רגע מזמנכם
New member
דומה ל...
שלום, אני גרוש ללא ילדים. למה זה חשוב? בדיוק על זה רציתי לדבר איתכם. לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהי. כבר כשהיא נכנסה לאוטו, משהו בפנים שלה הפריע לי אבל מהר מאוד, כשהדייט נמשך, זה נעלם והדייט היה מוצלח מאוד. בפגישה השניה קרה משהו דומה רק שהפעם זה היה בקשר למבנה הגוף שלה והשיער. רק כשהגעתי הבייתה, אחרי הדייט השני, נפל לי האסימון. הבחורה דומה לגרושה שלי. אני לא יכול לומר דברים טובים על הגרושה שלי ואני לא בקשר איתה כבר כמה שנים ואני בטוח שזה משפיע עלי בכל מה שקשור למשיכה שלי כלפי הבחורה. אין הכוונה לעובדה שאם תשימו אותן אחת ליד השניה אז לא תוכלו לדעת מי זו מי, אלא זה נראה שמדובר בתבנית דומה לשתיהן עם שינויים הכרחיים מכיוון שבכל זאת מדובר בשני אנשים שונים ללא קרבה משפחתית, או ככה לפחות אני מקווה
. היא לא מגעילה או דוחה אותי, זה לא המקרה, אבל המחשבה הזו פשוט מפריעה לי. התלבטתי מאוד האם אני רוצה להמשיך, והחלטתי שאני אתן לזה עוד כמה דייטים בעיקר בגלל שאפשר לומר שזה הדבר היחיד שמפריע לי, עם שאר הדברים, מהמעט שאני מכיר כרגע, אין בעיות מיוחדות. עברנו עוד כמה דייטים והעניינים התקדמו מהר מהצפוי וכבר עשינו את מה שעשינו וזה נראה שמבחינתה זה רק קירב אותנו עוד יותר מה שהכניס אותי למלכודת, קיוויתי שאחרי המעשה, זה גם יקרב אותי אבל בינתיים זה רק משתלט עלי יותר והבילבול נעשה פחות ופחות נוח. עברתי מזמן את השלב של "זה נראה לי שאנחנו לא מתאימים" ואני בטח לא יכול לומר לה את הסיבה האמיתית. אולי מפה אוכל לקבל עזרה, איך לדעתכם, אני יכול או מומלץ לי להתמודד עם המצב? תודה על רגע מזמנכם
שלום, אני גרוש ללא ילדים. למה זה חשוב? בדיוק על זה רציתי לדבר איתכם. לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהי. כבר כשהיא נכנסה לאוטו, משהו בפנים שלה הפריע לי אבל מהר מאוד, כשהדייט נמשך, זה נעלם והדייט היה מוצלח מאוד. בפגישה השניה קרה משהו דומה רק שהפעם זה היה בקשר למבנה הגוף שלה והשיער. רק כשהגעתי הבייתה, אחרי הדייט השני, נפל לי האסימון. הבחורה דומה לגרושה שלי. אני לא יכול לומר דברים טובים על הגרושה שלי ואני לא בקשר איתה כבר כמה שנים ואני בטוח שזה משפיע עלי בכל מה שקשור למשיכה שלי כלפי הבחורה. אין הכוונה לעובדה שאם תשימו אותן אחת ליד השניה אז לא תוכלו לדעת מי זו מי, אלא זה נראה שמדובר בתבנית דומה לשתיהן עם שינויים הכרחיים מכיוון שבכל זאת מדובר בשני אנשים שונים ללא קרבה משפחתית, או ככה לפחות אני מקווה