחותי הקטנה וכשדוסון וג`ן שכבו, היא אמרה שהוא בוגד בג`ואי אז אמרתי לה אם כבר אז מי בגד במי קודם. פרק מדהים.

LillipooT

New member
למה כולם דואגים לג´ואי פתאום ?!

היא ילדה גדולה! חוצמזה.. דוסון חכה לה מספיק זמן..ולהפך.. לא הולך להם.. moving on.. מעכשיו כל פעם שג´ואי תצא עם מישהו היא בוגדת בדוסון? לא בדיוק.. לי.

למעלה